BEMELEGÍTÉS ÉS ÚJ SZEMLÉLETŰ MOBILIZÁCIÓS TECHNIKÁK workshop

(34 vásárlói értékelés)

29 900 Ft

 

Kerüld a sérüléseket és fejleszd ízületeid mozgástartományát új szemléletű mobility gyakorlatokkal és eszközökkel!
Az első semi-online workshopunk, ahol az elméleti és a gyakorlati anyagot is eléred a jelszóval védett tárhelyünkön, de lehetőséged van eljönni a gyakorlati napra is, ha érdekelnek az edzői trükkök és praktikák a feladatok oktatásában is tervezésében (opcionális).

A csomagban:

 • kb. 4 órás (a sok kérdés miat gyakran több) gyakorlati alkalom (2020.08.22 szombat)
 • Jelszóval ellátott online tárhely, ahol mindig eléred a workshop anyagát
 • Teljesen reszponzív felület, ami minden mobil eszközön használható
 • Zárt csoport tagság és konzultáció
 • Nyomtatható, videós linkekkel ellátott jegyzet
 • Több, mint 110 gyakorlat, folyamatosan frissülő YouTube csatornával


Tekerj lejjebb a részletekért!

Kategória:

Olyan tudást igyekszünk átadni, amit biztosan nem tanítanak a fitnesz iskolákban. A legújabb trendeket követjük a bemlegítésünkben is, és csak azt dolgozzuk fel belőle, ami valóban működik. Ha szeretnéd több, mint 100 gyakorlattal bővíteni a repertoárod, megismerni új képességfejleszt módszereket, izgalmassá tenni minden bemelegítésed, gyere el!

A tudásunkat nem félünk átadni edzőknek és olyan sportkedvelőknek, akiknek fontos, hogy mindig fejlődjön a gyakorlattáruk! Lelkesek vagyunk, hiszen mi abban hiszünk, hogy a tudás meghal, ha őrizgetik és fejlődik, ha továbbadják!

További információk

Típus:

gyakorlati nap belépővel, gyakorlati nap belépő nélkül

BEMELEGÍTÉS ÉS ÚJ SZEMLÉLETŰ MOBILIZÁCIÓS TECHNIKÁK workshop termékről 34 értékelés

 1. Bánszegi Zoltán (megerősített tulajdonos)

  Nagyon éreztem a szakmai profizmust és az elhivatottságot a srácokon.Sok új és hasznos információval lettem gazdagabb pedig már tíz éve dolgozom erőnléti edzőként.Természetesen mindig van mit tanulni és én ma sokat tanultam!Köszönöm ezt Dávidnak és Samunak!

 2. Fürge Balázs

  A Ti(!) SMR technikáitok újszerűleg hatottak, pedig sokat alkalmazom én is. A Mobility Stick-kel kapcsolatban nem sok elvárásom volt, de a workshop után azt látom, hogy nagyon komolyan lehet rá építeni, mindenképp beszerzek egyet! Folytassátok tovább a workshopokat, én mindenképp ott leszek amin tudok! Köszi!

 3. Mészáros Réka

  A legjobban a mobility stick tetszett. De az előzetes mobility gyakorlatok is szuperek voltak!

  Köszönjük szépen Nektek!

 4. Albert Miklós (megerősített tulajdonos)

  A workshop kiválóan volt felépítve az előadók felkészültek voltak. A stick egy jó eszköz, mely hozzáértő kézben nagy hatékonysággal használható.

  Köszönöm az új ismereteket !

 5. Zelenyiánszki Péter (megerősített tulajdonos)

  Először vettem részt olyan workshopon/tanfolyamon ahol előre elküldték az elméleti anyagot. Ez nagyon tetszett. A gyakorlati rész nagyon összeszedett volt. Talán, ha 1 órával hosszabb lett volna az egész akkor tényleg minden belefért volna, illetve a gyakorlásra is több időjutott volna. Ettől eltekintve nagyon tetszett a workshop, tanultam új dolgokat, amiket nem csak a bemelegítésben tudok majd alkalmazni.

