Ismerd meg a csapatot !

Ők hozzák ki belőled a maximumot!

Bajai Attila

StrongFirst Bodyweight Instructor
FMS Mozgás Szakértő
OKJ Sportoktató
Z-Health Trainer
Hypertropy Course (Thibarmy)
Neurotyping Course (Thibarmy)

Mottó: az élet mozgás, csináld jól!

A mozgás gyerekkorom óta fontos szerepet tölt be az életemben. Ugyan voltak hullámvölgyek, de enélkül aligha tudtam volna kimászni belőlük. Tapasztald meg te is, hogyan teheti a minőségi mozgás teljessé a mindennapjaidat! Azzal, hogy erősebbé válsz az életed számos területén pozitív változást fogsz tapasztalni. Ellenállóbbá válsz a stresszel szemben, legyen az emocionális, mentális vagy fizikai. Folyamatosan képzem magam, hogy egyre széleskörűbb tudással segítsek közelebb kerülni céljaidhoz.

Bárkányi István - Samu

OKJ Fitness Instruktor
Precision Nutrition 1. szintű táplálkozási tanácsadó
Hypertropy Course (Thibarmy)
Almásy Mozgásakadémia – Preventív gerinctréner
Barefoot Training Specialist Level 1

Stickmobility Instructor Level 1

Mottó:  Az erő az ász!

Hiszem, hogy az erőedzés olyan tanítóeszköz, ami felruház mindazokkal a képességekkel, amik segítségével egészségesebb, kiegyensúlyozotabb és teljesebb életet élhetünk, illetve ebben való törekvésükben másokat is segíteni tudunk.

barbi

Cseri Barbara

OKJ Fitnesz instruktor
Barbell Rehab Certified Trainer
Powercat szakmai gyakorlat

A saját bőrömön tapasztaltam meg, milyen érzés elveszni a fitnesszel és életmóddal kapcsolatos információk tengerében megfelelő irányítás nélkül, és mennyire frusztrálttá tesz, ha azt érzed, újra és újra próbálsz változtatni, de sose jön a várt eredmény. Túlsúlyos és szorongó gyerekből lettem túlsúlyos és szorongó felnőtt, egészen a harmincas éveimig, amikor végre olyan környezetbe kerültem, ahol valóban hasznos tanácsokat kaptam mozgásról, étkezésről, pihenésről és regenerációról, profin felépített edzéstervek mellett. Átélhettem, mennyire pozitív hatással van az életedre az erőedzés, fizikailag és mentálisan is. Feszegetni a határaid, megismerni a saját képességeid és a benned rejlő erőt  közben pedig igazán keménynek érezheted magad! Valódi energia- és önbizalom-bomba, amit szerintem mindenkinek meg kellene tapasztalnia – én azért lettem edző, hogy ezt neked is megmutathassam. Hiszek abban, hogy Te is képes vagy elérni a céljait a megfelelő támogatás mellett, a számodra megfelelő módszerek segítségével. Tudom, hogy nehéz elkezdeni, de szívesen segítek! Gyere el az edzésre, mindig tudd, hol a törölköződ – a többi pedig az én dolgom.

Eszes András

StrongFirst Girya I. szintű Instruktor
Tacfit Field Instruktor
Ground Force Method I. szintű Instruktor
FMS Mozgás Szakértő
Kaatsu Training Szakértő

Mottó: Aludj jól, egyél tisztán, eddz okosan!

Edzéseim a biztonságos fejlődés jegyében zajlanak, mindenkor szem előtt tartva tanulóim egyéni igényeit. Az út különbözhet, a cél viszont mindig egy teljesebb élet, aminek nagyon fontos alapja az egészséges, teljeskörű mozgás. Ennek jegyében folyamatosan fejlesztem tudásom, hogy minél szélesebb körben, naprakészen tudjak segíteni Neked, legyen a célod erő-állóképesség, izomtömeg növelés, fogyás, vagy hatékony regeneráció. Érjük el a céljaidat együtt!

