Postpartum – 12 hetes szülés utáni regeneráló program

(48 vásárlói értékelés)

36 900 Ft

 

 • 12 + 4 hetes regeneráló edzésprogram ( az 5. héttől kezdhető)
 • ajánlások a szülés utáni első 4 hétre is
 • kifejezetten a szülés utáni időszak igényeinek megfelelően
 • minden gyakorlat videós magyarázattal
 • nyomtatható edzésnaplóval
 • heti 4 edzéssel (2 alsótest, 2 felsőtest)
 • + AJÁNDÉK magas fehérjetartalmú receptfüzettel (2.990 Ft értékben)

Elfogyott

Kategória:

Leírás

Akár nemrég adtál életet a kisbabádnak és még a negyedik trimeszterben vagy (az első 12 hét a szülés után), akár később döntöttél úgy, hogy teszel egy lépést az egészség felé, le a kalappal előtted! Hiszen életet adtál! Legyél nagyon büszke magadra, hiszen ez önmagában óriási teljesítmény! Hálásak vagyunk, hogy minket választottál a célod eléréséhez és reméljük örömödet leled majd edzésekben!

Csatlakozz a programunkhoz még ma!

Postpartum – 12 hetes szülés utáni regeneráló program termékről 48 értékelés

 1. Dea (megerősített tulajdonos)

  Mindössze egy héten vagyok túl, de már most azt mondhatom, hogy megérte megrendelni. Egyrészt mert nagyon jó kedvem van az alkalmak után, teljesen kizökkent, feldob, amire már most is, de szerinten télen még nagyobb szükségem lesz. Nagyon szeretem az anyaszerepet, de kell egy kis minőségi énidő, különben becsavarodnék.
  Másrészt pedig a szombati nagy sétánkon (ez általában 2-3 óra, most épp 3 és fél volt) kérdezte a férjem egy bő óra után, hogy „nem fáj a derekad??”. Akkor döbbentem rá, hogy basszus tényleg nem fáj. Most (másnap) pedig már figyeltem magamra és olyan jó érzés,hogy hosszabb üldögélés, szoptatás után nem úgy kelek fel, mint akit elvertek ? közel 4 hónapja még kismaként kezdődött.
  Alig várom a következő hetet és az újabb változásokat!

  + a facebook csoport nekem nagyon motiváló. Azonos élethelyzetben lévő nőkkel beszélgetni, haladi a jobb közérzet felé.

 2. Hajni (megerősített tulajdonos)

  Jó szívvel ajánlom ezt a programot minden anyukának! 🙂
  2 edzéshéten vagyok túl és már most rengeteg pozitív változást érzek magamon. Olyan mintha jobban egyben lennék. Egyre erősebbnek érzem magam, ráadásul egészséges mértékben fogytam is (kb fél kg per hét) 🙂 – persze igyekszem odafigyelni az étkezésre is.
  Petra nagyon jól összerakta a programot, nem túl megterhelő, de mégis kimelegszem, felpezsdít… nagyon jól érzem magam utána és összességében is. S ha kérdésünk van, mindig fordulhatunk hozzá.
  Nem mindig egyszerű a baba mellett időt szakítani rá, ezért jó, hogy 1-1 napot megszakításokkal is meg lehet csinálni.
  Továbbá nagyon tetszik a kis csapat akikkel a Facebook csoportban összejöttünk – motiváló olvasni mások élményeit, kihívásait. Ihletődünk egymás “babaelaltatási technikáiból”. 🙂

 3. Petra (megerősített tulajdonos)

  A szülés utáni regeneráló program olyan hasznos mozdulatokat tartalmaz, amelyre minden nőnek szüksége lenne, nem csak közvetlenül szülés után. Mindent átmozgat, sokkal frissebbnek érzem magam utána. Egy alig alvó gyerek mellett is meg lehet csinálni, és sokkal jobb kedvem lesz tőle 🙂

 4. Csilla (megerősített tulajdonos)

  A baba mellett is végig tudom csinálni az edzést, bár a gumiszalagok sokkal jobban érdeklik őt, mint a játékai. Pont megfelelő mértékben megterhelő, a fokozatos terhelés kihívást is jelent, és jól is esik, jó érzés megtapasztalni, hogy erősödöm és újra mozoghatok.

 5. Laky Zoé Réka (megerősített tulajdonos)

  Túl vagyok a program 3/4-én és azt kell mondjam, (már Petrának is számtalanszor mondtam) hogy elképesztően jó döntés volt, hogy megvettem a programot! Azon túl, hogy heti 4x sikerül mozogni, sokkal jobban érzem az izmaimat, nem vagyok annyira fáradékony, rendesen izomlázat tudok produkálni! 🙂 Ad egyfajta rendszert a hetekbe, ami lássuk be, egy 3 hónapos kisbaba mellett nem olyan könnyű, mégis készülök és várom a napi 1 óra énidőt.