 6. Zelenyiánszki Péter (megerősített tulajdonos)

  Nagyon tetszett a workshop. Összeszedett volna mind az elméleti, mind a gyakorlati rész. Sok új és hasznos információval gazdagodtam.

  Köszönöm szépen!

 7. Wirth Andrea (megerősített tulajdonos)

  Nekem sok az információ a workshop hosszához képest. Értem, hogy miért így van és jó ez a módszer, de én inkább rászánnék intenzíven több órát mindenre, mert itthon nehezebben szakítok időt a feladatok átnézésére.
  Egyébként felkészült, figyelmes, kedves és hozzáértő embereket ismertem meg bennetek. 🙂

  Más szemléletet adott a workshop, sok gyakorlattal. Kilépést a komfortzónából ezen a téren is. Köszönöm!

 8. Nép-Fehér Adrienn (megerősített tulajdonos)

  Nagyon tetszett, hogy nem az elmélettel foglalkoztunk, hanem a gyakorlatokkal. Látszik, hogy az előadók szakmailag felkészültek. Rengeteg új és hasznos gyakorlatot tanultam itt, amelyeket bele tudok építeni az edzéseimbe. Szerintem kevés volt az idő, és inkább szétszedném a témaköröket, hogy mindenre sokkal több idő jusson.

 9. Vajda Jani (megerősített tulajdonos)

  Ritka az ilyen jól összerakott témakör és a magas szinten felkészült előadó(k). Széleskörű tájékoztatás a melegítés, aktiváció, mobilizáció területén. Mindenképp hasznos és gondolat ébresztő workshop. Várom a folytatást, mert tőlük érdemes tanulni.

 10. Juhász Petra

  ,,A legjobb tanárok azok, akik inspirálni tudják a tanítványaikat a tananyag iránt érzett szenvedélyükkel.”

  Hiteles, naprakész oktatók. Precíz, lelkes munkavégzés. Folyamatos segítségnyújtás, támogatás. Hasznosítható megszerzett tudás. Király volt! 😉

 11. Kolozsi Sándor (megerősített tulajdonos)

  A workshop alatt folyamatosan két érzés keringett bennem. A nincs új a nap alatt és a jé, mégis van új a nap alatt. Az eddigi tanulmányaimra, eddig tapasztaltakra nagyon jól ráépült, kiszélesítette a perspektívát. Rávilágított, hogy mi az amit nem feltétlenül jól csináltam eddig, illetve új gyakorlatokat/variációkat ismertem meg. A stick pedig tök érdekes volt, elég sok lehetőség van benne. Örülök, hogy részt vehettem a workshopon, mindenképp hasznosítani tudom majd az itt tanultakat. Az előadók profik, az anyagot remekül állították össze.

 12. Réti Ildikó

  Valós tudást kaptam, nagyon jó, közvetlen hangulatú volt a workshop, felkészült, hiteles oktatókkal. Átrendezett a fejemben pár dolgot,amit mindenképpen kiakarok próbálni magamon és a sportolóimon is. ???? köszönöm szépen. Folytassátok tovább. ???????? vááá találkozunk még.????

 13. Lia (megerősített tulajdonos)

  Nagyon hasznos és gyakorlatias workshop volt, folytassátok tovább, ha lesz még más is, jövök 🙂 pl egy womanizer program felépitesi lehetőségei 😉

 14. Balogh Anikó

  Tetszett a tematika, az előre elküldött elméleti anyagot illetően. Konvenciókat feszegető workshop volt az biztos:) kell egy pár nap míg feldolgozom;) a fiúk lelkesedése lenyűgöző! Csak így tovább!