Halasi Janka

OKJ Fitness instruktor
FMFA – Funkcionális fascia tréner

FMFA – Mobilizációs terápiák
Eddzhatékonyan mentorprogram

Az ízületi mozgékonyságunk olyan speciális képességünk, amit előszeretettel szorítunk háttérbe életmódunkkal. Az egyoldalú terhelés, mint az ülő munka, rossz testtartás, helytelen mozgásminta, vagy akár a túlzott edzés is, felborítják tested szerkezeti egyensúlyát, és sorozatos sérülésekhez, fájdalmakhoz vezetnek.

A saját példámon tanultam meg, hogyan nem szabad csinálni.

Edzéseimen egyszerre növelünk erőt, és kitartást, miközben hangsúlyt fektetünk, a megfelelő mozgásminták elsajátítására, a harmonikus, és változatos terhelésre a ruganyosabb kötőszövetért és formás alakért.

Csatlakozz az edzéseimhez! Ha most még nem fáj, akkor azért, hogy holnap se fájjon.

Ivánchich András

StrongFirst Girya II. szintű Instruktor
FMS Mozgás Szakértő
Hypertropy Course (Thibarmy)
Neurotyping Course (Thibarmy)

Z-health – R, I, S, T – Tréner
Precision Nutrition 1. szintű táplálkozási tanácsadó

Mottó: Eddz hatékonyan és érj el kevesebbel többet.

Súlyzós és saját testsúlyos erősítő edzéseket tartok. A programot úgy alakítottam ki, hogy heti 2 edzéssel a lehető legjobban tudj fejlődni, így nem gond, ha elfoglalt vagy és kevés az időd.

Akkor várlak az edzéseimen, ha:
1. Fontos számodra egészséged és az, hogy az energiaszinted minden nap a maximumon legyen.
2. Szeretnél változni, fejlődni.
3. Nem csak az esztétikumok számítanak, hanem szükséged van kihívásra is.
4. Érdeklődsz a saját testsúlyos edzés vagy a Streetworkout iránt – szeretnél megtanulni pl. húzódzkodni, egylábas guggolni stb.

Az edzéseimen megmutatom, hogy miként tudsz egyszerre izmot, erőt és hajlékonyságot növelni úgy, hogy ehhez ne kelljen feleslegesen szétedzened magad és lesérülnöd.

bbp_edzo

Monda Marietta

ART Edzőképzés –  Fitness Instruktor
ART Edzőképzés –  Személyi edző
Hypertropy Course (Thibarmy)
Powercat szakmai gyakorlat

Szeretném megmutatni, hogy mi MINDENRE képes lehetsz! A fejlődés mindig a komfort zónánkból kilépve fog történni. Most sem lesz ez másképpen. 🙂 Segítek Neked átformálni a testedet és együtt elérjük a céljaidat. A meló oroszlánrészét Neked kell bele tenned, de tudom mutatni az utat, amit, ha követsz és keményen dolgozol motiváltan végig tudsz majd járni.

Edzéseimen el fogsz fáradni, le fogsz izzadni, ahogy mindenki más is, de Neked csak azzal kell törődni, hogy a saját “harcod” megvívd és végig told az órát magadért. Miért jó ez? Brutál büszke és motivált leszel. Közben izmosodni, erősödni és formásodni fogsz és jobban is érzed magad, akár már pár hét után. Elég jól hangzik nem? Edzéseimen hétről hétre fejlődni fogsz és az edzettségi szintedhez igazítom a gyakorlatokat. Ezért a fejlődésed mérhető lesz, hétről hétre vinni fog előre. Egy támogató csapat fontos tagja lehetsz Nálunk Te is.

Ha mindezeket magadénak érzed kicsit is akkor várlak sok szeretetttel. Megtudom mutatni mennyit tud adni testileg – lelkileg a sport az életedhez!

