Womanizer Home – 12 hetes otthoni edzésprogram

(7 vásárlói értékelés)

23 900 Ft

A program tartalma:

 • 12 hetes otthoni edzés- és életmódprogram, nőknek
 • a program elsődleges célja az alakformálás
 • minden gyakorlathoz videó és leírás tartozik
 • nyomtatható edzésnaplóval
 • heti 4 edzéssel (2 alsótest, 1 felsőtest és 1 teljes test)
 • zárt Facebook csoport tagság, ahol rendszeresen indulnak Életmód kihívások
 • + AJÁNDÉK magas fehérjetartalmú receptfüzettel (2.990 Ft értékben)

 

Szükséges eszközök

 • Miniband (vagy szalag összekötve)
 • Powerband
 • Két pár kézisúly (könnyebb a felsőtest gyakorlatokhoz és nehezebb az alsótesthez)
 • Jógaszőnyeg vagy polifoam
Kategória:

Leírás

A Womanizer Home program egy erősítő és alakformáló edzésprogram kifejezetten nőknek. A program a teljes testet edzi, de az alsótest és a farizmok kapják a legnagyobb hangsúlyt. Ha nincs kedved (vagy időd) edzőterembe járni, de szeretnél az otthoni edzéseiddel is valódi eredményeket elérni, ez a program Neked szól!

Womanizer Home – 12 hetes otthoni edzésprogram termékről 7 értékelés

 1. Kovács Dominika (megerősített tulajdonos)

  Nagyon jól osszerakott program, amitől érezhetően fejlodsz. Külön motivál Petra személyes fejlődése ahogy instagramon dokumentálja, illetve, hogy az edzések ideje miatt beillesztheto a napirendbe. 😊

 2. Tamás Judit (megerősített tulajdonos)

  Elképesztően hatásos és nagyon könnyen alkalmazható edzésterv. Sugárzik belőle a profizmus!

 3. Tamás Judit (megerősített tulajdonos)

  ki kell próbálnia mindenkinek!

 4. Kiss Fruzsi (megerősített tulajdonos)

  Szülés után 6 hónappal nagyon vágytam már arra, hogy úgy edzhessek, ahogy korábban a teremben. Ezek voltak az elvárásaim: legyen kemény, fárasztó és hatékony, minden izomcsoport dolgozzon, változatosak legyenek a gyakorlatok és folyamatosan növelni tudjam a terhelést. Nem gondoltam, hogy ez otthoni körülmények között, személyi edző nélkül meg tud valósulni, pedig Petra és a programja pont ezt adták nekem! Profin kidolgozott, könnyen le lehet követni a videos és írásos segédanyagoknak köszönhetően és garantáltan eredményes.
  Ez a program kötelező mindenkinek, nem csak otthonra és nem csak anyukáknak 🙂

 5. Lilla (megerősített tulajdonos)

  Következetesen összetakott edzésterv, változatos feladatokkal. A heti négy edzés tudatos beillesztese a mindennapokba motivál, és elősegíti, hogy az edzés tényleg a hétköznapok megszokott részévé váljon. A videós magyarázatok pedig hatékonyan segítenek a pontos kivitelezésben. Már hiányzott a “közös” edzés 🙂

 6. Pangl-Szarka Dorottya (megerősített tulajdonos)

  Korábban már volt szerencsém a Postpartum Programot végigcsinálni, így tudtam, hogy a Womanizer Home esetén is profi, jól összeszedett és megtervezett edzésprogramot fogok kapni. Kifejezetten tetszik Petra támogató, segítő hozzáállása, és hogy ő maga mutatja be a gyakorlatokat a videókon. Szuper, hogy lehet jegyzetelni az edzésnaplóba; tényleg hasznos, hogy hétről hétre felírjuk az elvégzett ismétlésszámot, a használt súlyokat és egyéb megjegyzéseket. A zárt Facebook csoportban zajló kihívás hónapról hónapra ösztönöz, hogy a mindennapjaim részévé váljon a testmozgás. Mivel online programról van szó, Petra minden edzésnap egy-egy gyakorlatát kéri, hogy videózzuk le és küldjük el neki. Korrigál, ha kell és eligazít, ha kérdés van. Hétről hétre érzem, hogy fejlődöm és meglepő módon sokkal hajlékonyabbnak, rugalmasabbnak is érzem magam.

 7. Hajdu-Soltész Borbála (megerősített tulajdonos)

  Ez a program tökéletes választás azoknak, akik eddig azért nem edzettek otthon, mert az nem elég motiváló közeg, nincsenek eszközeik, vagy hiányolják az edzők jelenlétét. A kihívások folyamatos motivációt jelentenek, az edzésprogram négy hetente megújul, az eszközigénye minimális, és bőven van lehetőség a fejlődésre, amihez a videós feladatok és a személyes visszajelzések is nagy segítséget adnak. A womanizer home igazi online közösség lett: bár nem ismerjük egymást, mégis bíztatjuk egymást, tippeket adunk egymásnak és örülünk egymás sikerének. Szívből ajánlom mindenkinek.

Mondd el a véleményed

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Érdekelhetnek még…