TERHELÉS-MENEDZSMENT

ALKALMAZOTT BIOMECHANIKA TUDÁS, ÉRTHETŐEN, GYAKORLATIASAN

 

Ez nem az alapiskola és nem is egy túlbonyolított, végeláthatatlan, mindenre „attól függ”, választ nem adó képzés.

Azonnal alkalmazható, gyakorlatias és naprakész tudás, amit az első pillanattól fogva használni tudsz.

Jobb eredményeket érhetsz el, kevesebb sérüléssel és fájdalommal, bármilyen fittségi szinten.

A kurzus legfontosabb jellemzői:

Azonnal elkezdhető, saját ütemben feldolgozható, bármikor visszanézhető tananyag, ellenőrző kérdőívekkel

– 3D modelleken bemutatott, XXI. századi oktatási környezetben

– Jelentkezési lehetőség az Alsó test intenzív és Felső test intenzív gyakorlati napokra, ahol az összes izomcsoport legjobb gyakorlatait fogjuk alaposan kivesézni.

– Folyamatos utókövetés és kérdés/válasz a Facebook csoportban és a messenger beszélgetésben, ahol minden résztvevő kötetlenül tud beszélgetni.

BÁRMIKOR ELKEZDHETED!

Gyere és tanuld meg a képzésen:

 

⚠️ Miért kell az örökös korrekciózás helyett OKOSAN EDZENI és indexelni a gyakorlatokat 

⚠️ Hogyan lehet hatékonyabb és szerethetőbb edzéseket tartani, amik a biomechanika szempontjait is figyelembe veszik

⚠️ Hogyan kell mindenkit a szintjének megfelelően túlterhelni, a sérülések és a fájdalom kizárásával

⚠️ Percek alatt eldöntheted majd, hogy sportolód készen áll-e a súllyal való guggolásra, vagy a fej fölötti mozgásokra

⚠️ Megismered a csípő, váll és a gerinc biomechanikájának alapjait, magabiztos anatómiai tudásod lesz

⚠️ Tudni fogod, hogy mit csinálj, ha fáj a sportolód dereka, csípője, vagy a válla

⚠️ Megismered a legjobb gyakorlatokat az izomépítésre és tudni fogod, mikor melyiket használd

HOGY ÉPÜL FEL A KÉPZÉS?

 

A legtöbb képzés vezetőjének célja, hogy minél több tudást tudjon leadni a képzésén. A mi célunk, hogy az anyagot, amit összegyűjtöttünk, a lehető legjobban tudd használni. Ez a paradigmaváltás áthelyezi a hangsúlyt a megértésre és a gyakorlásra.

A képzés befizetése után hamarosan kapni fogsz információt arról, hol éred el a Facebook csoportot, ahol a teljes tananyagot, alaposan átgondolt kalauzokra tagolva érheted el. Azonban az elmélet mellett tanulási segédleteket is mellékelünk, a megértést tesztelő kvízekkel fel tudod majd mérni, hogy milyen mélyen sikerült az anyagot megérteni.

A videók felépítése is a megértést fogja segíteni: kihasználjuk a technológiát, hogy valós időben a lehető legtöbbet tudjunk mutatni és ne a képzelőerődre kelljen hagyatkoznod. Dávid előadásai interaktívak lesznek és a jobb megértést a vizuális megerősítéssel, a több szögből és síkból való demonstrációval segítik elő.

A kurzusban rengeteg információ fog elhangzani, a tudásszint-felmérők és a segédletek segítségével pedig ezek felidézését is gyakorolhatod, hogy a záróvizsga zökkenőmentesen sikerüljön. Egy helyen tároljuk tehát az elméleti anyagot, fejezetekre bontva, a hozzájuk tartozó feladatokkal és segédletekkel, bármikor visszanézhető formában. 

Az elméleti videókat a képzés indulásától kezdve 6 hónapig tesszük elérhetővé számodra.

MIÉRT ÉS KINEK AJÁNLJUK A  KURZUST?

 

Alaposabb funkcionális anatómiai ismeretek hiányában sajnos nem lehet jó edzést tartani – hiszen itt tanuljuk meg, hogyan mozog az ember.

 Ezt a kurzust EDZŐK hozták létre edzőknek és hobbi sportolóknak, akik szeretnének jobbak lenni abban, amit csinálnak. A képzés nem arról fog szólni, hogy hogyan kíméld jobban az erősödni akaró embert, hanem hogy miképp terheld a szintjének megfelelően. 

