A gyógyszer, ami megváltoztatja az életed

Írta: Sárai Dávid

2020.04.23.

Van egy olyan gyógyszer, ami nem csak a vírusok és baktériumok ellen véd, hanem igazoltan meghosszabbítja az életet és javítja annak minőségét. Segít meggátolni a krónikus betegségek kialakulását, javítja a szív, agy és a többi létfontosságú szervünk hatékonyságát, hogy életünket kompromisszumok nélkül élhessük.  Ez a gyógyszer nagyon ritkán kerül orvosi receptre és sajnos nem kapható egyetlen gyógyszertárban sem, pedig teljesen legális és engedélyhez sem kötött… hogy miért? Mert ennek a speciális gyógyszernek a hatóanyagai más-más mértékben szükségesek a páciens számára és ezért nincs általánosan meghatározható összetétele – úgy tűnik, egyedileg programozva szükséges szedni, meghatározva a dózist és a szedési gyakoriságot.

A COVID-19 az eddigi legnagyobb pofon, amit a mi társadalmunk valaha kapott. Van itt egy vírus, ami halálos szövődményt okoz, ráadásul példátlanul gyorsan terjed egyik emberről a másikra. Azonban a pánikot követően egyre többen kezdenek el gondolkodni és a helyzet megoldásán túl azon is gondolkodni, hogy vajon hogy előzhető meg egy következő világjárvány és mit lehetne tenni, hogy védettek legyünk ezzel szemben.

A már említett gyógyszer eddig is kiválóan bizonyított, főképp a védettség megszerzésében és az esetleges megbetegedések esetén a gyors és szövődménymentes felépülésben! Nem tökéletes, hiszen mindig van olyan, aki az oltóanyag ellenére is megbetegszik – de a halálesetek száma minimális azokhoz képest, akik nem rendszeresen használják ezt a különleges medicinát.

 

A gyógyszer, amit minden nap szedni kell: ÉLETMÓD FORTE

Kapható minden jól képzett és példamutatással elöljáró edző, gyógytornász, masszőr, dieteikus és pszichológus kollégánál, akik a pénzkereset mellett azt a célt tűzték ki, hogy segítenek, hogy a minimálisan hatékony dózist vízzel bevéve Te is védett lehess a megbetegedésekkel szemben.

 

Lássuk az összetevőket:

 

1. Táplálkozás – egyedileg adagolva, bő folyadékkal. Lehetőleg sok zölddel, proteinnel és minél nyersebb, megbízható forrásból származó alapanyaggal kiegészítve. Az alkohol pedig a közhiedelemmel ellentétben leginkább külsőleg javasolt fertőtlenítésre, a jópofa tanácsok ellenére az alkoholfogyasztást szorítsuk vissza és a „minden nap egy kicsi nem árthat” mentalitást próbáljuk meg a helyén kezelni. Minden nap egy kicsi tulajdonképpen egy kicsi alkoholizmus. Jó hír viszont, hogy Magyarországon a csapvíz minősége a legtöbb településen kiváló minőségű és nem szükséges ásványvizet fogyasztani, aminek az előállítása során a műanyaghulladék mellett a talajvizet szivattyúzza ki a földből, ami a folyók, patakok, erek és források kiszáradását eredményezi hosszútávon.

2. Orrlégzés – orron keresztül be, orron keresztül ki, a nap 24 órájában, mely alól kivétel az intenzív megterhelés (edzés, szülés, valamilyen ellenőrzésből való kimenekülés). A stressz hatására fellépő hiperventillációt követően törekedjünk azonnal ennek az összetevőnek a visszaállítására. Bár azt hihetnénk, hogy mivel megszülettünk, élünk, ezért nem kell foglalkozni a légzéssel – nos, ha ez igaz lenne, sokkal kevesebb pánikbeteg, alvási problémákkal küszködő, orrcseppfüggő és refluxos élne a világon. Az orrlégzés során egyébként anitbakteriális folyamattal kerül be oxigén a szervezetünkbe, mert van egy kis szűrő, amit valaki cselesen oda tervezett – bár a dohányzás során az orron kifújt füst ezt a remek védekező mechanizmust sikeresen ki tudja iktatni.

3. Napfény – habár az öregedési folyamatokat a bőrben gyakran állítjuk összefüggésbe a napsugarakkal, ne felejtsük el, hogy a napfény ugyanannyira lételemünk, mint a levegő. Egyedileg kimért napfényt azonban juttassunk el a bőrünkön keresztül, hiszen nincs olyan drága D-vitamin, ami jobban hasznosulna, mint napfény. Ennek az összetevőnek a szedését érdemes reggel, ébredést követően, akár éhgyomorra időzíteni, mert segít felébredni és beállítani az egész életritmusodat – és ha felhős az ég, a napsugarak akkor is elérik a szemedben lévő receptorokat. 

