POWERCAT ONLINE EDZÉSPROGRAMOK

 

KERÜLJ ÉLETED LEGJOBB FORMÁJÁBA ÉS EDDZ VELÜNK, BÁRHOL IS LAKSZ!

Akció!
(10 vásárlói értékelés)

POWERCAT ONLINE EDZÉSPROGRAMOK

 

KERÜLJ ÉLETED LEGJOBB FORMÁJÁBA ÉS EDDZ VELÜNK, BÁRHOL IS LAKSZ!

(10 vásárlói értékelés)
Akció!

Gyors összefoglaló

Választható edzésprogramok:

kezdő izomépítő és haladó izomépítő

A programok hossza:

9 hónap (választható előfizetések: 12 hét, 36 hét)

Mit tartalmaznak az edzésprogramok:

komplett edzésprogram étrendi utasításokkal, nyomtatható edzésterv, videós gyakorlattár alapos magyarázattal, zárt csoport tagság konzultációval, folyamatos utókövetés

Hány edzés van egy héten:

mindegyik program heti 3 edzőtermi +1 bárhol végezhető edzést tartalmaz

Kinek ajánljuk:

akik szeretnének egy átgondolt és biztonságos rendszerben dolgozni, tervszerűen fejlődni és hajlandóak átalakítani az étkezési szokásaikat a céljuk érdekében. Akik hisznek a hosszútávú és kemény munkában és nem hisznek a csodaszerekben és villámmódszerekben.

Hogy épül fel egy edzés:

bemelegítés (10p), erőfejlesztő blokk (10p), hipertrófia blokk (30p), burnout (5-10p), levezetés, nyújtás (5-8p)

Milyen eszközök kellenek ehhez:

bármilyen átlagos felszereltségű konditeremben tudod végezni, ahol vannak rudak, súlyzók és alap gépek.

Miért kerül ennyibe:

mert bármikor kérdezhetsz, konzultálhatsz velünk és a program többi résztvevőjével és mert rengeteg munkánk van a gyakorlati videók összeállításával, vágásával és az edzésprogramok fejlesztésével. Ezért a pénzért vehetsz 3 hamburgert is…

Mennyire hatékony és tényleg garantált az eredmény?

Tekerj lejjebb és nézd meg az előtte-utána képeket! Mi is éppen a programot csináljuk, ezért a mostani ciklus eredményeit folyamatosan posztoljuk a Facebook és az Instagram oldalakra.

ISMERD MEG A PROGRAMOK RÉSZLETEIT!

 EZ A VIDEÓ CSAK 2 PERC…
 

EDDZ HATÉKONYAN bármelyik konditeremben!

 válassz magadnak programot!
 

KEZDŐ IZOMÉPÍTŐ PROGRAM

 • Gyakorlatok bonyolultsága 40% 40%
 • Edzések nehézsége 60% 60%
 • Erősítés 40% 40%
 • Izomtömeg növelés 50% 50%
 • Állóképességi edzés 20% 20%

Ha most kezdenéd a sportolást, vagy hosszabb kihagyás után szeretnél újra belevágni, akkor ezt neked ajánljuk. A Sárai Dávid által összeállított heti 3 edzésnapból álló edzéstervével az alapoktól építjük fel a fizikumod és a mellett, hogy izmosabb leszel, a program végére meg is fogsz erősödni annyira, hogy belevághass egy haladó edzésprogramba.

HALADÓ IZOMÉPÍTŐ PROGRAM

 • Gyakorlatok bonyolultsága 60% 60%
 • Edzések nehézsége 80% 80%
 • Erősítés 60% 60%
 • Izomtömeg növelés 90% 90%
 • Állóképességi edzés 30% 30%
Megy 2-3 húzódzkodás és tudsz szabályosan guggolni súllyal? Ha már edzel egy ideje, de azt érzed, hogy nem igazán tudsz fejlődni és körülötted mindenki változik, csak Te toporogsz egy helyben… nos lehet, hogy itt az ideje hatékonyabban edzeni. A haladó programunkban garantáltan nőni fog az izomtömeged, csökkenni fog a zsír mennyisége a testeden és a program utolsó fázisában jelentős erőre is szert tehetsz majd.

ha könnyű lenne izmot építeni, nem lennél itt!

 4 ok, amiért érdemes velünk tartanod
 

N

UGYANAZT A PROGRAMOT CSINÁLOD MAJD, AMIT MI IS KÖVETÜNK AZ EDZÉSEINKEN

Több, mint 50 sportolónk várja, hogy Te is csatlakozz be a programba! Pontsan ugyanazt a tervet fogjuk követni a saját edzéseinken, mint amit Te fogsz végezni a teremben. 

