Funkcionális Erősítő Edzések

Heti 2 erősítő edzéssel a jelenlegi többszörösére emeljük az energiaszinted! Légy erős, magabiztos, és fitt a hétköznapokban!

Az alapktól kezdve építkezünk, és az edzéseket te egyéni erőszintednek megfelelően személyre szabjuk. 

 

Nem kifizetődő ma itthon betegnek lenni

Az emberek többsége átlagban napi 15 órát ül.

A mozgáshiányból fakadó fájdalmak, és az erőtlenség idővel elveszi az életerődet.

Célunk, hogy visszaadjuk neked a fájdalommentes mozgás örömét, és az ezzel járó plusz energiát.

Tekints úgy az edzésekre, mint egyfajta megelőzésre, vagy befektetésre a saját egészséged és életminőséged érdekében.

Sokan gondolják úgy, hogy elég sétálni, futni vagy jógázni…

Minden mozgás hasznos, de csak futni, vagy jógázni önmagában nem elég.

Ahhoz, hogy hosszú távon megőrizd a gerinced és az ízületeid egészségét izomra és erőre van szükséged, amit aligha leszel képes napi sétával és jógaórákkel fejleszteni.

Az izom formálja a külsőd, erőt, egészséget, önbizalmat, és jobb kiállást ad.

.

Miben segít ez a Program?

Olyan erőt és állóképességet építesz, amivel nem lesz gond egy sima lépcsőt megmászni, vagy egy megterhelőbb hétköznapi kihívást teljesíteni.

Felélesztjük az alvó izmaidat, ami által sokkal tónusosabbnak látod majd magad a tükörben.

Sokkal jobb lesz a kiállásod, és ezt mások is szóvá fogják tenni körülötted.

Tele leszel életerővel, jobban vág majd az eszed, így a munkában is sokkal hatékonyabban veszed az akadályokat.

Nem vaktában rohanunk előre, hanem  fokozatosan építkezünk. Ne aggódj viszont, mert egy dolgot garantálhatunk: el fogsz fáradni az edzésen.

8 fős kiscsoportokban, folyamatos edző kontroll mellett edzel, így szabályosan végzed a gyakorlatokat, és nem magadnak kell kitalálni, vagy netről kikukázni azt, hogy mit csinálj.

Egy olyan családias légkör vár rád, ahol bőven jut rád figyelmen és nem kell szégyenkezned amiatt sem, ha esetleg valami nem úgy megy, ahogyan szeretnéd.

Tetszik? Próbáld ki az edzést most féláron!

A legjobb, ha egy próbaóra keretében megnézed a termet, és azt, hogy hogyan dolgozunk veled. Ha tetszik, amit tapasztalsz, akkor pedig csatlakozol.

Mit kell tenned?

Csak foglalj az órarend felületén, és gyere el az edzésre. Látni fogjuk, hogy először jöttél és csak fél árat kell fizetned, amit készpénzben, vagy utalással tudsz majd teljesíteni.

Mit kell tudni az edzésekről?

A 60 perces edzéseken egyszerre fejlesztjük az izomzatodat, erődet és a hajlékonyságodat.

Mindent az alapoktól kezdve építünk fel és fokozatosan növeljük a terhelést. MINDEN percben figyelünk rád és SOSEM lesz olyan, hogy valamit nem tudsz, nem értesz.

Nem az a célunk, hogy négykézláb mássz ki a teremből. Akkora terhelést fogunk használni, amitől rendesen el fogsz fáradni, és fejlődni is tudsz majd.

Sokféle eszközt és edzésmódszert használunk – pl. kettlebell, kézisúly, gyűrű, rázókötél, szán, TRX, így az edzések mindig változatosak, és sok kihívást is tartogatnak.

Attól mert sokféle eszközzel dolgozunk, az edzések nagyon megtervezetettek. Nem használunk minden eszközt egyszerre, csak azt, ami az adott célhoz kell.

Egy-egy ciklus 6-8 hétig tart. Ez idő alatt meghatározott képességeket fejlesztünk , míg a többit szinten tartjuk. Minden ciklusban más kerül fókuszba. Ettől függetlenül bármikor  csatlakozhatsz, mert mindig hozzád fogjuk igazítani az edzést.

Saját Testsúlyos Gyakorlatok

Megtanítunk húzózdkodni,  tolódzkodni, fekvőtámaszozni, és idővel egyébb menő haladó saját testsúlyos erőelemekre is.

Erőemelés - Barbell edzés

Akinek erősek a lábai, annak általában nem fáj a háta. Ehhez súlyokat kell majd mozgatnod, aminek legjobb eszköze a Barbell. Megtanítunk rendesen guggolni és felhúzni stb.