  Petra mindig segít, ha kérdésem van, nehezítéseket is szívesen mond. 😉
  Nagyon komplex kis programot rakott össze!!! A videós magyarázat pedig priceless!

  Nagyon nagyon nagyon ajánlom mindenkinek, akinek letelt problémamentesen a szülés utáni 6-8 hét!

 6. Pangl-Szarka Dorottya

  A legnagyobb lelkesedéssel és izgatottan vágtam bele a programba, korábban sosem követtem fix és profi edzéstervet. Jelenleg a 2. hónap végénél járok, és megdöbbentő a különbség a kezdeti bizonytalan mozdulatokhoz és gyenge izomzathoz képest. Élvezem, hogy kezd visszatérni a régi erőm, hogy javult a tartásom és szépen formálódik a testem. Örülök, hogy Petra személyében biztos kezekben tudhatom magam. Külön pozitívum, hogy a zárt Facebook csoportban nagyon támogató hölgy-, anyakoszorú gyűlt össze, akik nap mint nap támogatják egymást. 🙂

 7. Szabó Ivett (megerősített tulajdonos)

  Ez a program maga a csoda. Nagyon megérte megrendelni. Amikor elkezdtem a programot kedvtelen voltam és fájt minden porcikám. A derékfájdalmam az első egy hét után elmúlt, a babámat is könnyebben emelem és a hangulatomhoz is nagyban hozzájárul az, hogy heti 2-3 alkalommal foglalkozom a testemmel. 1,5 hónapon vagyok túl, látványos eredményeket értem el már most. Csak ajánlani tudom!!!!

 8. Gyöngyi (megerősített tulajdonos)

  Nagyon örülök, hogy rátaláltam Petra postpartum edzéstervére. Számomra nagyon motiváló, hogy kisbaba mellett ilyen profin összeállította és felvette videóra az edzéseket. Nagyon tetszik, hogy a videókat otthon forgatta, annyira emberi, ahogyan láthatjuk hogyan fejlődik és változik az edzésterv előrehaladtával Ő is, ezt is kiemelném motivációnak. Az edzésterv lényege az, hogy a várandósság alatt kissé meggyengült izmokat újra tudatosan használni tudjuk, így felkészítve a testet a visszatérésre mindennapokba és majd a nagyobb terheléssel végzett edzésekhez. Ésszerűen összeállított és abszolút a fokozatosság a fő eleme az edzéstervnek. Nagyon kevés eszközt igényel, és sokszor használ olyan bútordarabokat, amelyek mindenki otthonában megtalálhatóak, mint például a szék vagy kanapé, így tényleg bárki elkezdheti otthon. Kisbaba mellett előfordul, hogy több részletben sikerül a napi terv végére érni, de ez természetesen velejárója az anyuka létnek, ez velem is többször előfordult. 🙂
  5*

 9. Németh Orsolya

  Már kislány kora óta ismerem Petrát, többek között egy iskolába és egy tánccsoportba jártunk. Mindig is egy megbízható, céltudatos hölgy volt, aki keményen dolgozik a kitűzött céljai felé. Így aztán, amikor szülés után (bár meglett volna ez a program már az első után is) nem is volt számomra kérdés, hogy az ő segítségével fogom magam rendbehozni. Rengeteg “postpartum gonddal” (szétnyílt hasizom, derékpanaszok stb) próbálom felvenni a harcot, és hála Petra programjának sikeresen. Mindenkinek szívből ajánlom, aki tenni próbál a szülés utáni regenerációjáért. Ha nekem ennyi panasszal bevált, neked is sikerülni fog. 😉
  Petra pedig mindig ott van neked, ha tanácsra van szükséged. 🙂

 10. Vécsi-Vojnár Zsófi (megerősített tulajdonos)

  Még a terhességem előtt Petráék egyik termébe jártam, így volt szerencsém látni, hogy milyen profi munka folyik náluk. Mivel körülbelül egy hónap különbséggel szültünk, a babavárás során is figyeltem a tanácsait, aztán pedig egyértelmű volt, hogy az ő programjával szeretnék regenerálódni. Nem éppen a legjobb formámban kezdtem neki, mégis jelentős változásokat értem el már egy hónap alatt. Fokozatosan nehezíti a feladatokat és azok kombinációit, miközben a használt súlyokat is folyamatosan sikerül növelni. Minimális beruházást igényelnek a szükséges eszközök, de megoldható szinte minden otthoni alternatívákkal is. Sokszor csak este 10-kor tudok nekikezdeni, de annyira feltölt, hogy megéri. 🙂 Nem mellesleg Petra mindenkire külön is figyel, a térdproblémáimat például többféle módon is próbáltuk kezelni. 🙂