Sárai Dávid

Pre-Script Level 1 Coach
TRX Suspension Trainer (R-med)
TRX Sports Medicine Suspension Trainer (R-med)
TRX Rip Trainer (R-med)
Hypertropy Course (Thibarmy)
Neurotyping Course (Thibarmy

Mottó: “When the going gets tough, the tough gets going”

Szeretném, ha olyanok jönnének az óráimra, akik tudják, mit akarnak és hajlandóak tenni érte. Ha ez a kettő megvan benned, garantáltan el fogjuk érni a kitűzött céljaidat, legyen az fogyás, izomépítés, a fájdalmak csökkentése, vagy akár ezek kombinációja. Senkivel sem bánok kesztyűs kézzel és ritkán dícsérek – nem vagyok egy kimondott lelkizős arc. De ha erősödnél és szeretnél jobban kinézni, abban fogok tudni segíteni 🙂

Polgár Viktor

StrongFirst Girya I. szintű Instruktor
FMS Mozgás Szakértő
Tacfit Field Instruktor

Clubbell Athletics Instruktor
Flowfit Instruktor

Mottó: A mozgás csak a kezdet, belépő egy egészséges életbe.

Kövér voltam, utáltam mozogni. 11 éves lehettem, amikor először kezdtem rendszeresen edzésekre járni, meg is lett a hatása. Azóta is folyamatosan edzem, képzem magam, keresem a határaimat. Szeretném átadni az elmúlt évek tapasztalatait, hogy fájdalommentesen, egészségesen tudj mozogni s élni. Gyere, eddz másképp, mint a tömeg, érj el egészséges és fenntartható fittséget.

Szőke Kriszta

Fitness Instruktor (OKJ)
Functional Movement Trainer (Thor Academy)
TRX trainer (R-med)
Pre- és rehabilitációs tréner (Almásy Mozgásakadémia)
Foot Function Instructor lvl. 1
Biológus PhD

Mottó: “Train your body and your mind will follow.”

Egy fiatalkori sérülésnek köszönhetően, a rehabilitáció során rájöttem, hogy mennyire fontos a jobb életvitel kialakításában a rendszeres mozgás és a mozgásminták lehető legmagasabb színtű elsajátítása, ezért elhatároztam, hogy továbbképzem magam az edzői pályán, hogy más embereknek is segíthessek.

Biológusi és funkcionális edzői végzettségemnek köszönhetően könnyen rálátok a mai sporttudományban elismert módszerekre, amelyeket magam is szívesen alkalmazok, mind a csoportos, mind pedig személyi edzéseimben. Fontosnak tartom, hogy edzéseim komplexek legyenek, ezzel segítve a testünk gyenge láncszemeinek folyamatos erősítését.

Várlak szeretettel óráimon, ha végre rávetted magad az életmódváltásra és az esztétikusabb test mellett szeretnél energikusabb, robbanékonyabb és erősebb lenni.

Szuromi Ádám

Sportoktató: testépítés-fitnesz (OKJ)
FMS Mozgás Szakértő
Gyógymasszőr (OKJ)
Eddzhatékonyan mentorprogram

Közel 10 évet taekwondo-ztam, majd megismerkedtem a konditermi edzéssel. Fiatalkori gerincbetegségem (Scheuermann kórral) miatt megismerkedtem a rehabilitációs területekkel. Fájdalmam és a beszűkült mozgásom rávilágított arra, hogy mennyire fontos a megfelelően megtervezett és kivitelezett erőedzés, illetve az egészséges életmód. Ezek a tapasztalatok vezettek rá arra, hogy gyógymasszőrnek tanuljak, majd sportoktatóként, testépítés-fitnesz szakon végezzek el egy képzést.
Célom, hogy az általam edzett személyeknek átadjam a megfelelő tudást, hogy elérjék a kitűzött céljaikat. Mindemellett fontosnak tartom, hogy edzés mellett a mindennapokban is figyeljenek az egészséges életmódra.

Főleg sajáttestsúlyos edzéseket tartok, ahol megtanulhatsz például: húzódzkodni, tolódzkodni, kézen állni. Csoportos illetve személyi edzéseimen nagy hangsúlyt fektetek az erő és izomépítés mellett a megfelelő mozgásminták elsajátítására, megfelelő testtartásra és a hajlékonyság fejlesztésére.