HYBRID TRAINING

 

Erő, robbanékonyság és szálkásítás, sérülések nélkül

HYBRID training

Erő, robbanékonyság és szálkásítás, sérülések nélkül!

FOLYAMATOS CSATLAKOZÁSI LEHETŐSÉG

Kedd-csütörtök-péntek reggel 7-től és 8-tól

a Kinizsi utca 33-ban

Próba edzés: 1.000Ft

1. bérlet: 30.000 helyett 15.000 Ft

 

Erősen, robbanékonyan és fitten, minden nap!

A Hybrid Training egy teljes testes robbanékonyság, erő és állóképességi edzés olyan sportkedvelőknek, akik az általános edzettségi szintjüket szeretnék növelni és jobban akarnak kinézni, a nélkül, hogy órákat kellene tölteni az edzőteremben.

A robbanékonyság és erőfejlesztés nem csak a sportolók kiváltsága, hanem az átlagembereknek is szükségük van rá a mindennapokban, hogy hosszútávon meg tudják őrizni a fittségüket. 

Az edzések során a teljes test izomzatát fejlesztjük, így szorgalmas és hosszútávú munkával látványos izomzatra is szert tehetsz.

Csak akkora terhelést kapsz, amitől folyamatosan tudsz majd fejlődni – se többet, se kevesebbet!

 

N

Erős, terhelhető és sérülésmentes ízületek

N

Folyamatos edzői irányítás és korrekció

N

Jobb közérzet, több energia

N

Mindennapokban használható kimagasló fittség és erő

N

Kis csoport, maximum 10 fővel, kiváló eszközparkkal

N

Jobb testtartás, kidolgozott izomzat

Mit kell tudni az edzésekről?

 

Kiscsoportos edzésünkön maximum 10 fő vehet részt, ezzel garantáljuk, hogy mindenkinek maximális edzői figyelem és megfelelő mennyiségű eszköz áll rendelkezésére.

Az edzések egyszerre fejlesztik az izomzatodat, erődet és a rugalmasságodat, valamint az erő-állóképességedet is.

Az órát bemelegítéssel, mobilizálással kezdjük, majd edzésciklustól függően olyan gyakorlatok követik, amelyek az egyes kondicionális képességek fejlesztésére szolgálnak, a végét pedig egy intenzívebb, rövid WODokkal vagy állóképességi résszel fejezzük be.     

Az edzéseken megtanulhatod az erőemelés alapjait, a guggolás, deadlift és fekvenyomás helyes kivitelezését, illetve elsajátíthatod a kettlebellel és dumbbellel végzett gyakorlatokat. E mellett a saját testsúlyos gyakorlatok is fontos szerepet kapnak, mint a húzódzkodás, fekvőtámasz és tolódzkodás variációk.

Az óra teljesen kezdők esetén is biztonságosan látogathatóak, ugyanis edzettségi szintednek megfelelően történik a súlyválasztás és az intenzitás beállítása. 

Jelentkezz be és próbáld ki az edzést 1.000 Ft-ért!

Nem kell egyből bérletet vásárolnod, nem erőltetünk semmit. Egy próbát megér, igaz?

WOD - Erőállóképesség fejlesztés

Az edzésen olyan gyakorlatokat csinálunk, amitől nagyon gyorsan fog fejlődni a kitartásod

Saját Testsúlyos Gyakorlatok

Megtanítunk húzózdkodni, egy lábas guggolni, fekvőtámaszozni és egyébb haladó saját testsúlyos erőelemekre is!

Erőemlés - Barbell Edzés

Ha erős lábakat szeretnél, akkor súllyal kell majd dolgoznod! Az Barbell erre a legalkalmasabb eszköz! Megtanítunk rendesen guggolni és felhúzni!

Kettlebell Komplexek

Időnkét előkerül a kettlebell is, amit leginkább az erő állóképesség fejesztésre használjuk. 

Kinek ajánljuk?

Itt a helyed ha:

  • Tetszik a Crossfit edzések felépítése, de több időre és gyakorlásra van szükséged
  • Szakszerű segítséget keresel és szeretnéd a gyakorlatokat normálisan megtanulni
  • Erősödni akarsz és javítanál a kitartásodon, állóképeségeden
  • Ha szeretnél robbanékonyabban és erőteljesebben mozogni kedvenc sportjaidban is

Ezen a programon megtanítunk az erőfejlesztés minden trükkjére. Hatékony és kemény edzésekkel várunk! 🙂

Kik tartja az edzést?