A  képzés célja, hogy már az első előadás után hatékonyabban tarthasd meg a súlyzós edzéseidet, a kurzus végére pedig egy egészen új látásmódot kaphass. A biomechanika szemüvegén keresztül szemlélt edzések figyelembe veszik többek között az anatómiai különbségeket, az edzéséletkort, sérüléstörténetet és így gyorsabban érheted el velük a kitűzött céljaidat, miközben csökkented a sérülések bekövetkezésének rizikóját.

Lehet átlagember, vagy sportoló, a kliensek között számos képességbeli különbséget fedezhetünk fel. A képzésen arra törekszünk, hogy a gyakorlatokat és edzésmódokat úgy tudd indexelni, hogy az mindig pontosan arra passzoljon, akivel dolgozni szeretnél, függetlenül attól, hogy az illető egy született tornász, vagy be van oltva mozgás ellen.

Lássunk pár érdekes példát

– Miért van az, hogy valakinek a fekvenyomás egy kiváló mellizom építő gyakorlat, valaki pedig, bár nagy súllyal képes rá, nincs látványos izomgyarapodás?

– Miért van az, hogy egyeseknek begyullad a válla a military press gyakorlattól, mások meg erősebbek és robosztusabbak tőle, mint valaha?

Nos, a válaszhoz ismerni kell az anatómiai variációkat és az arthrokinematikát. Ezen a képzésen alaposan belemegyünk majd a részletekbe, olyan mélységig, ami a megértéshez és a változtatáshoz szükséges.

load management

A KURZUS FŐBB MÉRFÖLDKÖVEI

 

1. Alapfogalmak új kontextusban, különös tekintettel az akció-funkció és a stabilitás-mobilitás értelmezésére

2. Különbség a mechanikai és a biomechanikai modellek között

3. A vállöv, csípő-komplex, alsó hát gerinc szabálykönyveinek megismerése

4. Bizarrul egyszerű és fontos funkcionális tesztelések elsajátítása

5. Progressziós térkép a gyakorlatok felépítéséhez – INDEXELÉS

6. Az ellenállásos edzés pillérei, terhelési sémák és edzésmódszerek

7. Alapvető funkcionális anatómia és egy kis fizika (külső-belső erőkarok, ellenállás profilok)

8. Az izomcsoportok edzése, konkrét gyakorlatok elemzése és ajánlása (gyakorlati alkalommal)

 

MIÉRT REGISZTRÁLJ MÉG MA?

biomechanika_kepzes

 

A legnagyobb előnye a kurzus elvégzésének, hogy egy teljesen másik szemüvegen keresztül leszel képes az edzéseidre tekinteni. A terhelés-menedzsment alapelveinek ismeretével brutálisan jó eredményeket érhetsz el a sportolóiddal, anélkül, hogy túlterheléses sérülések/fájdalmak jelentkezzenek. Ezen kívül a kevésbé ügyes tanítványaid teljesítményét is növelheted, úgy, hogy a saját szintjükön terheled meg őket. A progressziók megértésével a teljesen instabil és gyenge erőssé és stabillá tehető, miközben ők ebből csak annyit fognak fel, hogy minden edzésen elfáradnak. 

 Rájössz majd, hogy nincs igazán olyan, hogy jó, vagy rossz gyakorlat és hogy azért kell pontosan ismerni az emberi testet, mert van olyan gyakorlat, ami kiválóan építi a csoport egyik tagját, de kifejezetten káros a másik tagjának. Olyan is elképzelhető, hogy nem úgy kell egy gyakorlatot végrehajtani, ahogy azt a nagy fitnesz sztárok mondják, vagy ahogy a tankönyv hivatkozik rá – hiszen ha érted a biomechanikát és az anatómiát, saját gyakorlatokat is ki tudsz fejleszteni, igényekhez mérten.

 

KI TARTJA A KÉPZÉST?

Sárai Dávid vagyok, a Powercat alapítója és vezetőedzője. 16 éve kezdtem el edzéseket tartani, majd 8 évvel ezelőtt a saját edzőtermem alakítottam ki a Mester utcában.

2005 óta többszáz ember fordult meg az edzéseimen, jelenleg is 60 főnek tartok minden héten edzést a BBP nevű programomban és 14 edzővel dolgozunk azért, hogy jobbá tegyük a sportolóink mindennapjait.