N

NEM CSODAPIRULÁKAT ÉS VILLÁM MÓDSZERT ÍGÉRÜNK, HANEM KŐKEMÉNY 9 HÓNAPOT

Mindegy, hogy most kezded, vagy már régebb óta foglalkozol az edzéssel, van Neked való programunk. A 9 hónap alatt bármikor dönthetsz úgy, hogy befejezed – de minél hosszabb időt vállalsz, annál kedvezőbb lesz az ár, amit fizetsz majd érte és annál biztosabb a siker is!

N

A PROGRAMJAINK MÁR BIZONYÍTOTTAK

Az előző ciklusban is fantasztikus eredmények születtek. A haladó csoportjainkban vezettük be először az izomtömegnövelő edzéstervet és kivétel nélkül minden sportolónk rapid módon fejlődik tőle. Nagyon szép és látványos eredményeket tudunk felmutatni, de ami a legfontosabb: mozgékony, erős és egészségessportolóink vannak, akik bár panaszkodnak az izomlázra, nem sérültek meg egyszer sem. 

N

PONTOSAN FOGOD TUDNI: MIT, MIKOR, HOGYAN ÉS MENNYIT KELL CSINÁLNOD. HA BÁRMI NEM STIMMEL, AZONNAL SEGÍTÜNK!

Hányszor volt már olyan, hogy aznap még lövésed sem volt, hogy mit kellene csinálnod és a teremben rögtönöztél valamit. A harmadik szett után meg rájöttél, hogy ez a gyakorlat nem annyira menő, mint amit az az izmos srác csinál a másik gépen… Nos, bármelyik programunkat is választod, mindig fogod tudni, hogy mit és mennyit kell csinálnod. 

NÉZD MEG AZ ELŐTTE-UTÁNA GALÉRIÁT!

 

Így fejlődtek sportolóink az előző, 6 hónapos ciklusban (ez a program 9 hónapos lesz)

[cwp_hq_et_pb_baslider src=”https://powercat.hu/wp-content/uploads/2019/07/elotte.jpg” src2=”https://powercat.hu/wp-content/uploads/2019/07/utana.jpg” before_label=”Előtte” after_label=”Utána” _builder_version=”3.29.3″][/cwp_hq_et_pb_baslider][cwp_hq_et_pb_baslider src=”https://powercat.hu/wp-content/uploads/2019/07/elottesara.jpg” src2=”https://powercat.hu/wp-content/uploads/2019/07/utanasara.jpg” before_label=”Előtte” after_label=”Utána” _builder_version=”4.0.2″][/cwp_hq_et_pb_baslider]
[cwp_hq_et_pb_baslider src=”https://powercat.hu/wp-content/uploads/2019/07/elottenori.jpg” src2=”https://powercat.hu/wp-content/uploads/2019/07/utananori.jpg” before_label=”Előtte” after_label=”Utána” slide_on_hover=”on” overlay_color=”rgba(0,0,0,0.5)” labels_bg_color=”rgba(255,255,255,0.2)” _builder_version=”3.29.3″][/cwp_hq_et_pb_baslider][cwp_hq_et_pb_baslider src=”https://powercat.hu/wp-content/uploads/2019/07/elottevalentina.jpg” src2=”https://powercat.hu/wp-content/uploads/2019/07/utanavalentina.jpg” before_label=”Előtte” after_label=”Utána” slide_on_hover=”on” overlay_color=”rgba(0,0,0,0.5)” labels_bg_color=”rgba(255,255,255,0.2)” _builder_version=”3.29.3″][/cwp_hq_et_pb_baslider]

ezek a programok neked szólnak, ha:

 magadra ismersz?
 

EGYSZERŰEN CSAK IZMOSABB, SPORTOSABB SZERETNÉL LENNI

Ha erős vagy és izmos, akkor jobb lesz a kiállásod és jobban elismernek. Az erősebb embereket ráadásul nehezebb megölni! 🙂

SZAKSZERŰ SEGÍTSÉGET SZERETNÉL

Eddig magadnak raktad össze az edzéseid, de rájöttél, hogy jó programot írni nem egyszerű feladat.

TÖBBET AKARSZ KIHOZNI AZ ÉRTÉKES SZABADIDŐDBŐL

Ha már régóta nem fejlődsz és beleuntál a konditermi edzésekbe, akkor ez a program Neked szól. Ne vesztegesd az időd, ez a program működik.

