VALÓSÍTSD MEG A CÉLJAID online programjainkkal: 

kERÜLJ ÉLETED LEGJOBB FORMÁJÁBA ÉS EDDZ VELÜNK, BÁRHOL IS LAKSZ!ELSŐKÉNT MAGYARORSZÁGON

szeptemberben indul a powercat online izomépítő edzésprogram!

 3 választható edzéstervvel (kezdő, haladó, womanizer), étrendi ajánlással, videós gyakorlati magyarázattal és aktív közösséggel várunk az Online Izomépítő Programunkban.

Próbáld ki egy hétig ingyen!
 

VALÓSÍTSD MEG A CÉLJAID online programjainkkal: 

kERÜLJ ÉLETED LEGJOBB FORMÁJÁBA ÉS EDDZ VELÜNK, BÁRHOL IS LAKSZ!ELSŐKÉNT MAGYARORSZÁGON

szeptemberben indul a powercat online izomépítő edzésprogram!

 3 választható edzéstervvel (kezdő, haladó, womanizer), étrendi ajánlással, videós gyakorlati magyarázattal és aktív közösséggel várunk az Online Izomépítő Programunkban.

Próbáld ki egy hétig ingyen!
 

“HA OLYAN KÖNNYŰ LENNE IZMOT ÉPÍTENI, MOST NEM OLVASNÁD EZT…”

5 ÉRV, HOGY MIÉRT VÁLASZD A POWERCAT ONLINE EDZÉSPROGRAMJÁT?

1.) Ugyanazt a programot csinálod majd, amit mi is követünk az edzéseinken

Több, mint 50 sportolónk várja, hogy Te is csatlakozz be a programba! Pontsan ugyanazt a tervet fogjuk követni a saját edzéseinken, mint amit Te fogsz végezni a teremben. Csak az edzői felügyelet és a csoportos edzés hangulata marad ki – de a zárt Facebook csoport hozzáférésed segítségével tarthatod a kapcsolatot a programban résztvevő sportolókkal!

2.) nem csodapirulákat és villám módszert ígérünk, hanem kőkemény 9 hónapot

Jól látod, ezek 9 hónapos edzésprogramok. Készültünk kezdő, haladó izomtömegnövelő és womanizer edzésekkel is. Mindegy, hogy most kezded, vagy már régebb óta foglalkozol az edzéssel, van Neked való programunk. A 9 hónap alatt bármikor dönthetsz úgy, hogy befejezed – de minél hosszabb időt vállalsz, annál kedvezőbb lesz az ár, amit fizetsz majd érte és annál biztosabb a siker is!

Lássuk, hogy épül fel a 9 hónapos program:

3 fő fázisra és azon belül hathetes blokkra osztjuk ezt az időszakot. Összesen 6 edzéstervet fogunk elvégezni a 9 hónap alatt. 

Brutál kemény lesz, a volumengyűjtésben érezni fogod, ahogy az izmaid minden edzés során szinte szétdurrannak.

Az intenzitás emelésével más lesz a fáradtságérzet,itt ugyanis már nem csak pumpálás, hanem kőkemény erőfejlesztés is történik majd.

A realizáció során pedig minden edzésről nehéz lesz hazakeveredni… de hidd el, megéri!

3.) heti 3 EDZŐTERMI ÉS EGY OTTHONI edzést várunk el tőled. cserébe garantáljuk, hogy fejlődni fogsz.

Tudjuk, hidd el. Heti 3 edzés az durva, de a 4… De ha belegondolsz, hogy egy hét alatt 4 órát fogsz eltölteni sportolással, akkor beláthatod, hogy ez a minimum elégséges idő, amit ellenállásos edzéssel kell töltened. 168 órád van egy héten – ha innen közelítünk, már nem is olyan sok a 4 és mivel pénzvisszafizetési garanciát vállalunk, ha nem tetszik a program, ezért muszáj megteremtenünk a fejlődés feltételeit. Bevállalod?

4.) A PROGRAMJAINK MÁR BIZONYÍTOTTAK. AZ ELŐZŐ CIKLUSBAN IS FANTASZTIKUS EREDMÉNYEK SZÜLETTEK.

A haladó csoportjainkban vezettük be először az izomtömegnövelő edzéstervet és kivétel nélkül minden sportolónk rapid módon fejlődik tőle. Nagyon szép és látványos eredményeket tudunk felmutatni, de ami a legfontosabb: mozgékony, erős és egészséges sportolóink vannak, akik bár panaszkodnak az izomlázra, nem sérültek meg egyszer sem. 