 11. Annabella (megerősített tulajdonos)

  Még kismama voltam, amikor megvásároltam a programot, mert tudtam, hogy ez kellő motiváció lesz a mozgás újrakezdéséhez a szülést követően. Az első pillanattól kezdve aktívan végzem a feladatokat. A második hónapot kezdtem el, ezért már a tapasztalataim alapján tudom mondani, hogy egy rendkívül átgondoltan felépített programról van szó. Mindig mozogtam, ezért féltem, hogy számomra nem lesz elég intenzív, de pozitívan csalódtam. Van lehetőség a feladatok nehezítésére, ha arra lenne szükség. Nem túlbonyolított gyakorlatok, kellően nehezek, de nem megerőltetőek. Többek között azért is döntöttem emellett a program mellett, mert számomra rendkívül hiteles, hogy Petra saját maga is ugyanúgy szülés utáni időszakban állította össze/végezte el a programot, így minden kérdésemre valódi választ ad, hiszen ő is megtapasztalta, milyen a gyermekágyi időszakban edzeni. Azt gondolom, így lehet igazán hitelesen összeállítani és másokat segíteni egy postpartum program elvégzésében.

 12. Tünde Kósa-Szabó (megerősített tulajdonos)

  Első edzéseken vagyok túl és azt kell
  Mondjam hogy élvezem nagyon. Fokozatosan van felépîtve a program, könnyen követhető, nem kell
  Sok eszköz sem. Ajánlom mindenkinek aki gondolkozik rajta!

 13. Csenge (megerősített tulajdonos)

  Végeztem az első hónappal. IMÁDTAM. Féltem, hogy unni fogom, de nem. Egy percét sem. Nagyon jól van felépítve és aminek én kifejezetten örülök, hogy már vannak súlyok is az első hónapban. Azon kapom magam néha, hogy edzésen kívűl is gyakorlom a légzést 🙂 Baba mellett is meg lehet csinálni kényelmesen az edzéseket. Mindenkinek ajánlom.

 14. Viki (megerősített tulajdonos)

  Pár hete fejeztem be a programot.
  Életem egyik legjobb döntése volt amikor megvettem ? Harmadik babám születése után vágtam bele a programba. Először féltem hogy “tingli tangli” torna lesz , de hamar kiderült hogy messze nem az.
  Nagyon élveztem hogy rendszeressé vált általa a mozgás a minden napjaimban. Minden pihenő napon alig vártam hogy újra edzhessek. Ami a legeslegnagyobb pozitívum volt számomra, hogy teljesen megszűnt a kínzó hátfájásom ami addig mindig megkeserítette a babázós időszakot. Mindenkinek ajánlani tudom( és ajánlom is ? ) Nagyon hálás vagyok érte Petrának!

 15. Cinti (megerősített tulajdonos)

  Császármetszéssel született a kisfiam, elég rossz állapotban voltam utána, fájt mindenem. A hátam és a derekam szörnyen fájt, 5. héttől kezdtem a programot már egy hét után azt vettem észre hogy nincsenek fájdalmaim. Rengeteget adott a jó kedélyemhez, az egészségemhez és a mindennapjaimhoz ez a program. Nagyon szerettem az edzéstervet, baba mellett is beilleszthető. A program végére nagyon szépen megerősödtem, nem mellesleg nagyon hasznos gyakorlatokat tanultam, amiket a jövőben is tudok alkalmazni. Mindenkinek szívből ajánlom a programot! 🙂

 16. Papp-Szeifert Petra (megerősített tulajdonos)

  Számomra nagyon fontos a mozgás és mivel várandósság alatt/szülés után teljesen megváltozik a testünk egy jól felépített edzéstervet egy hiteles edzőtől szerettem volna hogy egészségesen tudjak visszaerősödni. Gyermekágy letelte után rendeltem meg és vágtam bele a programba aminek jelenleg a felénél tartok. Az első hónap végén már megjelentek a törzsizmaim ami nagyon motiváló és mutatja is hogy eredményesek a gyakorlatok. Nagyon élvezhető, meg van benne a kellő fokozatosság és kihívás. Tulajdonképpen az életmódkihívás segített kialakítani a napi rutint is a babámmal a hétköznapokban. Minden napnak meg van a célja és ez segít hogy ne csak tengjek lengjek egy nap hanem legyen benne egy rendszer. Én nagyon hálás vagyok az edzéseken túl ezért is. ?

 17. Annamária (megerősített tulajdonos)

  Szülés előtt is Petrához jártam edzeni, Ő szerettette meg velem a súlyzós edzéseket.
  Szülést követően meg is rendeltem a Postpartum csomagot. Nagyon szeretem, ahogyan fel vannak építve a gyakorlatsorok, mindig várom a következő napi edzést, feltölt energiával. Jelenleg a program felénél járok, de már látszik, hogy van eredmény. ? Nagyon jó a Facebook csoport is, nehezebb napokon sok motivációt nyújt, hogy más anyuka is hasonló helyzetben van, és Ők is csinálják ?