2016-ban tartottam az első, edzőknek szóló mobility workshopomat, amit később a Samuval közösen vezetett Bemelegítés Workshop váltott fel. Ezen 124 edzőt képeztünk összesen, a visszajelzések alapján pedig nagyon hasznos és használható tudást adtunk. A Szakmai Gyakrolati Programomban 3 osztályt indítottam eddig, akik elvégezték, kivétel nélkül kiválóan helyt állnak edzőként és sportolóként is.

A covid idején visszavonultunk a képzések tartásától és a számunkra elérhető összes releváns tudásanyagot igyekeztünk megkaparintani és magunkévá tenni. Ebből született meg a Load Management képzés, amit kifejezetten azért készítettem, hogy legyen újra egy olyan edzőknek szóló tanfolyam, amit nem a gyógytornászok olykor túlzottan preventív szemlélete, hanem a teljesítményfokozás motivál.

 

JELENTKEZÉS ÉS ÁRAK

A KURZUS ÁRA: 59.000Ft + ÁFA
(bruttó 74.930 Ft)

 • Elméleti tananyag 1 év korlátlan hozzáféréssel 
 • 10 videós elméleti blokk, hozzájuk tartozó kvízzel
 • Messenger csoport tagság a hozzáférés idejére
 • Vizsga (bukás esetén 5.000 Ft/próbálkozás áron lehet újravizsgázni)
 • Digitális, nyomtatható oklevél a képzés elvégzéséről  

INDULÁSI DÁTUM:

BÁRMIKOR ELKEZDHETED!

JELENTKEZZ MOST!

   

  – HA CÉGES ÁFÁS SZÁMLÁRA VAN SZÜKSÉGED, ELŐBB VEDD FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT!

  JELENTKEZÉS UTÁN MI FOG TÖRTÉNNI?

   

  1. REGISZTRÁCIÓ – Vásárold meg a kurzust, ezzel megtörténik a regisztráció és elküldjük a képzés részleteit, illetve a számlát.

  2. FACEBOOK CSOPORT HOZZÁFÉRÉS – 2 munkanapon belül megkapod a belépési hozzáférést a tananyaghoz. Ezen kívül elküldjük a messenger csoport meghívót is, ahol a többi jelentkezővel és a képzésvezetőkkel együtt megkezdődhet a társalgás, kérdés/válasz.

  3. KEZDŐDHET AZ ELMÉLETI ANYAG – Amint belépsz, eléred a teljes anyagot, te döntöd el, milyen tempót diktálsz. Ha nagyon belemélyedsz, akár egy hét alatt is, de a legtöbben kb. 10 hét alatt jutnak el a vizsgáig. A videós tananyag mellett természetesen a tanulási segédletek is elérhetőek lesznek. Minden héten 1-2 órát érdemes majd foglalkozni az elmélettel, de annak feldolgozása és mély megértése akár több időt is igénybe vehet – ez attól függ, mennyi energiát teszel még hozzá a saját kutatómunkába.

  4. 2 NAP GYAKORLAT (opcionális) – Minden második hónapban egy hétvégét fogunk kijelölni, amire lehet majd jelentkezni, attól függően, hogy mennyire gyorsan sikerült feldolgozni az elméleti anyagot. A gyakorlati alkalmakkal ugyanis kizárólag az izomcsoportok edzésével fogunk foglalkozni 6-6 órát és az elméletre folyamatosan hivatkozni fogunk – ezeken nem lesz idő az elméletet megtanítani.

  5. VIZSGA ÉS OKLEVÉL – a képzés tudásszint felmérő vizsgával zárul. Kizárólag azok a hallgatók kapnak okelevelet a kurzus elvégzéséről, akik minimum 70%-os sikerrel vették az akadályt. Az oklevelet digitálisan küldjük.

   

  11 reviews for Load Management képzés

  1. Gyurcsa Kinga

   Rengeteg infót kapsz a tanfolyamon. Ami nagyon jó, hogy ezeket azonnal hasznosítani is tudod az edzéseiden, illetve nem egy ledarált, 1000-szer leadott anyagról beszélünk, hanem egy képzésről képzésre csiszolt, frissített, gondolkodásra ösztönző aranybányáról.

   Itt valódi life/gym hack-eket kapsz, ami sokszor egy apró szög/mozdulat, de az egész edzés minőségét, végkimenetelét feljavítja nagy mértékben.