5.) PONTOSAN FOGOD TUDNI: MIT, MIKOR, HOGYAN ÉS MENNYIT KELL CSINÁLNOD. HA BÁRMI NEM STIMMEL, AZONNAL SEGÍTÜNK!

Hányszor volt már olyan, hogy aznap még lövésed sem volt, hogy mit kellene csinálnod és a teremben rögtönöztél valamit. A harmadik szett után meg rájöttél, hogy ez a gyakorlat nem annyira menő, mint amit az az izmos srác csinál a másik gépen… Nos, bármelyik programunkat is választod, mindig fogod tudni, hogy mit és mennyit kell csinálnod. 

Minden egyes gyakorlatot felveszünk videóra és elmagyarázzuk miért, hogyan csináld és mit módosíts, ha túl könnyű, vagy túl nehéz lenne. Az edzéstervedbe bele fogod tudni írni a súlyokat, amivel dolgoztál és nem kell azon aggódnod, hogy bármit is elfelejtesz.

Természetesen a legjobb az lenne, ha hozzánk jönnél edzeni és instruálhatnánk minden mozdulatod már az első órától kezdve, de nagyon sokan vannak, akik messze vannak tőlünk. Ezeket a programokat bármelyik jobban felszerelt konditeremben fogod tudni végezni, mindegy, milyen messze vagy tőlünk.

MIT RONTOTTÁL EL EDDIG :

A legnehezebb dolog beismerni, hogy nem értünk valamihez… Az edzések megtervezése, a feladatok leghatékonyabb összerendezése a terhelési sémákkal és az edzésmódszerekkel nem olyan feladat, amit a Youtube-ról vagy Insta celebek oldaláról el lehet sajátítani. Egy-egy különleges gyakorlatot beletenni az edzésbe, amit valahol láttál még nem jelenti azt, hogy attól hatékonyabban fogsz edzeni és jobb lesz az eredmény 🙂

Lássuk, mit rontottál el eddig:

NEM MAGYARÁZTÁK EL...

hogy a gyakorlatot miért kell csinálni, mire kell koncentrálni, hogy kell feszíteni, stb. Ha csak nem vagy őstehetség, a legtöbb gyakorlatból nem tudtad kihozni a maximumot, sok gyakorlatnál pedig ez sok százalékkal rontotta az edzéseid hatékonyságát. Mi minden egyes gyakorlatot elmagyarázunk, videós formában, amit akárhány alkalommal újranézhetsz. 

kevés időd van...

csak egy órád van és 10 percet ülsz a biciklin? Vagy az egy óra alatt 10 különböző gyakorlatból végzel pár szettnyi ismétlést? Van egy rossz hírünk: egyik sem túl jó stratégia. A mi programunkban max. 6-8 gyakorlat lesz és a kardiót nem az edzőtermi napokra osztjuk majd – azt tudod csinálni a munkába menet, kutyasétáltatás közben, vagy túrázáskor. Mi edzeni fogunk és úgy osztjuk be az időt a teremben, hogy a leghatékonyabban fejlődj.

NEM VOLT MEGFELELŐ AZ EDZÉSTERHELÉS

3 összetevővel tudsz dolgozni: frekvencia, volumen, intenzitás. Ha nem edzel eleget, sokkal jobban ki kell csinálnod magad, hogy fejlődj, de ha minden nap edzel (és nem kokszolsz) akkor pedig kiégeted magad. Bízd ránk az edzéstervezést!

NEM TUDOD hogy kell táplálkoznod...

a céljaidnak megfelelően. Izmot akarsz, de koplalsz? Fogyni akarsz, de széteszed magad, mondván, le ne épüljön az izom? Nos, a programban eloszlatjuk a kétségeidet és még a tápkieg kapcsán is teszünk majd ajánlást. Fontos: vega, vegán, félvegán, stb. igényeket nem tudunk és nem is szeretnénk figyelembe venni. Ha ilyen diétákat csinálsz, nem tudjuk garantálni az edzések hatékonyságát.

elfogyott a motivációd...

és egyre kevesebb időt töltöttél edzéssel. Inkább a haverok, buli, szamba…. Hát igen, ha nincs körülötted egy motiváló közösség, akkor nehéz egyedül hősnek lenni, pláne ha az eredmények nem látványosak és türelemre van szükség. A programunkban lévő minden sportoló tagja lesz a zárt csoportunknak, ahol folyamatosan nyomjuk majd a motiváló, érdekes és új posztokat, megismered majd, kik edzenek rajtad kívül velünk és egy aktív közösség részeként sokkal több kedved lesz kihozni a maximumot magadból.