 18. Zsófi

  Petra programja a legjobb, ami történhetett a szülés utáni regenerációmban. Hiába edzettem korábban, a szülés után megváltozott a testem, és nem tudtam, merre induljak , hogy sérülést ne okozzak magamnak, de mégis visszaerősödjek valahogy. Ekkor jött szembe velem a Postpartum szülés utáni regeneráló program, amelyen keresztül egy 3 hónapos átgondolt, jól felépített edzéstervet kaptam. A videók segítségével a pontos kivitelezést is láthattam, így nem kellett attól félnem, hogy rosszul csinálok valamit. A zárt Facebook csoportban indított kihívásokhoz már többször is csatlakoztam, nagyon jó motiváció, hogy többen együtt küzdünk egy fitt, egészséges formáért. A napi feladatokkal nemcsak a testmozgást kaptam vissza, hanem az életmódomon is változtattam. Ha elakadok, Petra mindig nagyon szívesen segít, jól esik, hogy a program mellé még szakmai iránymutatást is ad. Ez a program nekem biztonságot nyújt ahhoz, hogy a későbbiekben erős alapra építkezve mehessek tovább az edzés terén. Mindenkinek nagyon ajánlom! 🙂

 19. Kovács-Szalai Ildi (megerősített tulajdonos)

  Petrát már a várandósságom előtt követtem és nem is volt kérdés, hogy kismama tornában az Ő segítségét kérem, így a 2.trimesztertől a szülés napjáig Petra edzésprogramját csináltam.
  Ennek köszönhető is, hogy a gyermekágyas időszak könnyen ment és alig vártam, hogy belekezdjek a postpartum programba. Imádom, hogy van írott edzésprogram és a gyakorlatokhoz videós segítség, illetve Petrához is bármikor lehet fordulni. Így ki sem kell mozdulni, hogy újra a mozgás a napjaim része legyen, ezáltal lendületesebb vagyok és több energiám van mindenre.
  Mindenkinek csak ajánlani tudom, ha szakmailag profi programot szeretne csinálni szuper támogatással.

 20. Ráti-Bartal Andrea (megerősített tulajdonos)

  Az első hetet kezdtem el, de már most nagyon tetszik ahogy felépül a program.
  Kíváncsian várom a 3 hónap utáni eredményt. Biztos vagyok benne hogy fogok még másik edzés tervet is vásárolni.
  A videós szemléltetés nagyon praktikus.

 21. György Tímea (megerősített tulajdonos)

  Én véletlenül akadtam rá Petra edzésprogramjára, amit egy másik anyuka ajánlott egy csoportban. Megtetszett a leírás, gondoltam mit veszíthetek, így én is megvettem.
  Egyelőre a második hétnél tartok, de nagyon élvezem az edzéseket:) A facebok csoport és az Életmódváltó kihívás pedig szuper. Nagyon motiválóak.

 22. Peschka Zsuzsanna (megerősített tulajdonos)

  Terhesség előtt és alatt is Petráékkal edzettem, így nem volt meglepetés, hogy a szülés utáni regeneráló torna is egy profi és komplex edzéstervet takar. Az edzések épp megfelelő hosszúságúak és kellően megterhelőek a szülés utáni test megdolgoztatásához és jó alap a súlyzós edzés újrakezdéséhez.

 23. Edit (megerősített tulajdonos)

  Instagramon akadtam Petrára, még szülés előtt, élveztem követni minden napjait a kis cseperedő fiával és a szülés utáni átalakulását vagy vissza alakulását. Aztán motiválni kezdett, hogy én is próbáljam meg újra formába hozni magam. Meg is vettem a postpartum programot, élveztem is, de 1-2 hét után felhagytam a tornázással(túl sok személyes probléma miatt) de most újult erővel vágok újra bele, sőt az életmód kihívásba is. Ami a legszuperebb, hogy nincs a programnak lejárati ideje, így majd 1 év után újra tudom kezdeni. ??

 24. Pálfi Zsófia

  4 éves korom óta a mozgás az éltem szerves részét kiteszi. Terhesség alatt sem volt ez másképp. Tudtam hogy ha megszületik a kisfiam szükségem lesz egy olyan regeneráló programra ami által visszanyerhetem a szülés előtti formámat. Petráékra véletlenül találtam rá az internetet böngészve. Egy nagyon szuper, jól összerakott programot kaptam, emelett a zárt facebook csoportban is egy motiváló közösségre találtam. Alig várom a következő edzésnapokat és hisz tudom hogy ez a legjobb ami a testemmel történhet a szülés után 🙂

 25. Bea (megerősített tulajdonos)

  A szülés után 6 héttel kezdtem Petra programját ajánlás útján! Előtte az insta videoi alapján gyakoroltam a légzést és a gátizomtornát. Most járok az utolsó 2 hétben. Hát mit ne mondjak, kemény. Úgy hogy a várandósság alatt is végig edzettem, még így is elég durva. Az eleje szépen fokozatosan indul. Talán még kicsit kételkedtem is benne, hogy tényleg felkészít a súlyzós edzésre, de kár volt. Nekem a 3-4 héttől kezdett durvulni, de mindig csak pint annyira, hogy teljesíthető legyen, de a harátaimat azért feszegesse. Be is kell vallanom, hogy kicsit tovább fog tartani a program nekem, mint 12 hét 🙂 de a lényeg, hogy végigcsinálom! Köszi Petra, jól összeraktad!