VÉKONY TESTALKATÚ VAGY ÉS NEHEZEN SZEDSZ FEL IZMOT

Hidd el, lehetséges izmot felszedned, de nem mindegy milyen módszereket alkalmazol. Ennek pedig döntő szerepe van abban, hogy fejlődsz-e vagy sem.

NAGYOBB ÖNBIZALOMRA VAN SZÜKSÉGED

Elcsépelt dolog ez, de lásd be: az első benyomásban elsőként a külső dominál. A tárgyalásokon, csajozásban és a pasizásban az izmosabb, vonzóbb testkép fogja növeli az esélyeid.

SZERETNÉD SPORTOS ÉS ÉRDEKES EMBEREKKEL KÖRBEVENNI MAGAD

A zárt csoportunk tagjaként egy aktív közösség része leszel, ahol jó kis programok, beszélgetések, táborok várnak Rád. 

a programok vezetői:

maróti petra
sárai dávid

 

A Powercat Training System vezetőedzői már több, mint 5 éve dolgoznak és élnek együtt a sport világában.  Mindhárom programot különös odafigyeléssel és alapos tervezés és tesztelés után hozták létre. Saját csoportjaikban már óriási eredményeket tudtak elérni a hipertrófia jellegű edzésprogramokkal, elképesztő átalakulásokat tudtak véghezvinni a sportolóik mind erő, mind pedig alakformálás tekintetében.

A Powercat csoportokat 0-ról kezdték el felépíteni, ma több, mint 220 aktív sportoló és egy 8 edzőből álló szakmai gárda veszi körbe őket. Csatlakozz hozzájuk, mert ők pontosan tudják, mit kell csinálnod ahhoz, hogy életed legjobb formájába kerülj a programok végére!   

mit mond, aki már részt vesz a programban?

 ne csak mi beszéljünk…
 

10 reviews for IZOMNÖVELŐ EDZÉSPROGRAM

 1. Tóth Gábor

  Az én célom az volt, hogy találjak egy olyan edzésformát, ami izületbarát módon, de mégis hatékonyan és fokozatosan képes izomépítésre. Azt kell mondjam itt megtaláltam a számításaimat, a gyakorlatok jól összeszedettek, az edzők elhivatottak és nagyon jól felkészültek, ezek után nem is csoda, hogy hétről hétre tapasztalható a fejlődés. 🙂

 2. Baráth Józsi

  Korábban kezdő TRX-re, majd most már egy hónapja kezdő izomépítő edzésre járok a Powercat-be és nagyon elégedett vagyok vele. Fájdalommentesen (de izomlázzal 🙂 ) tudok újra sportolni Dávid segítségével, jó hangulatú és megtervezett órákon. Szuper!

 3. Malkovics Tamás

  Én a kezdő izomépítő edzésre járok és nagyon elégedett vagyok vele. Hatásosan segít levezetni a mindennapi stresszt. Érződik az edzésterven, lábnap után minden lépésnél, hogy aprólékosan és körültekintően lett összerakva. A videók részletesek és szemléletesek, az edzés elméleti alapjaiba is betekintést engednek. (Génszinten is, szignáltranszdukcióval?) Ha adsz egy esélyt neki, meg fog győzni!

 4. Bíró Alexandra

  Amikor egyezéseket találok a gyógytornász által mutatott gerinc védő gyakorlatok és az online edzésprogram bemelegítő és nyújtó gyakorlatai között, akkor tudom, hogy valóban hozzáértő edzőket sikerült találnom, és amikor azt mondják ízületbarát módon állították össze a feladatokat, azt kétségek nélkül elhiszem. Nagyon felkészült az edzői csapat, csak ajánlani tudom őket! 🙂

 5. Cseri Barbi

  Lassan 3 éve járok Dávidhoz és Petrához edzésekre. Szakmailag szuper felkészültek, az edzések jó hangulatúak, élvezetesek, nehezek, és jól lehet fejlődni! Én gerincműtétet követő rehabilitáció után jöttem hozzájuk edzeni, és nagyon felkészülten, korrektül álltak hozzá, és nagyon nagy utat tudtam megtenni így. Az online edzéstervhez a videókban mindent alaposan elmagyaráznak, a nyomtatható edzésterv segít követni, hol tartasz, és az egész program nagyon sok támogatást ad ahhoz, hogy következetesen és rendszeresen dolgozz a céljaidért. Az edzések stresszlevezetésnek és antidepresszánsnak sem utolsók, csak ajánlani tudom 🙂