CSATLAKOZZ ÉS VALÓSÍTSD MEG A CÉLJAIDAT PROFI SEGÍTSÉGGEL!

“Az a baj, hogy azt hiszed, van időd” – ez egy nagyon híres mondás. Ha eleged volt az eredménytelen próbálkozásokból és hamis ígéretekből, akkor hagyd végre a fenébe és kezdj bele az online edzésprogramunkba. Ugyan azt a programot fogod csinálni, amit a mi sportolóink – egyszerre haladsz majd velük és közös programokon, eseményeken is találkozhatsz és edzhetsz majd velük. Bárhol is laksz, ha van egy edzőterem a közeledben,
fogod tudni csinálni a programot.

Nagyon durva 9 hónapod lesz, de hidd el, az eredmények kárpótolnak majd.

KEZDŐ IZOMÉPÍTŐ PROGRAM

 • Gyakorlatok bonyolultsága 40% 40%
 • Edzések nehézsége 60% 60%
 • Erősítés 40% 40%
 • Izomtömeg növelés 50% 50%
 • Állóképességi edzés 20% 20%
Ha most kezdenéd a sportolást, vagy hosszabb kihagyás után szeretnél újra belevágni, akkor ezt neked ajánljuk. Bárkányi István “Samu” által összeállított heti 3 edzésnapból álló edzéstervével az alapoktól építjük fel a fizikumod és a mellett, hogy izmosabb leszel, a program végére meg is fogsz erősödni annyira, hogy belevághass egy haladó edzésprogramba.

HALADÓ IZOMÉPÍTŐ PROGRAM

 • Gyakorlatok bonyolultsága 60% 60%
 • Edzések nehézsége 80% 80%
 • Erősítés 60% 60%
 • Izomtömeg növelés 90% 90%
 • Állóképességi edzés 30% 30%
Megy 2-3 húzódzkodás és tudsz szabályosan guggolni súllyal? Ha már edzel egy ideje, de azt érzed, hogy nem igazán tudsz fejlődni és körülötted mindenki változik, csak Te toporogsz egy helyben… nos lehet, hogy itt az ideje hatékonyabban edzeni. A haladó programunkban garantáltan nőni fog az izomtömeged, csökkenni fog a zsír mennyisége a testeden és a program utolsó fázisában jelentős erőre is szert tehetsz majd.

WOMANIZER EDZÉSPROGRAM

 • Gyakorlatok bonyolultsága 60% 60%
 • Edzések nehézsége 80% 80%
 • Erősítés 40% 40%
 • Alakformálás 90% 90%
 • Állóképességi edzés 30% 30%
Ezt a programot aligha kell bemutatni. A Powercat talán legnépszerűbb edzésprogramja, amit egy igazán csajos alakformálás és nagyon jó hangulat jellemez. Az edzésprogram vezetője, a Womanizer “anyja”, Maróti Petra lesz, aki a 9 hónap végére garantálja a farizom jelentős erősödését és izomtömegének, alakjának fejlődését. E mellett persze teljes test edzést biztosít a program, csak a fókuszban a nőiesebb alak és az önbizalom magasabb szintre hozása áll.

BÁRMELYIK PROGRAMOT VÁLASZTOD,
AZ NEKED FOG SZÓLNI, HA :

EGYSZERŰEN CSAK IZMOSABB, SPORTOSABB SZERETNÉL LENNI

Ha erős vagy és izmos, akkor jobb lesz a kiállásod és jobban elismernek. Az erősebb embereket ráadásul nehezebb megölni! 🙂

SZAKSZERŰ SEGÍTSÉGET SZERETNÉL

Eddig magadnak raktad össze az edzéseid, de rájöttél, hogy jó programot írni nem egyszerű feladat.

TÖBBET AKARSZ KIHOZNI AZ ÉRTÉKES SZABADIDŐDBŐL

Ha már régóta nem fejlődsz és beleuntál a konditermi edzésekbe, akkor ez a program Neked szól. Ne vesztegesd az időd, ez a program működik.

VÉKONY TESTALKATÚ VAGY ÉS NEHEZEN SZEDSZ FEL IZMOT

Hidd el, lehetséges izmot felszedned, de nem mindegy milyen módszereket alkalmazol. Ennek pedig döntő szerepe van abban, hogy fejlődsz-e vagy sem.