 15. zoltankacz (megerősített tulajdonos)

  Szuper workshop volt. Átgondolt, lényegretörő, részletes és egy kis humorral a hangulat is biztosított volt 🙂 egy szóval profi. Csak így tovább, és nefeledjétek, nem kell félni a konkurenciától, mert ti vagytok a legjobbak 😉

 16. Màtis Adrienn (megerősített tulajdonos)

  Alapos,szakmailag felkèszült, hiteles oktatók, gyakorlatorientàlt kèpzès. Amellett, hogy sokat tanultam, èlvezetes workshop volt. Csak ajànlani tudom.

 17. Lajkó Csaba

  Hasznos workshop volt.
  A mobility stick is hozzátett rendesen.????

 18. Fanni (megerősített tulajdonos)

  Leghasznosabb workshop amin eddig részt vettem:) profi hozzáállás

 19. Győri Péter (megerősített tulajdonos)

  Jó hangulat, gyakorlatorientált megközelítés, közérthető megfogalmazás. Minden sportoló számára alapvető fontosságú ismeretek.

 20. Pócsi Angéla (megerősített tulajdonos)

  Szakmailag hiteles tanfolyamvezetők, átfogó és érthető, jól felépített elmélet, a gyakorlattár nyomtatott és videó formában is elérhető.

 21. Temesi Csaba

  Tetszett, hogy egyszerű emberként is megértettem a lényeget, amit pedig nem azt elmagyarázták.
  Sok eszközt bemutattak, de ugyanakkor sok gyakorlatot is amit bármilyen eszköz nélkül lehet végezni.

 22. Horváth Vivien (megerősített tulajdonos)

  Nagyon tetszett, hogy az ember alapvető mozgásaiból merítve építik fel stratégiájukat, amit Te edzőként a WS után már rögtön alkalmazni tudsz. A fiúk elhivatottsága, szakmai tudása tiszteletreméltó. Számomra rendkívül hasznos volt és jól éreztem magam. Várom a további eseményeiteket! Ritka az ehhez hasonló manapság 🙂

 23. Felde Rebeka (megerősített tulajdonos)

  Szuper felkészült oktatók, valóban új információkkal, használható tudásanyaggal. Maximálisan profi gyakorlati tudással. Csak ajánlani tudom!

 24. Vadász Ildikó (megerősített tulajdonos)

  Rengeteg hasznos, a gyakorlatban azonnal használható dolgot kaptam a workshopon. Sok mindent látok azóta új megvilágításból.
  Örülök, hogy szakmailag ennyire profi emberektől tanulhattam! Csak ajánlani tudom őket!

 25. Fehérvári Lívia

  Tökéletesen felépített workshop, ahol minden információ hasznos volt. Az elméleti anyagot előre megkaptuk,volt idő előre felkészülni belőle.
  A hangulat közvetlen,barátságos, minden kérdésünkre választ kaptunk.
  Olyan új szemléletet kaptam rengeteg gyakorlattal, amit mindenkinél egyénileg kialakitva tudok alkalmazni.
  Futóként a teljes bemelegítésemet a workshopon tanultak alapján állítom össze.
  A Stick pedig egy fantasztikus eszköz,beszerzek magamnak egyet hogy igazán profi módon tudjak edzeni.
  Köszönöm a lehetőséget!

 26. Nagy Dóra (megerősített tulajdonos)

  Sokoldalúan felkészült, naprakész edzők, gyakorlatközpontú workshop. Az óriási gyakorlat repertoárból válogatva már másnap változatossá tehetők az edzések!

 27. Szilágyi Gábor (megerősített tulajdonos)

  Tetszett a workshop. Szerintem nagyon hasznos volt. A workshop során új ötletekkel lettem gazdagabb. A gyakorlat-repertoár teli van számomra új/újszerű gyakorlatokkal. Tényleg látszott, hogy rengeteg tapasztalatuk van az oktatóknak. Tervezem, hogy a jövőben megrendezésre kerülő workshopjaikon is részt fogok venni.