   Ha van egy alap tudásod az edzések világáról, nagyon/nagyon giga hasznos plusz tudast kapsz. Nem csak 1-2 fix esetre, hanem hogy hogyan old meg a váratlan eseteket. Nagyon magas, nagyon alacsony, széles csípőjű, sérült vállú, stb. Vendégeknél.

   Hab a tortán, hogy teljesen érthetően kapod meg az online, és a személyes oktatást is, nincs telepakolva 1000 speciális kifejezéssel, amit csak az ért, aki minden nap használja a latin szakkifejezéseket.

   Dávidnál nincs hülye kérdés, mindig válaszol, és ha valamiben mégsem lenne mély tudása, nem fog kamuzni, elirányít a megfelelő helyre. Ami manapság kevés oktatóról mondható el.

   Csak ajánlani tudom!

  2. Ferenczy Ádám

   A Load Management képzés új szemszöget ad az embernek, komplexebben tudja vizsgálni a mozgásokat, és egy új impulzust ad. Dávid egy igen bonyolult témát, sokkal érthetőbbé tesz és arra buzdít, hogy gondolkodj és ne csak egy betanult séma szerint tartsd az edzéseid. A sérülések elkerülésével és megelőzésével kapcsolatban is egy új irányt ad, ami valljuk be, eléggé fontos az edzés során. Illetve amellett se menjünk el, hogy kritikus gondolkodásra terel, ami szerintem kifejezetten fontos, úgy, hogy manapság már minden instahuszár személyi edzőnek érzi magát.
   Mindenkinek ajánlom aki a saját edzéseit vagy az edzéstartásait szeretné egy újabb szintre emelni, mert egy igen hasznos képzést fog magáénak tudni,.

  3. Cseszkó Ági

   Köszönöm a munkádat Dávid, hogy ilyen színvonalas képzést raktál össze! Szeretem, ha olyantól tudok tanulni, aki határozott, egyénisége van és tisztában van azzal, amiről beszél. Maga a több hónapon keresztül heti szinten érkezett tudásanyag olyan szinten masszív, hogy 3x hallgattam végig, jegyzeteltem ki és mindig tudott újat adni. Ez azt is szimbolizálja, hogy az ellenállásos edzés nemcsak arról szól, hogy ész nélkül dobáljuk a súlyokat, hanem igenis komoly anatómiai – biomechanikai tudás kellene mögötte legyen a célzott progresszív fejlődésért és a sérülések elkerülése érdekében.
   Épp ezért is ajánlom minden hobbi sportolótársamnak illetve edző kollégámnak, hogy szánd rá azt a heti pár órát erre a tudásanyagra, mert kapsz egy új kritikus szemléletet, ami alapján meg fogod kérdőjelezni azt, amit addig a termekben láttál.
   Amiért én érkeztem, azt illetve az alapjait nagyrészt megkaptam: hogyan építsek fel egy funkcionálisan terhelt edzést személyre szabva progressziókkal – regressziókkal.
   Illetve amit még kaptam a képzés által egyenlőre csak online: olyan nyitott szemléletű fiatal kollégákkal tartjuk azóta is a kapcsolatot, akikkel öröm eszmét cserélni és tudunk egymásnak újat mondani/ mutatni. Vagyis a képzésnek közösség építő ereje is van. Még egyszer köszönöm a lehetőséget! 🙂

  4. Lakatos Beatrix (megerősített tulajdonos)

   Nagyon patikán összerakott egy képzés. Hatalmas tudásra tudtam szert tenni, ami által egy teljesen új szemszögből kezdtem el a vendégeimet feltérképezni, céljuknak megfelelő edzést összeállítani. Már a képzés végzése közben reformokat tudtam vinni az edzésekbe, és láthatóan hatékonyabb irányba terelődtek a folyamatok.

   Nagyon informatív, rengeteg hasznos,új információval gazdagít ez a képzés.

