Fit pregnancy kismamatorna / terhestorna és életmód program

(8 vásárlói értékelés)

40 000 Ft50 000 Ft

Erős, rugalmas és aktív kismamaként nem csak a saját, hanem babád életét is jobbá teheted. Ez a program speciálisan a terhességre szabott, többszintű edzéstervvel és olyan részletes információkkal lát el, amit SENKI nem mond el, pedig fontos lenne tudnod…

Cikkszám: N/A Kategória:

Leírás

Az első olyan terhestorna, amit:

 • választható edzettségi szinten,
 • az egyes trimeszterekre speciálisan programozva,
 • tapasztalt szakértőtől,
 • kritikusan fontos információkat tartalmazó e-bookkal együtt
 • a várandós anyukák igényeire szabva készítettünk

Hogyan válaszd ki a neked való programot?

 1. Döntsd el, hogy a teljes programot kéred, vagy csak a 2. és 3. trimesztert szeretnéd végigcsinálni velem
 2. Válassz edzettségi szinten az alábbiak alapján:
  1. Kezdő – otthon végezhető edzésprogramot küldök – 5 éven belül nem voltál edzőteremben, illetve otthon sem sportoltál semmit
  2. Középhaladó -otthon végezhető edzésprogramot küldök – 5 éven belül komolyabb sportolás volt, vagy jelenleg is alap szinten (kis súlyokkal, vagy súly nélkül) edzel
  3. Haladó – edzőteremben végezhető edzésprogramot küldök -aki nehéz súlyokkal, edzőteremben edzett az utóbbi időszakban

 

További információk

Program időtartama

teljes program (1-2-3 trimeszter), 2. és 3. trimeszter

Edzettségi szint

kezdő, középhaladó, haladó

Fit pregnancy kismamatorna / terhestorna és életmód program termékről 8 értékelés

 1. Rengei Nóra (megerősített tulajdonos)

  Jó pár hete edzem már a programmal, a derékfájásom enyhült és szerintem nagyon jól fel van építve az edzésterv, a gyakorlatok jólesnek és jól meg is dolgoztat. Nekem pluszban nagyon megnyugtató, hogy nem kell aggódnom, hogy ártok a kisbabámnak edzés közben.

 2. Jakab Anna (megerősített tulajdonos)

  Köszönöm 🙂 Mióta eszerint tornázok nem fáj a derekam! 🙂

 3. Csekő-Gut Evelyn

  Nagyon szuper, jól összeszedett program, ami kellően megdolgoztat, illetve nagyon tetszik, hogy bármikor van lehetőség tanácsot kérni, beszélgetni. 😊

 4. Bálint-Nagy Ágnes (megerősített tulajdonos)

  A programot 10 hete csinálom, most vagyok 23. hetes kismama. Nagyon tetszik, hogy változatosak a gyakorlatok és jól eső érzés, hogy teljesen átmozgat. A gyakorlatok nagyon jól fel vannak osztva aszerint, hogy hányadik hétben vagyok, szerintem ez a szakmaiság egyedülálló más terhestorna programokhoz képest. Mindenképpen folytatni fogom, ameddig jól esik a mozgás.

 5. Molnár-Gyenge Andrea (megerősített tulajdonos)

  Nagyon jó véleménnyel vagyok a programról. Képzett edző jól felépített edzéseit tudom szuperül használható és jól rendszerezett videós segédlettel támogatva végrehajtani, amihez még támogató zárt Facebook csoport is tartozik. A 2-3. trimeszterre készült haladó edzésprogramot használom az edzéseimhez, és több barátnőmnek is jó szívvel ajánlottam már a tapasztalataim alapján.

 6. Varga-Hanesz Júlia (megerősített tulajdonos)

  A várandósságom előtt sokat mozogtam, viszont több sportot (pl. vívás, crossfit) kisbabával a pocakban nem tudtam ugyanúgy folytatni, és nagyon hiányzott. Ekkor találtam rá a Fit Pregnancy kismama tornára. Az otthon végezhető haladó programot csinálom, és nagyon megszerettem, tök jól pótolja a korábban megszokott rendszeres mozgást, érzem, hogy megmaradt a korábbi erőm. Kollégáim, ismerőseim többször is megdícsértek, hogy milyen fit kismama vagyok. 🙂 A program részét képező e-book is szuper összefoglaló arról, hogy mi tehetünk akár mozgás, táplálkozás terén annak érdekében, hogy a pocaklakó és anyuka is egészségesen fejlődjön. Köszönöm!

 7. Fekete-Farkas Anita (megerősített tulajdonos)

  Petrára instagramon találtam rá még egy évvel ezelőtt, s már akkor tudtam, hogyha terhes leszek akkor az ő edzésprogramjával szeretnék edzeni. A középhaladó szintet csinálom s teljesen megvagyok vele elégedve! A hátam sokat erősödött azóta. Az nagyon pozitív, hogy hiába egyedül csinálom otthon nincsen elengedve a kezem, Petra készségesen segít ha kérdésem van. A facebook csoport is nagyon hasznos. Jó érzés, hogy ugyan olyan fittnek érzem magam most is, mint terhesség előtt.

 8. Bartháné Erdei Enikő (megerősített tulajdonos)

  A terhességem előtt mindennap sportoltam. Mikor megtudtam, hogy babát várok tudtam, hogy szeretném folytatni a sportolást, azonban szerettem volna, ha azt az állapotomnak megfelelően és biztonságosan tudom végezni. Már jóval korábban elkezdtem követni Petrát, így mire odakerüldtem, biztos voltam benne, hogy az ő programja szerint szeretnék edzeni a várandósságom alatt. A FitPregnancy program egy alaposan összeállított program, ami a változatos edzéseken túl egy e-book-ot is tartalmaz, ami sok kismama kérdésére érthető és hasznos választ nyújt, legyen az a testünk változása vagy akár a táplálkozás. Nem utolsó sorban remek ajánlásokat is tartalmaz.
  Ha valaki megkérdezi milyen tornát végzek, jó szívvel ajánlom Petra programját, hiszen egy igazi hosszútávú befektetés az saját és a babám egészsége érdekében!

Mondd el a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük