Ismerd meg a csapatot !

Ők hozzák ki belőled a maximumot!

Bárkányi István - Samu

OKJ Fitness Instruktor
Precision Nutrition 1. szintű táplálkozási tanácsadó
Hypertropy Course (Thibarmy)
Almásy Mozgásakadémia – Preventív gerinctréner
Barefoot Training Specialist Level 1

Stickmobility Instructor Level 1

Mottó:  Az erő az ász!

Hiszem, hogy az erőedzés olyan tanítóeszköz, ami felruház mindazokkal a képességekkel, amik segítségével egészségesebb, kiegyensúlyozotabb és teljesebb életet élhetünk, illetve ebben való törekvésükben másokat is segíteni tudunk.

Sárai Dávid

Pre-Script Level 1 Coach
TRX Suspension Trainer (R-med)
TRX Sports Medicine Suspension Trainer (R-med)
TRX Rip Trainer (R-med)
Hypertropy Course (Thibarmy)
Neurotyping Course (Thibarmy

Mottó: „When the going gets tough, the tough gets going”

Azért hoztam létra a Powercat Training System-et, mert hiszek abban, hogy a mozgás, a közösség és a kemény munka jobbá teszi az emberek életét. Szeretném, ha olyanok jönnének az óráimra, akik tudják, mit akarnak és hajlandóak tenni érte. Ha ez a kettő megvan benned, garantáltan el fogjuk érni a kitűzött céljaidat, legyen az fogyás, izomépítés, a fájdalmak csökkentése, vagy akár ezek kombinációja. Senkivel sem bánok kesztyűs kézzel és ritkán dícsérek – nem vagyok egy kimondott lelkizős arc. Nem azt fogom mondani, amit hallani akarsz, de abban számíthatsz rám, hogy azt mondom majd, ami előre viszi a fejlődésed. De ha erősödnél és szeretnél jobban kinézni, abban fogok tudni segíteni 🙂

bbp_edzo

Monda Marietta

ART Edzőképzés –  Fitness Instruktor
ART Edzőképzés –  Személyi edző
Hypertropy Course (Thibarmy)
Powercat szakmai gyakorlat

Szeretném megmutatni, hogy mi MINDENRE képes lehetsz! A fejlődés mindig a komfort zónánkból kilépve fog történni. Most sem lesz ez másképpen. 🙂 Segítek Neked átformálni a testedet és együtt elérjük a céljaidat. A meló oroszlánrészét Neked kell bele tenned, de tudom mutatni az utat, amit, ha követsz és keményen dolgozol motiváltan végig tudsz majd járni.

Edzéseimen el fogsz fáradni, le fogsz izzadni, ahogy mindenki más is, de Neked csak azzal kell törődni, hogy a saját “harcod” megvívd és végig told az órát magadért. Miért jó ez? Brutál büszke és motivált leszel. Közben izmosodni, erősödni és formásodni fogsz és jobban is érzed magad, akár már pár hét után. Elég jól hangzik nem? Edzéseimen hétről hétre fejlődni fogsz és az edzettségi szintedhez igazítom a gyakorlatokat. Ezért a fejlődésed mérhető lesz, hétről hétre vinni fog előre. Egy támogató csapat fontos tagja lehetsz Nálunk Te is.

Ha mindezeket magadénak érzed kicsit is akkor várlak sok szeretetttel. Megtudom mutatni mennyit tud adni testileg – lelkileg a sport az életedhez!

barbi

Cseri Barbara

OKJ Fitnesz instruktor
Barbell Rehab Certified Trainer
Powercat szakmai gyakorlat

A saját bőrömön tapasztaltam meg, milyen érzés elveszni a fitnesszel és életmóddal kapcsolatos információk tengerében megfelelő irányítás nélkül, és mennyire frusztrálttá tesz, ha azt érzed, újra és újra próbálsz változtatni, de sose jön a várt eredmény. Túlsúlyos és szorongó gyerekből lettem túlsúlyos és szorongó felnőtt, egészen a harmincas éveimig, amikor végre olyan környezetbe kerültem, ahol valóban hasznos tanácsokat kaptam mozgásról, étkezésről, pihenésről és regenerációról, profin felépített edzéstervek mellett. Átélhettem, mennyire pozitív hatással van az életedre az erőedzés, fizikailag és mentálisan is. Feszegetni a határaid, megismerni a saját képességeid és a benned rejlő erőt  közben pedig igazán keménynek érezheted magad! Valódi energia- és önbizalom-bomba, amit szerintem mindenkinek meg kellene tapasztalnia – én azért lettem edző, hogy ezt neked is megmutathassam. Hiszek abban, hogy Te is képes vagy elérni a céljait a megfelelő támogatás mellett, a számodra megfelelő módszerek segítségével. Tudom, hogy nehéz elkezdeni, de szívesen segítek! Gyere el az edzésre, mindig tudd, hol a törölköződ – a többi pedig az én dolgom.

Szőke Kriszta

Fitness Instruktor (OKJ)
Functional Movement Trainer (Thor Academy)
TRX trainer (R-med)
Pre- és rehabilitációs tréner (Almásy Mozgásakadémia)
Foot Function Instructor lvl. 1
Biológus PhD

Mottó: „Train your body and your mind will follow.”