 26. Fruzsi (megerősített tulajdonos)

  Nagyon tetszik a program. Minden nap nagyon várom, hogy végre szakítsak időt az edzésekre, teljesen feltölt! Két pici gyerek mellett is kivitelezhető, csak némi logisztikát igényel és egy támogató családi hátteret. 🙂 <3 De ha esetleg mégis a gyerekekkel együtt kell végig nyomnom az egy külön buli és felér egy dupla edzéssel 😀 🙂
  Jól fel van építve, kellően megmozgat mindent. Érzem hogy erősödik a testem és a lelkem.
  A facebook csoport külön öröm, jók a kihívások is, így legalább van némi plusz motiváció minden héten. Köszönöm Petra, hogy ezt megalkottátok Dáviddal!

 27. Letti (megerősített tulajdonos)

  Ami nekem a legjobban tetszik ebben a programban, az a fokozatosság. Minden nappal erősebbnek érzem magam. Csodás ez a program.

 28. Diana (megerősített tulajdonos)

  A sport gyerekkorom óta lételemem, így szülés után is szerettem volna mihamarabb visszatérni a rendszeres testmozgáshoz. Petra munkásságát régóta figyelemmel kísértem, így biztos voltam benne, hogy az Ő programját fogom választani. Kifejezetten olyanra vágytam, ahol szerepet kapnak a súlyzós edzések a regeneráció során. (A pilates és a jóga nem az én műfajom :))
  A szülés utáni 4. héten kezdtem el, párhuzamosan a facebook csoport életmód kihívással és már 2 hét után látványos változást tapasztaltam! Az alakformálás mellett energikusabb és kiegyensúlyozottabb is vagyok, ami kétgyermekes édesanyaként az egyik legfontosabb ? Örülök, hogy belevágtam és köszönöm Petrának, hogy egy ilyen profi programot állított össze! Számomra a leghitelesebb edzők egyike.
  Mindenkinek szívből ajánlom!

 29. Mocsári-Dobrossy Tünde (megerősített tulajdonos)

  A várandósságom előtt és alatt végig tornáztam, de mindenképp segítséget szerettem volna kérni a szülés utáni időszakra és így találtam meg Petrát Instagramon. Nagyon hasznos posztjai vannak, így megvettem a programját is, szóval nem kell keresgélnem, hogyan kéne tornáznom, csak az időt kell rá megtalálni. Jól esnek a gyakorlatok és érzem magamon a fejlődést, erősödök vissza. Ha az étkezésre is jobban odafigyelnék, még látványosabb lenne az eredmény. Mindig várom a következő edzést, hogy vajon milyen gyakorlatok lesznek. Köszönöm a programot, imádom! 🙂

 30. Fábián Rita (megerősített tulajdonos)

  Bár a baba előtt rendszeresen edzettem, a veszélyeztetett terhességem miatt 0-ra redukálódott a mozgás az életemben. Az eredmény számomra siralmas volt, leépült izomzat, zsírpárnák mindenfelé, és szétnyílt hasizom. Több más szolgáltató termékét is megvettem Petra postpartum programja előtt, de nem igazán voltam elégedett velük, nem voltak kemények az edzések, és a hasizmomon sem láttam semmi változást. Így vágtam bele végül ebbe a programba, amit egyszerűen imádok.
  Az edzések a fokozatosság elvét követik, egyre nagyobb terheléseket adva, így folyamatosan nő közben a szervezet teherbírása. A hasizom tekintetében, mivel minden gyakorlatnál el van magyarázva a megfelelő légzés és hogy mit hol mikor feszítsek, ezt végre egy nyerő módszernek érzem.
  Mindenkinek ajánlanám, hogy ne ész nélkül kezdjen bele a szülés utáni edzésekbe, hanem hagyatkozzon Petra szakértelmére, mert megéri!

 31. Meli (megerősített tulajdonos)

  Ígéretéhez híven a program fokozatosságában a kulcs szerintem. 8-9 év edzését követöen szükségem volt valamire; ami a szülés után segít a visszatérésben. Óriási segítség volt a PostPartum program nekem; mert habár ki tudok találni edzést magamnak; a profi és helyzetemhez megfelelő rendszert Petrától kaptam. Továbbá észrevehetetlen, de sok időt is megspórolok azzal; hogy nem kell kitalálnom magamnak a gyakorlatokat. Ajánlom mindenkinek; aki komoly alapokat szeretne épiteni vagy visszahozni; és ajánlom tovabbá a következő lépésnek a Womanizert is.