   És az egyik legfontosabb, hogy gondolkodni tanít, az összefüggésekre segít rávilágítani, komplexitást ad, ami ebben a szakmában elengedhetetlen! Bátran merem ajánlani a kedves kollegáknak, egy-két gyakorlati alkalomra még én is szívesen újra becsatlakoznék! 😇

  5. Lubics Fanni

   Nekem a Load Management képzés egyből hasznosítható tudást adott, egy új szemüveget, amin keresztül vizsgálni tudom a sportolóimat és az edzéseiket. Jól felépített képzés volt, megfelelő mennyiségű és érthető (új) információval a teljesítménynövelésről, és Dávid ezzel a képzéssel egy olyan tudást ad át, ami a személyi edzői képzés tantervében nem szerepel (a fitness instruktoriéban sem).
   A Load Management személyes része is szuper volt, jó hangulatban és hatékonyan telt. Megismerkedtem olyan edzőkkel, akik szintén tudáséhesek és remek volt velük együtt tanulni. 🙂

  6. Kósa Csilla (megerősített tulajdonos)

   Ez az a képzés amit minden edzönek kötelezö lenne elvégezni. Olyan tudást adott át Dávid, ami a mai piacon egyedül álló. Az elméleti anyagbol sok újdonságot tanultam amit màr màsnap tudtam hasznosítani tanitaskor. A gyakorlati hétvége is tartalmas volt, alap gyakorlatoknak egy új kivitezèsi módját is megtanulhattam.
   Illetve rengeteg hasznos trukkot tanultam hogyan lehet egy vall vagy csipo problemaval rendelkezo vendéget edzeni.
   Ami plusz pont, hogy szuper volt új szakmabeliekkel találkozni 🙂

  7. Gyergyádesz Márton (megerősített tulajdonos)

   Hatalmas élmény ez a képzés. Rengeteg visszacsatolást az eddigi szemléletmódomra és megannyi új összefüggést tanultam. Végre voltam egy olyan képzésen, ahol az volt a legfőbb szempont, ami edzőként a legfontosabb cél: a. teljesítménynövelés.
   Mindez olyan köntösben, hogy hosszátávon, sérülés mentesen tudd ezt megtenni. Főleg úgy, higy én ezt az oldalát szeretem igazán az edzősködésnek. Ha lesz folytatása a képzésnek, ami még tovább boncolgatja a témát és a részleteket biztosan jelentkezni fogok.

  8. Tarnóczi Beatrix (megerősített tulajdonos)

   Szívből ajánlom minden edző kollégámnak és/vagy sporttársamnak a Load Management képzést.
   A képzést pont az teszi kimagaslóvá, hogy egy olyan szemléletmódot ad, amellyel valóban személyre szabott segítséget tudsz nyújtani a sportolóidnak, és nem utolsó sorban a saját edzéseidet is magasabb színvonalra emelheted. Számomra azért különösen szimpatikus a kurzus mert hiteles, anatómiát és biomechanikát magába foglaló, progresszív látásmódot képvisel.
   Sok gyakorlatban hasznosítható példát kaptam, és olyan embereket ismerhettem meg akik nyitottságukkal és szakmaiságukkal mind hozzájárulnak a jövőbeni munkámhoz.

  9. Németh Gábor (megerősített tulajdonos)

   Röviden: ez a képzés jó.??

   11 éve vagyok edzői pályán, voltam néhány képzésen, ez a hasznosak közé tartozik.
   Kapsz egy új szemüveget, amivel kicsit másként láthatod az edzést. Szisztematikusan felépített, logikus, gondolkodásra késztető kurzus. A biomechanikát veszi alapul, ami nélkül ma már nincs modern edzéstervezés.
   Nem azt tanítja, hogy használd a legújabb rózsaszín edzőcuccot, hanem alapelveket ad át, amin keresztül eldöntheted az egyes gyakorlatok hatékonyságát, ill. kinek, milyen testalkatnak optimális.
   Ha edző vagy, vagy magadból szeretnél minél többet kihozni, ilyen dolgokról kell tanulnod. Szerintem bőven megéri a tananyag árat.
   Szeretem az olyan kurzusokat, amikben több éves edzői tudás és tapasztalat összegződik és lényegretörően letisztul. Ez ilyen.
   Gratulálok Dávid, sok sikert továbbra is!

  10. Legény Fanni

   A július 10.-i hétvégén megrendezésre került a Powercat Load Management képzés gyakorlati része . Ezt a képzést azoknak az embereknek ajánlom ,akik nem feltétlen vannak megelégedve a jelenlegi piacon kapható képzésekkel .
   Olyan képzés ,ahol a biomechanika,funkcionalitás, stabilitás ,hipertrófia ,sérülés stb. alapjainak megértésére sarkall ,hogy utána ezt a valódi életben abszolválni tudd úgy ,hogy közben folyamatos gondolkodásra ,tanulásra késztet.
   Hatalmas élményt nyújt az edzés szerelmeseinek.
   Köszönöm szépen Dávidnak és a csoporttársaimnak,hogy ilyen jó hangulatban zajlott le.
   Engem nagyon feltöltöttetek.?