 28. Hartai Gábor (megerősített tulajdonos)

  Gyakorlati példákkal, hatékonyan felépített tananyag. Magas szakmai felkészültség.
  Kevés volt az idő – két vagy három alkalommal is elmennék erre, akkor is ha (nyilván) többe kerül, mert megéri minden gyakorlatot szétszedni és kivesézni

 29. Havasi-Kovács Viktória (megerősített tulajdonos)

  Nagyon jó workshop volt, az OKJ-s edzőképzéshez képest új szempontokkal, megközelítéssel. Nagyon felkészült Dávid és Samu is, látszik, hogy igazán szívügyük a téma. Annyi infó és gyakorlat fért bele ebbe a pár órába, hogy még beletelik egy kis időbe, míg letisztul a kép, és minden a helyére kerül a fejemben. Biztos megyek még másik workshopra is!

 30. Csilik Attila (megerősített tulajdonos)

  Nagyon hasznosnak találtam a workshopot. Futóként hajlamos voltam elhanyagolni a bemelegítést, a srácok rávilágítottak, hogy elengedhetetlen átmozgatni a testet. Még ha néha több időbe is telik mint maga az edzés. A jegyzetet használva másnap a rendszerüket követve, szemezgetve a feladatokból (nagyon jó a segédanyag) alaposan átmozgattam magam, ezek után könnyedebb volt a futás és a merev hátam sem rosszalkodott. Szakmailag jól felépített, inspiráló, jó hangulatú órákat tölthettem el, várom már a folytatást.

 31. Horváth Zsófia (megerősített tulajdonos)

  Nagyon jól felépített, érthető és gyakorlatias kurzus. Rengeteget lehet profitálni belőle. A fiúk szakmailag nagyon felkészültek, nemcsak az olvasottakra, de a saját tapasztalatikra is támaszkodnak. Ez a pár óra észrevétlenül elszaladt.

 32. Makkai Cintia (megerősített tulajdonos)

  Ugyan más szakterületről érkeztem a ws-ra, de számomra is teljesen érthető előadásmódban, mégis színvonalasan zajlott a nap. Az oktatók felkészültek, gyakorlottak. Tudják miről beszélnek, látszott, hogy kiváló szakemberek.

 33. Németh Zsanett (megerősített tulajdonos)

  Nagyon pozitívan csalódtam a fiúkban és a tanfolyamban, ritkán futok bele ennyire komplex szemlélettel és ennyire sok mindenre kiterjedő tudással rendelkező, mégsem csőlátású oktatókkal, a képzés anyaga pedig sok új infóval szolgált, azonnal és nagyon jól használható (és nem utolsósorban rengeteg) gyakorlatot kaptunk kézhez, aminek nagyon örülök. Köszönöm, srácok! 🙂

 34. Pénzes Nóri (megerősített tulajdonos)

  Nagyon profi workshop, minden percét imádtam, nagyon jó, izgalmas és hasznos dolgok hangzottak el!
  Mindenkinek csak ajánlani tudom, én már bele is építettem a hallottakat az óráimba! 🙂
  Köszi fiúk! 🙂

Mondd el a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Bemelegítés és új szemléletű mobilizációs technikák workshop

Kerüld a sérüléseket és fejleszd ízületeid mozgástartományát új szemléletű mobility gyakorlatokkal és eszközökkel!

 

KÖVETKEZŐ GYAKORLATI IDŐPONT: 2020.08.22. szombat 10:00 – 14:00
HELYSZÍN: IX. KINIZSI U. 33. – POWERCAT EDZŐTEREM

MOZOGJ SOKAT FÁJDALMAK ÉS SÉRÜLÉS NÉLKÜL

ISMERD MEG A LEGÚJABB MOBILITY PRAKTIKÁKAT!

Olyan tudást igyekszünk átadni, amit biztosan nem tanítanak a fitnesz iskolákban! A legújabb trendeket követjük és csak azt dolgozzuk fel belőle, ami valóban működik.

Ezt pedig nem félünk átadni edzőknek és olyan sporolóknak, akiknek fontos, hogy mindig fejlődjön a gyakorlattáruk!