 32. Franci (megerősített tulajdonos)

  Várandósan mindenki érdeklődik, hogy vagy, pár havonta teljes labor, védőnői gondozás, kismama órák sora… Azonban miután megszületik a kisbaba, teljes figyelem irányul rá: az anyukáé, a családtagoké és az egészségügyben dolgozóké. Ez így van jól, csak sajnos az anyukák egészsége teljesen háttérbe szorul, pedig az ő jóllététől függ a család jólléte is.

  Számomra megdöbbentő, hogy mennyire nincsenek tájékoztatva az édesanyák a szülés utáni regeneráció fontosságáról. Az én tapasztalatom az volt, hogy a 6 hetes kontrollon hiába mondtam, hogy még mindig nagy kihívás sétálni mennem vagy megemelni a babát, mert nem tudom visszatartani a vizeletet, azt mondta az orvos, hogy ez természetes, majd elmúlik. Nyugodtan sportoljak, ami jól esik. Ha nem lenne Petra, akkor lehet egy jó kis futással kezdtem volna a regenerációt?!

  Ez a program nagyon megéri az árát: nekem nem megy mindig minden héten a 4 edzés, sokszor újrakezdtem egy-egy hetet, de még így is elkezdett javulni az általános közérzetem, energiaszintem és elmúlt az inkontinencia is. Most járok a program 2. hónapjában, de semmi tünetem nincs, még a babakocsi megemelésekor, vagy egy hosszabb hordozós séta során sem! Az edzésekben kellő kihívás van, a videók alapján jól követhető, ha elakadsz bármikor kérdezhetsz a zárt csoportban vagy privát üzenetben is, Petra segíteni fog. A kihívásban való részvételt mindenképp javaslom, jól lehet egymást motiválni az anyatársakkal, Petra feladatai teljesíthetőek és egy jobb életminőség megalapozását támogatják meg: odafigyelünk az étkezésre, sportra, levegőzésre és a párkapcsolatunkra is. Igen, erre mind van idő a kis édes babáink mellett. 🙂

 33. Andi (megerősített tulajdonos)

  Gyerekkorom óta sportolok, a terhesség alatt is heti 4-5 edzést végeztem az utolsó napig. Szerettem volna tudatosan visszatérni terhesség előtt és alatt űzött sportágakhoz viszont ezt szakmai segítséggel tenni. Több posztpartum tornáról olvastam, de mindegyikkel az volt a problémám, hogy az általam megszokott terhelés töredékét sem közelíti meg leírás alapján, inkább a nagyon széles közönségnek készül, mint a sportosabb anyukáknak. Petra programjában azonban megtaláltam a kihívást, élvezem az eszköz használatot és a tudatosan felépített terhelés növelését, abszolút hozza a feltételezett szintet! A Facebook csoportban a jelenlétért, vagy akar privát üzenetben rendelkezésre állásáért pedig plusz pont jár 🙂

 34. Rita (megerősített tulajdonos)

  Van azért már jópár postpartum edzés lehetőség a ,,piacon”, sokat vacilláltam, hogy melyiket válasszam, de nagyon örülök, hogy ezt a programot választottam.
  Petra nagyon figyelmes, és látszik, hogy a szívén viseli a programban részt vevők sorsát. Nyitott, mindenki véleményére és a tanácsokat is megfogadja, ami számomra annyira újszerű tapasztalat volt, természetesen tök pozitív.

  A program jól van felépítve ( korábban aktív sportolóként is tudott újat mutatni/ tanítani, amire azóta odafigyelek), és nem mellékesen 2 gyerek mellett egy őrült nap után is rá tudom venni magam, és megcsinálom. Erre tök motiváló a fb csoport, és Petra által indított kihívások is.
  Nagyon megszerettem és a mindennapjaim része már ( alig várom a Womanizert) , hajrá mindenkinek és csak így tovább Petra neked is.

 35. Galló Brigitta (megerősített tulajdonos)

  Szülés után kötelezővé tenném ezt a programot! Nem kap elég hangsúlyt a szülés utáni regeneráció, így nekem sem volt sok fogalmam hol kezdjem, mire figyeljek stb. Ez nem csupán egy online torna, hanem szuper szakmai anyagokkal, tanácsokkal és étrenddel kiegészített edzésterv amihez videós segítséget kaptam részletes magyarázatokkal (ami nekem külön segítség volt). Az életmód kihívás a zárt csoportban pedig extra motiváció, nagyon jó döntés volt megvenni a csomagot és csatlakozni 🙂