  11. Tóth Enikő

   A Load Management képzéstől olyan tudást és szemléletmódot kaptam, amelyet azóta is előszeretettel használok nemcsak sportolóim, de saját edzéseim során is. Rengeteg AHA-élményben volt részem a kurzus alatt. Ehhez viszont többször is újra kellett néznem a videókat, hogy valóban átlássam és megértsem az összefüggéseket a nagy mennyiségű információ miatt.

   Biomechanikai ismereteim is jelentősen bővültek, ami egy átlagos személyi edző tanfolyamból hiányzik. Egyes fogalmakat (funkcionális edzés, stabilitás, sérülés stb.) a hagyományostól eltérő megvilágításba helyez, ami rendszerben való gondolkodásra sarkall.

   Az edzéstervezéseimnél és gyakorlatválasztásnál többek között hangsúlyt kapnak az egyéni anatómiai különbségek (bordakosár mérete, Q-szög), a korábbi sérülések okozta strukturális hiányosságok túlfunkcionálása, a gyakorlat és az izom ellenállásprofiljának szinkronizálása, a volumen és intenzitás közötti optimális arány meghatározása. Saját edzéseim során is mérhető fejlődést tapasztaltam mind erő- és izomnövekedésben és közérzetben, jóval kevesebb izomláz és idegrendszeri kifáradás mellett.

   A szakmai tudás és mentorálás mellett olyan hozzáállást kaptam ettől a képzéstől, ami folyamatos gondolkodásra, tanulásra, kételkedésre és kritikus gondolkodásra késztet. Mindezt Dávid páratlan előadásmódjában ?

  Adjon hozzá egy véleményt

  Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

  GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

  Hogyan kell jelentkezni a képzésre?

   A sikeres befizetés után a jelentkezésed érvényes lesz és keresd a részleteket az email fiókodban.

  FONTOS: gyakran a SPAM mappába kerülnek a leveleink, mert linkeket tartalmaznak.

  Egyben látom majd az összes elméleti anyagot?

  Igen, kalauzokra bontva találod majd a Facebook csoportban. Ezeket mindenképpen sorban érdemes elvégezned.

  Örökké elérem majd az elméleti videókat?

  Nem, 1 évig leszel tagja a Facebook csoportban, de ez idő alatt minden tananyag frissítésre jogosult vagy.

  Mikor lesz a gyakorlati alkalom?

  A gyakorlati alkalmakról (ezekre külön kell jelentkezni és a csomag ára nem tartalmazza a gyakorlatokon való részvételt) mindenkit értesítünk a zárt csoportban. 

  Ezen a részvétel mindenkinek erősen ajánlott, mert ilyen jó gyakorlati képzésen még biztosan nem vettél részt!

  Mit kell hozni a gyakorlati alkalomra?

  Sportruházatot, jegyzetfüzetet, vizet és olyan élelmet, amivel túlélsz 6 órát.

  Hol lesz a gyakorlati alkalom?

  A képzés résztvevőinek létszámától függ majd, hogy a IX. kerületi termünkben, vagy más edzőteremben leszünk. Erről időben jelzünk, de mindenképpen Budapesten, vagy vonzáskörzetében leszünk.

  Szabad fényképezni a képzésen, posztolni róla?

  Amenyiben a képzésről szóló tartalom mellett feltüntetsz minket, mint a képzés szervezőjét, nincs ellene kifogásunk.

  Miből áll a vizsga?

  A vizsga az elméleti tudást fogja tesztelni egy online írásbeli teszten keresztül. Feleletválasztós, szövegkitöltős kérdések lesznek, melynek nincs időkorlátja, de csak egy lehetőség van a beküldésre (nem lehet többször nekifutni). A sikeres vizsgához 30/21 kérdésre helyesen kell válaszolni.

  Ha a vizsga nem sikerül, pótvizsgadíj (20.000Ft) ellenében újra meg lehet próbálni.

  MARADT MÉG KÉRDÉSED?

   

  ÍRJ NEKÜNK EMAILT: [email protected]

  HÍVJ: 06 20 423 3678