Egy fiatalkori sérülésnek köszönhetően, a rehabilitáció során rájöttem, hogy mennyire fontos a jobb életvitel kialakításában a rendszeres mozgás és a mozgásminták lehető legmagasabb színtű elsajátítása, ezért elhatároztam, hogy továbbképzem magam az edzői pályán, hogy más embereknek is segíthessek.

Biológusi és funkcionális edzői végzettségemnek köszönhetően könnyen rálátok a mai sporttudományban elismert módszerekre, amelyeket magam is szívesen alkalmazok, mind a csoportos, mind pedig személyi edzéseimben. Fontosnak tartom, hogy edzéseim komplexek legyenek, ezzel segítve a testünk gyenge láncszemeinek folyamatos erősítését.

Várlak szeretettel óráimon, ha végre rávetted magad az életmódváltásra és az esztétikusabb test mellett szeretnél energikusabb, robbanékonyabb és erősebb lenni.

Miért jó ha edzővel dolgozol?

Egy jó edző lerövidíti számodra az utat a célod eléréséhez.

Edzőnek lenni komoly elhivatottság!

Ez is egy szakma, méghozzá nem egyszerű és sok felelősséggel jár. 

Edzésprogramot összerakni nem csak annyiból áll, hogy felnézünk a youtube-ra és lemásolunk pár szimpatikusnak tűnő gyakorlatot, majd keresünk hozzá valami programot a neten vagy valamilyen fitnesz magazinban…..

Egyáltalán nem biztos, nem biztos, hogy az ilyen programok Nálad is ugyanúgy működni fognak, sőt…szinte biztosan alakítani kell rajta.

1.) Az eredményhez kell egy jó program

A programot a céljaidhoz kell illeszteni. A program összeállítása nem egyszerű feladat, rengeteg tényezőt kell meghatározni: így a terhelést (intenzitást) ismétlést, pihenőidőket, szetteket, tempót, a neked megfelelő gyakorlatot stb. Az imént felsoroltak variálásával más-más edzéshatás érhető el.

2.) Nem árt, ha a gyakorlatokat jól csinálod

Ha nem jól csinálod a gyakorlatokat, akkor egyrészt sérülést okozhatsz magadnak, illetve feleslegesen pazarlod az időd.  

Sokszor fordul elő olyan, hogy valaki azt gondolja hogy jól csinálja, miközben kívülről egészen más látszik. Éppen ezért jó ha folyamatosan javítják a mozgásod – legalább abban pár hetes betanulási időszakban. Mi edzők is kikérjük a kollégáink véleményét!

3.) Kell valaki, aki motivál és nem hagy lazsálni.

Az edződ bátorít és motivál az edzés közben. Ha egyedül edzel, akkor sanszos, hogy mindig a kényelmesebb utat fogod választani.

Egy külső szakavatott szem sokszor jobban el tudja dönteni, hogy van-e benned még tartalék, vagy aznapra már elég volt. Ne feledd, az se jó, ha valamiből túl sokat csinálsz, és az se, ha a túl keveset!

4.) A gyakorlatokat jól kell megtanulnod

Sokszor egy egyszerűnek tűnő gyakorlatot is el lehet rontani. Érezned kell azt, amit csinálsz, és ez a kezdetben nem mindig egyszerű.

Minden gyakorlatnál meg vannak azok kulcspontok, amikre figyelni kell. Gondoltad volna, hogy egy egyszerű fekvőtámasznál minimum 7 dologra kell egyszerre figyelned?

Töltsd le a Kupont Főoldalunkról és Próbáld ki Kedvezményesen 2.000 Ft-ért Bármelyik Óratípusunkat!

Mindig jó, ha van külső segítség!

Az edző programot ad, kijavít és motivál!

Mik a lehetőségeid, ha nem edzővel dolgozol?

Ez esetben saját magad edzője leszel és a saját utad neked kell kijárnod.

Sokunk így indult el, de megtanultuk, hogy egyedül sajnos nem megy és többünknél ez a fajta edzés valamilyen sérüléssel vagy kudarccal végződött.

Természetesen nem állítjuk, hogy lehetetlen edző nélkül edzeni! Éppen ezért, ha mégis így döntenél, akkor itt van pár jó tanács, ami szerintünk segít a munkádban:

1.) Folyamatosan képezned kell Magad

Sok a zsákutca, ezért nem mindegy mit és hogyan csinálsz. Szinte biztos, hogy belefutsz egy-kettőbe, de ha olvasol és képzed magad, akkor jobbak a sanszaid.

2.) Rendszeresen videóznod kell Magad

Ha magad akarod korrigálni, akkor enélkül nem fog működni. Már csak azért is jó, ha van felvételed, mivel sok helyen kijavítanak, ha beküldöd. Ha egyedül akarsz edzeni, akkor nekünk is nyugodtan elküldheted a felvételeidet. Szívesen segítünk!

3.) Ismerned kell az emberi test működését

Nem elég csak néhány izom működését megismerni. Kompletten kell tudnod mindent ahhoz, hogy minimalizáld a sérülések kockázatát és meg tudj ítélni bármilyen blogbejegyzést vagy internetes tartalmat.

4.) Készülj fel, hogy időt és pénzt kell áldoznod erre is

Tanulni és képezni magad rendkívül időigényes tud lenni. Könyveket kell elolvasnod, videókat kell megnézned és a használható források általában a fizetős kategóriába esnek. Mindehhez sok időre lesz szükséged, így valószínűleg máshonnan kell időt feláldoznod.