Miért csatlakozz még ma?

XXI. századi oktatási környezet

Valld be: az elméleti anyag egy képzésen vagy nagyon unalmas, mert már ismered, vagy túl gyors és nem tudod jegyzetelni. Ennek vége! Az elméleti anyagot egy jelszóval védett, e-tanulási környezetben tároljuk, ahol fejezetekre és leckékre bontva találod majd meg az így könnyen elsajátítható anyagot. Nem kell sietned – akkor fejezed be a tananyagot, amikor Te akarod, hiszen a hozzáférésed nem jár le! 

Videós, nyomtatható gyakorlattár

Nem hagyjuk, hogy a több, mint 110 gyakorlatból álló gyakorlattárból akár egyet is elfelejts! Készítettünk egy nyomtatható gyakorlattárat, ami a hosszas szöveges utasítások helyett egyetlen kattintással betölti a gyakorlatot bemutató videót, amin úgy is fogod látni, hogy mit kell csinálni. Ez a XXI. század, vagy mi a fene… És ez még nem minden – mivel a PDF nem frissül, ha valami újat szeretnénk mutatni, ezért YouTube lejátszási listákat is létrehoztunk, amit folyamatosan frissítünk új gyakorlatokkal.

Gyakorlatorientált képzés, sallangok nélkül

Hála az e-tanulást biztosító környezetnek, egy helyen éred el az elméleti és a gyakorlati törzsanyagot, így ha úgy döntesz, hogy részt veszel a gyakorlati napon (nem kötelező), akkor már felkészülten, kérdésekkel teli tudsz belevágni a tanulásba. Ez a hatékony oktatás kulcsa, hiszen nem kell vacakolnunk az elméleti háttértudás átadásával, rögtön belemehetünk a gyakorlatok utasításainak és kivitelezéseinek tanításába.

Bárhol tanulhatsz, nem kell utaznod hozzá

Budapest szép hely, de egy párórás workshop miatt nem muszáj beutaznod hozzánk. Ezt az online anyagot bárhol  használhatod, ahol internet hozzáférés van. Mobilról, tabletről és pc-ről is hibátlanul működik majd, így nem kell aggódnod a forgalom, a parkolás és egyéb kellemetlenségek miatt. Csak a gyakorlati napra kell jönni hozzánk, de ha megelégszel az elméleti tudással és a gyakorlattárral, akkor még ez sem kötelező 🙂

 

Online vizsga és oklevél

Szeretnénk, ha a tudást vissza is mérhetnénk, hiszen mi sem ad nagyobb okot a büszkeségre, mint sok elégedett és sikeres vizsgázó egy képzés után. A kurzus végén egy 10 kérdésből álló teszt méri majd fel, hogy sikerült-e elsajátítani az elhangzottakat és 80% feletti pont esetén autamtikusan küldjük az oklevelet a tanfolyam elvégzéséről.

 

Az oklevelet digitálisan küldjük majd és a tárhelyről ki is tudod majd nyomtatni magadnak, ha Te is olyan büszke leszel rá, mint mi 🙂

Azonnal használható tananyag

A workshop talán legfontosabb előnye, hogy nem elvont és edzők számára felesleges, unalmas tudást próbálunk meg átadni, hanem olyat, amit már az első percben is fogsz tudni használni. A bemelegítés felépítését, tartalmát nagyon gyorsan el tudod majd sajátítani és a gyakorlatlitából biztosan fogsz tudni olyat átemelni, eit eddig még nem csináltatok.

Garantáljuk, hogy ez a tanfolyam azonnal hasznossá válik, amint belépsz az e-tanulási környezetbe!