 36. Hathazi Lilla (megerősített tulajdonos)

  Világéletemben sportoltam, többek között kézilabda élsport, majd cross training, futás, edzotermi edzés. Gondoltam mit nekem két szülés, ott folytatom az edzéseket ahol abbahagytam. Igen am de az első edzés után azonnal éreztem, hogy a medencefenek nagyon gyenge. Fajt napokig minden apró mozgás ami picit is razkodassal jár. Itt döntöttem el, hogy ez nem játék, szakemberre lesz szükség. Ekkor vettem meg a programot, ami nagyon szuper. Jól fel van építve, érthető es kivitelezhető feladatokkal es ami a legfontosabb, arra helyezi a hangsúlyt, hogy tényleg megerősödjunk, hisz már az elején 5kg-s súllyal indítunk amit folyamatosan novelunk. En bátran ajánlom mindenkinek!

 37. Gálné Dobossy Debóra

  Hiánypótló!
  Hihetetlen alaposan, kidolgozott program, ami megad minden információt, amire szükséged van ahhoz,hogy tényleg fejlődj. Én ezt egyik Szülés utáni regeneráló programban sem találtam eddig.
  Valóban azt, ott, akkor, úgy erősíti,dolgoztatja meg, ahogy azt kell, ami segít, amit hasznosítani tudsz az életben.

 38. Kakuk Emese (megerősített tulajdonos)

  Igaaz, még az elején vagyok a programnak de már most nagyon szeretem? rendesen átmozgat, kifáraszt. És ami nagyon tetszik, hogy változatos edzések vannak benne! Nagyon érthető módon van minden leírva, magyarázva. Az is nagyon tetszik, hogy nem gyógytornára hajaz, hanem egy rendes edzésre!
  Petra nagyon segítőkész, minden kérdésemre válaszol. Csak ajánlani tudom mindenkinek! ?

 39. Ági (megerősített tulajdonos)

  Az első hetet kezdtem el és már most nagyon tetszik a program, ahogy megdolgoztat.
  Kíváncsian várom a 3 hónap utáni eredményt.
  A videós szemléltetés nagyon praktikus, jól követhető.
  Megtanít a rendszerek bevezetésére. Számomra szuper az újrajezdéshez.

 40. Dóri (megerősített tulajdonos)

  Másfél évvel a szülés után találtam rá Petra programjára. Fő sportom a futás, és abból lett elegem, hogy meg kell állnom pisilni, különben becsurog a rázkódástól. Egy ismerősömnél láttam a programot, és Petrával egyeztetve ezt vettem meg, nem a törzsizom erősítő különálló edzésprogramot.
  Nagyon szuper beruházás volt, jól felépített program, gyorsan elkezdtem érezni a pozitív hatásait. Volt ami könnyű volt már, hiszen szoktam erősíteni a szülés óta, de még így is tudtam nehezíteni, progresszív, hatékony és eredményes 3 hónap volt. Köszönöm!

 41. Viki (megerősített tulajdonos)

  Terhesség előtt (és alatt, hihi) futottam, crossfiteztem és boxoltam. Jó állóképességem volt és jó erőben voltam. Imádok edzeni, tehát egyértelmű volt, hogy nem a jóga és a gyógytorna szerű edzések lesznek az én utam, ha szülés utáni regenerációra kerül majd sor. Keresgélés közben véletlenül találtam Petra insta oldalára és a programra, és egyből tudtam, hogy na ez lesz a nekem való.
  A második hónapot kezdtem nemrég, és imádom. Amellett, hogy a terhesség alatt meggyengult izmokon van a fokusz, egyáltalán nincs olyan érzésem, hogy ez most gyógytorna lenne (pedig nyilván az is :), elfaradok benne kellemesen, vegre ujra erzem az izmaim, es erezhetoen hatasos, a gyenge gatizmaimnal ujra erzem, hogy hasznalhatoak. ?
  Szuper, hogy otthon es teremben is vegezheto, nem kell hozza sok eszkoz. A program átláthatato, könnyű kovetni, akinek van edzesmultja, annak nem is kell orakig olvasgatni a leirast es nezegetni a videokat.
  Az pedig kulon plusz pont, hogy a programot orokre megkapjuk, igy esetlegesen a 2., 3. Gyerek utan is bevetheto es igy meg foleg megeri az árát.
  Imadom,koszonom,a legjobb dontes volt!

 42. V.Zsofi (megerősített tulajdonos)

  Imádom az edzés programot. Itthon lenni, egyedül a babával egesznap kicsit nehéz és magányos. Viszont ezzel a programmal találtam magamnak egy új célt, kihívást, feladatot, amit magamert, magamnak teszek, adok és közben erősebb is vagyok mindamellett, hogy a lelkem is rendben van. Imádom, hogy több fizikai erőm van a mindennapi feladatokhoz, bébihez és a 4.het után most -2 kg-nál járok. Juhu! És az életmód kihívás is borzasztóan motivál és az, hogy Petra tényleg foglalkozik velünk.