 4. Mindennapos aktivitás – mondhatnánk tornának, edzésnek is. Szívügyünk, szó szerint. Az edzés nem csak abban segít, hogy erősebbek legyünk, hanem az élet minőségét javítja. Ahogy öregszünk, úgy kezd el minden egyre jobban fájni, ha felkelünk reggel. Az edzéssel képesek lehetünk egészen életünk végéig lassítani ezt a folyamatot és megőrizni a mozgásunk szabadságát, hogy ne kelljen időskorunkra fájdalommal teli, görnyedt és csoszogó emberi roncsokká válnunk. Az izomtömeg nem csak esztétikai kérdés, hanem ez segít mozogni, ez segít a csontjainkat védeni, ez adja az erőt, amivel fel tudsz állni a székből, hogy felhívd a mentőt, ha baj van, hogy megkapaszkodj valamiben, ha elestél. Az izom, a mozgékonyság és az erő nem csak arra való, hogy jobban nézz ki – hanem arra való, hogy jobban élj.

5. Élethosszig tartó tanulás – az ÉLETMÓD FORTE készítmény minden összetevője serkenti az agyműködést, de fontos, hogy ezt ki is használjuk. Nincs kártékonyabb, mint egy aktív, de buta agy (főleg, ha hatalom is párosul mellé). Szerencsére nagyon sok olyan applikáció van, ami a keresztrejtvénynél is bonyolultabb – rengeteg módja van már az önfejlesztésnek és lassan rájönnek a munkáltatók is, hogy egy egyetemi diploma nem helyettesítheti a folyamatos önfejlesztést és az egyén nem csak egy csavar a gépezetben, hanem lehet a siker záloga is. Azért is jó foglalkozni ezzel, mert minél többet tanul valaki, annál könnyebben szűri ki a zajt, és talál hiteles információkat, ami jelen helyzetben is nagyon hasznos képesség lehet.

 

Alkalmazási javaslat:

Az ÉLETMÓD FORTE készítmény szedését bármikor elkezdheted. Nem szükséges napokat, heteket töltened a mellékhatások vizsgálatával – mert ezeknek csak pozitív mellékhatása van, ameddig a dózist kontroll alatt tartjuk. Ugyanis, mint minden esetben, itt is érvényes: a dózis dönti el, hogy valami méreg, vagy orvosság.

Kiegészítő információk:

Ha lehetne egy kívánságom, az lenne, hogy ébredjünk rá, hogy mi is a természet részei vagyunk és bár minden törekvésünk arra irányul, hogy kényelmesebb és műanyagabb életet éljünk – a testünk ezt soha nem fogja tolerálni. Időt kell töltenünk a szabadban, rá kell csodálkoznunk arra, hogy mennyire csodálatosan van felépítve minden a Földünkön és meg kell óvnunk a világunkat és magunkat.

Nem tisztem és nem vagyok elég okos ahhoz, hogy elkezdjek forrást gyűjteni, hogy bizonyítsam: aki erős immunrendszerrel bír, annak most sincs mitől tartania. Csak kérni tudom, hogy logikusan gondolkodva, észérveket és nem morális kérdésekre alapozva próbáld meg kitalálni, ki van nagyobb veszélyben most: aki elhízott, cigizik és a haverokkal eljár iszogatni heti 3x, vagy az, aki évek óta szedi a gyógyszert, amiről eddig írtam… Az pedig, hogy a családban, baráti körben sokan vannak, akik nagyon is veszélyeztetettek, valamilyen szinten mindannyiunk felelőssége.

Menj és vedd be a mai adagot az ÉLETMÓD FORTE készítményből Te is és adj belőle mindenkinek, akinek szüksége lehet rá!

Ez is tetszeni fog…

Otthoni edzés – #maradjmozgasban

Otthoni edzés – #maradjmozgasban

ATV START - élő riportot készítettek Dáviddal az otthoni mozgásról, bár túl sok idő nem volt, talán van pár hasznos gondolat benne 🙂

ÉLETMÓD – GYIK

ÉLETMÓD – GYIK

Mit, Mikor, Hogyan? Gyakori Kérdések, Válaszok és Tippek: Ez az oldalunk rendszeresen frissül, kövess minket a facebook oldalunkon és értesülj az újdonságokról! 1.) Változtass a hozzáállásodon Létezik egy ún. "én tudom" szindróma. Mit jelent ez? Sokszor amikor valaki...

A legjobb reaktív törzsgyakorlat, amit még nem próbáltál

A legjobb reaktív törzsgyakorlat, amit még nem próbáltál

MITŐL REAKTÍV EGY TÖRZS GYAKORLAT?Mielőtt megmutatjuk a gyakorlatot, egy kis elmélet: mit jelent az, hogy egy gyakorlat reaktívan fejleszti a törzsünket? Nos, a reaktív gyakorlatok célja a törzsedzés esetében az, hogy kiszámíthatatlan helyzetekben is hatékonyan és...

0 hozzászólás