Hajlékonyság - Ízületvédelem

Az edzéseken olyan gyakorlatokat csinálunk, amik nem csak az erőd, hanem a hajlékonyságod is növelik. Megerősítjük ízületeidet, így a fájdalom nélkül, rendesen tudsz majd fókuszálni a napi teendőidre.

Kettlebell komplexek

Időnkét előkerül a kettlebell is. A komplex több gyakorlat kombinációja, amivel iszonyú jól lehet az erő-állóképességet fejleszteni.

TRX

Az egyik legnépszerűbb eszköz és módszer a mai világban. Rendkívül sokoldalú, és nagyon jól át lehet vele mozgatni az egész testet.

Családias légkör - jó csapat!

Kis edzőterem vagyunk, ahol nagyon jó a csapat. A kiscsoportok miatt az edzőnek mindenkire jut bőven ideje, így szinte teljesen személyre tudja szabni az edzést.

Segítünk az egészséges életmód kialakításában is

Az edzések akkor fejtik ki igazán jól a hatásukat, ha tested megfelelően táplálod, és odafigyelsz az életmódodra.

Ebben sem hagyunk magadra, ugyanis az edzők szakértői az egészséges életmódnak és bármilyen kérdésedre szívesen válaszolnak majd.

Nézz bele az edzéseinkbe

Itt van pár videó az edzésekről. Kövesd az oldalunk Instagramon, ahová naponta kerülnek ki új sztorik, így megnézeted, hogy mit csinálunk.

Tanítványaink mondták

Fusd át az eddigi visszajelzéseket a programról. Sokan pár hét után látványos, és érezhető javulásról számolnak be.

`
„Megbízhatónak, felkészültnek gondollak, akinek nem gond újra beülni a padba és tanulni valamit, hogy segítse a csapatát. E-miatt felnézek rád, hiteles embernek tartalak, és a végletekig bízom benned, hogy amit mondasz az jó nekem, és csinálom, mert azt látom hogy arra törekedsz, hogy a lehető legjobb edző legyél, és a lehető legjobbat hozd ki abból is aki hozzád jár. Emellett egy nagyon kellemes személyiség vagy, szerintem jól kijövünk, jól kezeled az embereket, a hisztit, a speciális kéréseket. 😀
Engem úgy érzem jól motiválsz, ha azt mondod benne van még egy én elhiszem, és nekiállok megcsinálni. :D”

 

– Pászli Éva

Edző: Bajai Attila

`
“Ez pont az, amit én szerettem volna. A legkisebb erőfeszítéstől is lerobbant a derekam. Az edzések hatására, szinte azonnal javult a teherbírásom, jobb lett a tartásom, tudatosodott sok minden az izmaimmal kapcsolatosan és érzem, hogy apránként fokozatosan erősödnek, feszesednek az izmaim. A hely nagyon jól felszerelt és szimpatikus. Szeretem, hogy nem nagy, nem csili-vili, de jól átgondolt és profi. Jó a hangulat, mindenki motivált, szeretem a kis csoportos formációt és az ezen belül lehetséges egyéni edzésterveket, a mindenkire való külön odafigyelést. Jól esik, hogy lehet tanácsot kérni és kapni a mozgáshoz és életmódhoz kapcsolódó egyéni kérdésekre. Tetszik András hozzáértése, elhivatottsága, csodás testkultúrája, közvetlensége. Sokat jelent a heti két alkalmas irányított kondíció javító edzés, sokat javult a közérzetem egy hónap alatt. Köszönet érte! László Tímea!”

– László Tímea

Edző: Eszes András

`
Samu a legfelkészültebb és legelkötelezettebb edző akit valaha megismertem. Az edzések szuper hangulatúak, de kemények és nagyon jól felépítettek és mindez nagyon gyorsan megmutatkozik az elért eredményekben. Számomra hihetetlen élmény megtapasztalni hogy akut panaszmentes gerincsérvvel – a körültekintő és állandó odafigyelésnek köszönhetően – újra úgy tudok edzeni mintha semmi nem történt volna. Receptre írnám fel őket mindenkinek!

– Návay Andra

Edző: Bárkányi István (Samu)

Kik tartja az edzéseket?

 

Bárkányi István (Samu)

Időpontok:

H-K-SZ-CS-P 18:00
H-SZ-CS 19:00

Helyszín: IX. Kinizsi u. 33.

Gyurcsa Kinga

Időpontok:

H-SZ-P

Helyszín: IX. Ráday utca 57

jelentkezz be még ma!

csak válassz egy megfelelő időpontot és GYEREEE!