NAGYOBB ÖNBIZALOMRA VAN SZÜKSÉGED

Elcsépelt dolog ez, de lásd be: az első benyomásban elsőként a külső dominál. A tárgyalásokon, csajozásban és a pasizásban az izmosabb, vonzóbb testkép fogja növeli az esélyeid.

SZERETNÉD SPORTOS ÉS ÉRDEKES EMBEREKKEL KÖRBEVENNI MAGAD

A zárt csoportunk tagjaként egy aktív közösség része leszel, ahol jó kis programok, beszélgetések, táborok várnak Rád. 

SZEPTEMBERBEN INDULUNK!

igényeld az ingyenes próbahetet!

Ha tetszik a koncepció és szívesen kapnál értesítést az indulásról,
akkor add meg az elsődleges email címed és kövesd az oldalunkat a
Facebook-on és az Instán! Ezzel egy hétig ingyen használhatod
az edzésprogram limitált (első 2 edzésnapos) verzióját

Ha most szeretnél előfizetni a szeptemberi indulásra, tekerj lejjebb!

NORMÁL ÁRAK szeptembertől

Havi előfizetés
12.900 Ft
Negyedéves előfizetés
29.900 Ft

10.000 Ft árelőny

Teljes program
76.900 Ft

76.000 Ft árelőny!

early bird árak (2019.09.01-ig)

Ha most előfizetsz a szeptemberi indulásra, akkor sokkal kedvezőbb áron biztosíthatod a helyed a programban!

Kattints a szimpatikus előfizetési csomagra!

Havi előfizetés
9.900 Ft
Negyedéves előfizetés
23.900 Ft
Teljes program
59.900 Ft

Több, mint 100.000 Ft kedvezmény!!!

MI TÖRTÉNIK, HA MEGVESZED A PROGRAMOT?

1. Webáruházunkban kiválasztod a neked tetsző edzésprogramot. Ehhez kattints ide. 

2. A fizetés után egy munkanapon belül  létrehozzuk a fiókodat és belépést nyersz a Powercat Online általad választott edzésprogramjába. 

3. Emailben elküldjük saját felhasználóneved és jelszavad, amivel bármikor beléphetsz, ameddig a tagságod érvényes.

4. Az oldalon mindig az aktuális edzéstervet fogod látni, a gyakorlatok mellett a leírást és a videós bemutatást a magyarázattal. Nagyon egyszerű használni, ki is nyomtathatod, de ha van internet a telefonodon, akkor a legegyszerűbb, ha a telefonodról nézed a gyakorlatokat és azt, hogy milyen terhelési sémát írtunk elő.

5. Ha nem tetszik a rendszerünk, 10 napon belül visszafizetjük a pénzed. Cserébe csak annyit kell megírnod, mivel nem vagy megelégedve, hogy fejleszteni tudjuk a legjobb tudásunk szerint.

 

MIért bízz bennünk?

A Powercat Training System (ex HIIT EDZÉS) már 4,5 éve áll az okos edzés híveinek szolgálatában. Heti 4 órával kezdtünk, ma már naponta 6 órában tartunk tréningeket, kiscsoportos és személyi edzések formájában. A 4,5 év alatt több, mint 400 hobbi sportoló fordult meg a kezünk alatt, akik közül jelenleg 200-nál is több aktív tagunk

A prevenció, a hatékonyság és a jókedvű, családias környezet az, amiben hiszünk. Edzéseink kemények, de mindig igyekszünk a feladatokat a fittségi szinthez, egyéni igényekhez alakítani. Mivel edzéseinken maximum 12 fő vehet részt, ezt könnyedén meg tudjuk oldani. 

Több, mint 2 éve tartunk workshopokat is, amelyeken több, mint 120 edző vett már részt és létrehoztuk a Fiatal Edzők Közösségét is, mert hiszünk a folyamatos fejlődésben és az egymástól való tanulásban. 

Edzőink folyamatosan képezik magukat, nem telik el úgy egy hónap sem, hogy valami újat ne tanulnánk. Igyekszünk a legfrissebb, tudományosan igazolt és evidencia alapú tudásra alapozni, átültetni a saját koncepciónkba, kipróbálni, tesztelni magunkon és bevezetni azokat a mindennapos edzésmunkába is. 

Mind a Womanizer, mind az MRT program kiváló eredményeket hozott azoknál, akik rendszeresen jártak.