BBP LIGHT

KEZDŐKNEK SZÓLÓ ALAKFORMÁLÓ EDZÉSPROGRAM

Kezdd velünk az alakformálást!

Powercat RÁDAY

1092, Budapest
Ráday u. 57- passzázs

+36 20 423 3678

Kinek ajánljuk a BBP LIGHT programot?

 • Tudsz heti 2- 3 alkalommal időt szánni az edzésre
 • Szeretnél foglalkozni a külsőddel, de nem tudod, hogyan kezdj neki
 • Nem félsz a terheléstől és tudod, hogy jó eredmény csak szorgalmas és profi munkával érhető el
 • Az a célod, hogy jobban nézz ki  – izmosabb, szálkásabb testet szeretnél és e mellett erősödnél is
 • Unod már, hogy folyton be kell húznod a hasad a medence partján és feszélyez a többiek tekintete
 • Magabiztosabb akarsz lenni a teremben és a hétköznapokban egyaránt
 • Egy olyan közösséghez akarsz tartozni, ahol senki sem néz ki téged, hanem mindenki segít és támogat, mert nekik is az a céljuk, mint neked
fogyókúra

Helyszín: IX. Ráday utca 57 – passzázs (Boráros tértől 2p séta)
Edző: Monda Marietta és Cseri Barbara

Részletes órarend és foglalás 

 

 

Hogy épül fel?

Az edzések egymásra épülnek, 6-8 hetes blokkokban vátakoznak és a legoptimálisabban terhelnek, hogy az izomzat látványosan fejlődjön.

A mindennapos alacsony intenzitású kardióval segítjük a szív egészséges működését és a regenerációt gyorsítjuk, az étrendi tanácsokkal pedig biztosítjuk, hogy ne vigyél be többet, mint amennyit szükséges.

Folyamatosan tartjuk a kapcsolatot, nem csak az edzéseken, hanem a zárt csoportban is – így bármikor kérdezhetsz tőlünk és panaszkodhatsz a többieknek is 🙂

 

edzésterv

Kik tartják az edzéseket?

Szeretném megmutatni, hogy mi mindenre vagy képes! A fejlődés mindig a komfort zónánkból kilépve fog történni. Most sem lesz ez másképpen. 🙂

Segítek Neked átformálni a testedet és együtt elérjük a céljaidat. A meló oroszlánrészét Neked kell bele tenned, de tudom mutatni az utat, amit, ha követsz és keményen dolgozol, motiváltan végig tudsz majd járni. 

Edzéseimen el fogsz fáradni, le fogsz izzadni, ahogy mindenki más is, de Neked csak azzal kell törődni, hogy a saját “harcod” megvívd és végig told az órát magadért.

Miért jó ez? Brutál büszke és motivált leszel. Közben izmosodni, erősödni és formásodni fogsz és jobban is érzed magad, akár már pár hét után. Elég jól hangzik nem? Edzéseimen hétről hétre fejlődni fogsz és az edzettségi szintedhez igazítom a gyakorlatokat. Ezért a fejlődésed mérhető lesz, hétről hétre vinni fog előre. Egy támogató csapat fontos tagja lehetsz Nálunk Te is.

Ha mindezeket magadénak érzed kicsit is akkor várlak sok szeretetttel. Meg tudom mutatni mennyit tud adni testileg-lelkileg a sport az életedhez.

Monda Marietta

Powercat edző

A saját bőrömön tapasztaltam meg, milyen érzés elveszni a fitnesszel és életmóddal kapcsolatos információk tengerében megfelelő irányítás nélkül, és mennyire frusztrálttá tesz, ha azt érzed, újra és újra próbálsz változtatni, de sose jön a várt eredmény.

Túlsúlyos és szorongó gyerekből lettem túlsúlyos és szorongó felnőtt, egészen a harmincas éveimig, amikor végre olyan környezetbe kerültem, ahol valóban hasznos tanácsokat kaptam mozgásról, étkezésről, pihenésről és regenerációról, profin felépített edzéstervek mellett. Átélhettem, mennyire pozitív hatással van az életedre az erőedzés, fizikailag és mentálisan is. Feszegetni a határaid, megismerni a saját képességeid és a benned rejlő erőt  közben pedig igazán keménynek érezheted magad!

Valódi energia- és önbizalom-bomba, amit szerintem mindenkinek meg kellene tapasztalnia – én azért lettem edző, hogy ezt neked is megmutathassam.

Hiszek abban, hogy Te is képes vagy elérni a céljait a megfelelő támogatás mellett, a számodra megfelelő módszerek segítségével. Tudom, hogy nehéz elkezdeni, de szívesen segítek! Gyere el az edzésre, mindig tudd, hol a törölköződ – a többi pedig az én dolgom.

Cseri Barbara

Powercat edző

Mennyibe kerül?

A BBP LIGHT program havídíjas szolgáltatás.

Egy hónapra 27.000 Ft-ba kerül, ami az alábbiakat tartalmazza:

 • heti 2 edzés profi edzővel és eszközökkel + heti 1 pótlási lehetőség hétvégén, előre egyeztetett időpontban
 •  előre megtervezett edzésprogram 6-8 hetes blokkokban, egyénre szabott terheléssel
 • életmód tippek és táplálkozási tanácsok
 • zárt messenger és facebook csoport tagság, hogy mindig értesülj az újdonságokról és tudj kérdezni, panaszkodni:)
 • a legjobb csapathoz való tartozás élménye

Ha kihoznád a maximumot a programból, heti 1 SpineX edzést is javaslunk, amit a 32.000 Ft-os bérletünkkel tudsz igénybe venni.

 

 

Mit mond, aki velünk edz?

Ebben a kis videóban a BBP program résztvevői mondják el, miért választották a Powercat edzéseit.

Jelentkezz be még ma!

1. Válaszd ki a Neked való óratípust!

2. Válassz időpontot!

3. Kattints a a kiválasztott edzés melletti “Bejelentkezés” gombra, majd regisztráld magad az órarend felületén!

4. Nézd meg az e-mail fiókod, ahol erősítsd meg a regisztrációd az első belépéssel, majd jelentkezz az órára!