 43. Bia (megerősített tulajdonos)

  Nagyon ajánlom mindenki édesanyának ezt a programot! A barátnőimnek külön fel fogom hívni a figyelmét rá.
  Már 3 edzés után érzem, hogy sokat javult az eddig fájó nyakam és hátam. Pont kellemesen fáraszt le, közben ki is tudok kapcsolni és így biztosan nem hagyok ki a sétából egyetlen napot sem.
  Kellett már valami mozgás és ezzel a programmal pont azt kaptam, amit vártam! Nagyon motiváló. Alig várom a következő hetet és az eredményeimet! ?

 44. Kitti (megerősített tulajdonos)

  Még csak 1 hete kezdtem el a programot, valamint a teljes életmód kihívást, de már most jobban érzem magam a bőrömben! Hatalmas segítség, hogy Petra személyesen tartja velünk a kapcsolatot, valamint a Fb közösség is nagyon motiváló. Izgatottan várom, hogy mennyit fogok fejlődni a végére + a testem alakulására is kíváncsi vagyok.
  A teljes anyag kiváló minőségű, valamint a kommunikáció is Petra részéről kimagasló!!! Mindenkinek ajánlani tudom!

 45. Fanni

  Először személyesen, Petra jelenlétében csináltam végig a Postpartum programot. Petra készségesen segít és hiteles példát mutatva motivál arra, hogy mindent megtegyek a testem regenerálódása érdekében. Ezidő alatt a hasizmom szinte teljesen zárult és minden testrészem erősödött, formásodott. Most újra elkezdtem a programot a kihívással egyidőben, mert szeretném rendszeresíteni az edzéseket és szeretnék a táplálkozásban is egy egészséges utat követni, amihez a kihívás hatalmas ösztönző. Jó csapatban csinálni és látni, hogy nem egyedül vagyok ezen az úton. Az edzésterv szuperül fel van építve, jól követhető, a videókban minden érthetően van bemutatva és teljesen jól használható otthoni környezetben is.

 46. Bogi (megerősített tulajdonos)

  Már 3 hete edzem és csak pozitív élményeim vannak! Petra nagyon segítőkész, az edzései nagyon tetszenek, jól összeállított program. Ad egy rendszerességet az életemben.
  Szülés után nem is igazán tudtam, hogy hogyan vezessem vissza a rendszeres edzést az életembe, milyen gyakorlatokat végezhetek, miket kerüljek. A postpartum program ebben nagy segítséget nyújtott. Örömmel és meglepő módon nagy lelkesedéssel csinálom végig az edzéseket, mindig is inkább csak kényszerből edzettem, de most mindig várom, hogy edzhessek.
  Az életmód kihívás pedig még több pluszt adott, még több odafigyelésre sarkal, egyre jobb rutint alakítunk ki a babámmal is a programnak köszönhetően. Együtt edzünk, még többet vagyunk a friss levegőn. Köszönöm szépen a motivációt!
  Csak ajánlani tudom!

 47. Ancsi

  Nagyon örülök, hogy még szülés előtt rátaláltam Petrára a közösségi oldalakon. A szülést követő héten már alkalmaztam a tőle tanultakat és azonnal megvásároltam a Postpartum programot, ami immáron 9 hete kíséri a mindennapjaimat.
  Nagyon örülök, hogy közvetlenül a szülés után végezhettem pár gyakorlatot és szakszerű segítséggel regenerálódhatok. Ez sokat segít abban, hogy a napi teendőket energikusabban és hatékonyabban végezzem el és nem utolsó sorban örömmel nézzek magamra.

 48. Váradi Zsuzsanna (megerősített tulajdonos)

  Hosszú keresgélés után határoztam el magam Petra PP programja mellett, és a legjobb döntés volt! Az edzésprogram pont azt adja, amit ígér: fokozatosan felépített mélyizom erősítő tornát. A videókban nagyon jól el van magyarázva a feladatok végrehajtása. Szülés előtt évekig jártam core trainingre, illetve más tornákra, de egyik helyen se magyarázták el ennyire részletesen a helyes légzést és annak fontosságát. Az pedig külön plusz pont a program mellett, hogy Petra 4 hetente indít életmód kihívást a zárt FB csoportban. Nagyon motiváló ilyen közösségben tornázni, illetve azzal hogy a kihívás során videókat is kell megosztani egy-egy feladatsorról Petra nyomon is követi és szükség esetén javítja az esetleges hibákat. Látszik, hogy szívvel-lélekkel csinálja ezt az egészet, nem csupán a megélhetésért. A program megvétele az egyik legjobb dolog amit magadért tehetsz a baba születését követően. 🙂 én csak azt sajnálom, hogy csak a második baba után találtam meg ezt a programot és terveim szerint több csemete nem lesz :/

Mondd el a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Érdekelhetnek még…