Szőke Kriszti országos szinten is elismert szakember, aki több edzői konferencián előadóként is szerepelt már. Elsősorban erőedzéssel és olimpiai súlyemeléssel foglalkozik, de szerteágazó ismeretei vannak a funkcionális edzés egyéb területein is.

Mi nem csak beszélünk az edzésekről és az életmódváltás fontosságáról, hanem a mindennapokban mi magunk is küzdünk, hogy jobbak lehessünk.

Szőke Krisztina

Szőke Krisztina

Reggeli FEE edzések vezetője

 

Biológusi és funkcionális edzői végzettségemnek köszönhetően könnyen rálátok a mai sporttudományban elismert módszerekre, amelyeket magam is szívesen alkalmazok, mind a csoportos, mind pedig személyi edzéseimben. Fontosnak tartom, hogy edzéseim komplexek legyenek, ezzel segítve a testünk gyenge láncszemeinek folyamatos erősítését.

Várlak szeretettel óráimon, ha végre rávetted magad az életmódváltásra és az esztétikusabb test mellett szeretnél energikusabb, robbanékonyabb és erősebb lenni.

GYERE HOZZÁNK EDZENI!

BÁRMIKOR CSATLAKOZHATSZ, NEM SZÜKSÉGES EDZŐTERMI TAPASZTALAT.

JELENTKEZZ BE MÉG MA!

1. Válaszd ki a megfelelő napot és időpontot!

2. Kattints a bejelentkezés gombra!

3. Kövesd a lépéseket és 20mp-en belül kész is a foglalás!

4. Gyere edzeni!

Tanítványaink visszajelzései

`
„Megbízhatónak, felkészültnek gondollak, akinek nem gond újra beülni a padba és tanulni valamit, hogy segítse a csapatát. E-miatt felnézek rád, hiteles embernek tartalak, és a végletekig bízom benned, hogy amit mondasz az jó nekem, és csinálom, mert azt látom hogy arra törekedsz, hogy a lehető legjobb edző legyél, és a lehető legjobbat hozd ki abból is aki hozzád jár. Emellett egy nagyon kellemes személyiség vagy, szerintem jól kijövünk, jól kezeled az embereket, a hisztit, a speciális kéréseket. 😀
Engem úgy érzem jól motiválsz, ha azt mondod benne van még egy én elhiszem, és nekiállok megcsinálni. :D”

– Pászli Éva

`

Ez pont az, amit én szerettem volna. A legkisebb erőfeszítéstől is lerobbant a derekam. Az edzések hatására, szinte azonnal javult a teherbírásom, jobb lett a tartásom, tudatosodott sok minden az izmaimmal kapcsolatosan és érzem, hogy apránként fokozatosan erősödnek, feszesednek az izmaim. A hely nagyon jól felszerelt és szimpatikus. Szeretem, hogy nem nagy, nem csili-vili, de jól átgondolt és profi. Jó a hangulat, mindenki motivált, szeretem a kis csoportos formációt és az ezen belül lehetséges egyéni edzésterveket, a mindenkire való külön odafigyelést. Jól esik, hogy lehet tanácsot kérni és kapni a mozgáshoz és életmódhoz kapcsolódó egyéni kérdésekre. Tetszik András hozzáértése, elhivatottsága, csodás testkultúrája, közvetlensége. Sokat jelent a heti két alkalmas irányított kondíció javító edzés, sokat javult a közérzetem egy hónap alatt. Köszönet érte! László Tímea!”

– László Tímea

`

Samu a legfelkészültebb és legelkötelezettebb edző akit valaha megismertem. Az edzések szuper hangulatúak, de kemények és nagyon jól felépítettek és mindez nagyon gyorsan megmutatkozik az elért eredményekben. Számomra hihetetlen élmény megtapasztalni hogy akut panaszmentes gerincsérvvel – a körültekintő és állandó odafigyelésnek köszönhetően – újra úgy tudok edzeni mintha semmi nem történt volna. Receptre írnám fel őket mindenkinek!

– Návay Andra