TEMATIKA

Online elméleti tananyag fejezetei:

1. Bevezetés és a témaválasztás indoklása (5 lecke)

2. Mobilitás és stabilitás (12 lecke)

3. A bemelegítés felépítése (4 lecke)

4. A Stick Mobility eszközről (3 lecke)

5. Gyakorlattár (6 lecke)

6. Extrák – amiről muszáj beszélnünk (5 lecke)

7. Záró gondolatok

 

gyakorlati nap tematika:

hossza: kb 4 óra

helyszíne: IX. Kinizsi utca 33.

1. Bemutatkozás

2. Kérdések megválaszolása az elmélettel kapcsolatban

3. A bemelegítés lépései a gyakorlatban

4. Speciális korrekciós gyakorlatok

5. SMR hengeres, labdás és bandes mobilizáció

6. Stick mobility alapok és gyakorlatsor

7. CNS és egyensúlyi rendszer aktiváció állatjárásokkal és egyéb „primitív” mozgásmintákkal

8. Bemelegítési rutin (általános)

9. Csapatmunka: célspecifikus bemelgítés a tanultak alapján

MIÉRT ÉRDEMES FOGLALKOZNI EZZEL A TÉMÁVAL?

A BEMELEGÍTÉS CÉLJA, HOGY AZ EDZÉSEN NE SÉRÜLJ MEG és hatékonyabban fejlődhess. CSINÁLD JÓL!

Megtanítjuk azokat a gyakorlatokat, amik segítenek, hogy üzemi hőmérsékletre fűtsd az izmaid és kirángasd magad az egész napos „kesudió tartásból”. 

kik vagyunk?

mi fogjuk tartani a workshopot

BÁRKÁNYI ISTVÁN

Edző, SzinkrON instuktor, „Az ERŐ az ÁSZ” vezetője

Tegyük tisztába a manapság divatos fogalmak jelentését, mint a mobilitás, stabilitás és tekintsük túl a divatos fitnesz irányzatokon, hogy a hatékonyság ne legyen áldozata az instagram lájkoknak.

SÁRAI DÁVID

Powercat Training System, vezető

Nagyon szeretném, ha több edző és sportkedvelő ismerné fel a mobilizáció jelentőségét! A plank térnyerésével mindenki törzset stabilizál, de nagyon kevesen vannak, akik a gerinc mobilizációjával foglalkoznak. Pedig a boldog gerinc a hosszútávú sportmozgás egyik legfontosabb alapja…

AJÁNLÁSOK

EDDIG TÖBB, MINT 80 EDZŐ VÉGZETT NÁLUNK.

ŐK ÍGY ÉRTÉKELTEK MINKET:

 

AMIRE SZÁMÍTHATSZ

A WORKSHOP ELVÉGZÉSÉNEK

LEGFONTOSABB ELŐNYEI

FELTÖLTI ÉLETTEL A BEMELEGÍTÉSED

Nem fogod halálra unni magad 🙂

ERŐSEBB LESZEL

A nagyobb ízületi mozgástartomány és az aktivációk hatására nagyobb súlyokat leszel képes mozgatni.

MEGSZŰNHETNEK A FÁJDALMAID

Sok esetben a fascia kezelésének hatására csökken, vagy meg is szűnik egy-egy régóta elhúzódó fájdalom is.

AZ ÚJ TUDÁS KIRÁLLYÁ TESZ

Számold meg az ujjadon, hány edző találkozott már a stick mobility-vel… Szerezz lépéselőnyt!

SZEBB LESZ A MOZGÁSOD

Edzőként nem utolsó szempont, hogy a bemutatások során hiteles legyél. Mobilizálj velünk!

IMÁDNI FOGOD AZ EGÉSZET

Kedves és jó fej emberek vagyunk. Tényleg!

FOGLALJ HELYET A WORKSHOPRA!

Az online workshop nagy előnye, hogy bármikor elkezdheted. Nincs határidő, a saját ütemedben haladhatsz .

 

KÖVETKEZŐ GYAKORLATI IDŐPONT: 2020.08.22. szombat 10:00 – 14:00
HELYSZÍN: IX. KINIZSI U. 33. – POWERCAT EDZŐTEREM