 6. Muntán Emese

  Már több, mint egy éve, hogy Dávid edzéseire járok, és bátran állíthatom, hogy az egyik legfelkészültebb és lefigyelmesebb edző, akivel valaha találkoztam. Ez a fajta precizitás és profizmus jellemzi a kezdő online izomépítő programot is. Aki már dolgozott kötött edzésprogrammal az tudhatja, mik egy ilyen program előnyei, aki pedig még nem, annak pedig épp itt az ideje kipróbálni; a sikerélmény garantált:) Az edzésnapló segítségével nyomon követheted, a fejlődésedet, és abban is biztos lehetsz, hogy semmilyen kérdésed vagy kételyed nem marad megválaszolatlanul. Az edzésterv és a magyarázatok mellé, rengeteg táplálkozási és életmódbeli tanácsot is kapsz, és ezzel válik a program igazán személyessé is.

 7. Galambos Petra

  Korábban crossfiteztem, de úgy éreztem, hogy valami olyasmi edzés kéne nekem, ami a női formákra irányul. Nyár közepén találkoztam a Womanizer edzésprogrammal, és úgy éreztem, hogy igen, ez fog nekem kelleni. Eddig nem csalódtam az edzésekben, izomláz van, ha nem nyújtok le rendesen (de van amikor úgy is 🙂 ), nagyon jók a videós feladatbemutatások, érthetően el vannak magyarázva, valamint ha problémám van, akkor azt fel tudom tenni a közös csoportban is. Nagyon örülök, hogy hétről hétre látom a fejlődésemet az edzésnaplómban.

 8. Versegi Flóra

  Nyár eleje óta veszek részt Petra Womanizer programján és azonnal tudtam, hogy itt a helyem! Az online edzésprogram segítségével akkor is tudok edzeni, ha nem jutok el az órára. A gyakorlatok videós bemutatása pedig segít, hogy mindig helyesen végezzem el azokat. Nekem nagyon sokat segített a fejlődésemben, emiatt (is) ajánlom másoknak!

 9. Mánik Ági

  Nagyon hatékony edzésprogram. Hétről hétre erősödünk, növekednek a súlyok, és ég a zsír is szépen.
  Plusz bónusz : ingyen izomlázat is kapsz ajándékba!
  Ami a kedvencem, hogy az online Dávidon van pause gomb ??

 10. Tamás Judit

  A zsúfolt és rendszertelen napokban nagyon nagy segítség egy ilyen online edzes programterv. A precíz felépítésnek es a fokozatos terhelésnek köszönhetően a önkontrollt es a fejlődést nyújtja. Ráadásul az edzés végén – bár remegő lábakkal – de energikusan távozom ?

Adjon hozzá egy véleményt

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Gyakran ismételt kérdések

neked mi a kifogásod?
 

pontosan mi a vásárlás menete?

1. Kattints a Tovább a pénztárhoz gombra, vagy ide.

2. Válaszd ki, hogy melyik programot és milyen időtartamban szeretnéd megvásárolni!

3. A fizetés után 24 órán belül létrehozzunk a saját felhasználói fiókodat a rendszerünkben.

4. Ha elkészült, a részleteket emailben küldjük neked, a zárt csoport linkkel együtt, és kezdheted is a kiválasztott programot. 

 

milyen eszközök kellenek ahhoz, hogy veletek tartsak? lehet otthon is csinálni?

A programot kifejezetten edzőtermi edzésekhez fejlesztettük. Nem tudod otthoni körülmények között csinálni, hacsak nincs otthon kábeles géped és egy konditermed. Amire szükség lesz:

– kézisúlyzók
– olimpiai rudak és tárcsák
– húzódzkodó
– fekpad
– kábeles csigás gép

 

Ha lejár az előfizetésem, automatikusan levonjátok a következőt?

Nem, jelenleg ezt nem tudjuk sajnos megoldani. Ha lejár az előfizetésed, ugyanitt tudod majd megvásárolni a következő időszakra szóló belépődet is.

ha 3 hónappal a szeptemberi kezdés után akarok csatlakozni, én már belecsöppenek egy haladóbb programba?

Nem, a jelentkezésed után mindig az első blokkal kezdesz majd. Ha decemberben csatlakozol, akkor is a szeptemberi edzéstervet fogod megkapni és 6 hét múlva a következő blokkot – így nem kell attól tartanod, hogy nem tudod majd felvenni a ritmust.

Maradt még kérdésed?

Írj nekünk messengeren!

© Copyright 2019- All Rights Reserved – Powercat Training System