ONLINE WORKSHOPOK edzőknek és sportolóknak

Hiszünk abban, hogy az edzők is szeretnének XXI. századi módszerekkel tanulni. Virtuális tantermünkben minden információ egy helyen és struktúráltan áll rendelkezésedre, a gyakorlati alkalommal pedig a módszertant oktatjuk. 

XXI. századi tanulást teszünk lehetővé

Az elméleti anyagot egy jelszóval védett virtuális környezetben tároljuk, ahol fejezetekre és leckékre bontva találod majd meg az így könnyen elsajátítható anyagot. Nem kell sietned – akkor fejezed be a tananyagot, amikor Te akarod, hiszen a hozzáférésed nem jár le! 

Hála az e-tanulást biztosító környezetnek, egy helyen éred el az elméleti és a gyakorlati törzsanyagot, így ha úgy döntesz, hogy részt veszel a gyakorlati napon (nem kötelező), akkor már felkészülten, kérdésekkel teli tudsz belevágni a tanulásba.

Ez a hatékony oktatás kulcsa, hiszen nem kell vacakolnunk az elméleti háttértudás átadásával, rögtön belemehetünk a gyakorlatok utasításainak és kivitelezéseinek tanításába.

tanulj a mobilodon, bárhol, bármikor!

Vidd a tudást magaddal, bárhova is mész! Virtuális tantermünk teljesen reszponzív, ezért minden okostelefonon eléred az anyagokat, csak internethozzáférés kell hozzá.

Legyen az egy séta otthonról a terembe, vagy tömegközlekedés – használd a felesleges időd tanulásra és növeld a hatékonyságod, spórolj az idődön! 

 

WOMANIZER EDZÉSPROGRAM

  • Gyakorlatok bonyolultsága 60% 60%
  • Edzések nehézsége 80% 80%
  • Erősítés 40% 40%
  • Alakformálás 90% 90%
  • Állóképességi edzés 30% 30%

Ezt a programot aligha kell bemutatni… A Powercat talán legnépszerűbb edzésprogramja, amit egy igazán csajos alakformálás és nagyon jó hangulat jellemez.

Az edzésprogram vezetője, a Womanizer “anyja”, Maróti Petra lesz, aki a 9 hónap végére garantálja a farizom jelentős erősödését és izomtömegének, alakjának fejlődését. E mellett persze teljes test edzést biztosít a program, csak a fókuszban a nőiesebb alak és az önbizalom magasabb szintre hozása áll.