A POWERCAT LEGÖSSZETETTEBB KÉPZÉSE

A workshopot Ivánchich András állította össze és szerkesztette és ebben az anyagban két workshop tartalmát foglaljuk össze, melyek teljesen egymásra épülő, komplex rendszert alkotnak. Ha szeretnél magadnak és/vagy sportolóidnak golyóálló ízületeket és erős testpáncélt építeni, ez az alapoktól a haladó szintig építkező protokoll segíteni fog. Ez a két workshop külön is elérhető, de javasoljuk, hogy egyben vásárold meg ezt az anyagot, mert így nem csak sokkal inkább érthető lesz és teljes képet kapsz majd, hanem jelentősen kedvezőbb áron is lehet a Tied:

Ízületi felkészítés önálló workshop >>

Ízületi olajozás önálló workshop >>

 

mit kapsz a workshop megvásárlásakor?

1. Korlátlan hozzáférést a virtuális tantermünkhöz, ahol minden tudásanyagot elérsz, bármikor. Ennek az az előnye, hogy nincs megszabva, mikor kezded el, nincs megszabva, mikor fejezed be, saját tempóban sajátíthatod el az elméletet. 

2. Kapsz egy kontakt-workshop vouchert, ami egyszer vehető igénybe. Ezzel bármelyik személyes ízületi olajozás és felkészítés workshopon, egy alkalommal. Itt megtanítjuk azokat a gyakorlatokat, amelyeket már videón láttál az online tananyagok között – a legtöbb gyakorlat ugyanis igényli a személyes felügyeletet és hibajavítást. A workshopok időpontjait a Powercat Training System Facebook oldalán tesszük közzé, megtalálod az események menüpont alatt.

3. Két nyomtatható, alaposan kidolgozott jegyzetet, amiben mindig megtalálod majd a protokollokat, ami alapján a gyakorlatokat programozni tudod, minden szinten.

4. Zárt csoport hozzáférést az Edzői kerekasztal csoportunkba, ahol csak a nálunk végzett edzőink vannak és ahol bármikor kérdezhetsz tőlünk.

5. Az országban egyedülálló tudást, amit garantáltan nem tanultál sehol!

 

Ízületi olajozás legfőbb célja a helyes minták újra képzése

 a test mindig képes lesz arra, hogy a lehető legjobb fizikai teljesítményt nyújtsa. A test mindig ahhoz fog adaptálódni, amit csinálnak vele, ezért az elveszetett minták újra kepézhetők. Képzeld el úgy az idegrendszert, mint egy számítógép processzorát. Az agyad fog irányítani mindent. Maga a mozgásod pedig a szoftver, amit az agyad futtat. A szoftverek egy idő után elavulnak, és ez ugyanígy van a mozgással. Amit nem használsz az el fog veszni. Az ízületi olajozás nem mást, mint egy szoftverfrissítés annak érdekében, hogy a gépezet, vagyis a tested optimálisan működjen.

TANULD MEG, HOGY ÉPÍTSD FEL A TESTED VÉDELMI HÁLÓJÁT!

Az emberek mindig csak a nagy és látványos mozgásokkal akarnak foglalkozni és nincs türelmük az alapokon dolgozni, pedig a sérülések elkerülésének szempontjából a legfontosabb, hogy jó alapokra építsd az edzést. Az egészséges ízületek is részét képzik ezeknek az alapoknak. Az ízületeket fel kell készíteni a nagyobb megterhelésekre. Ez a protokoll nem csak az edzések miatt, hanem az általános ízületi egészség megőrzése miatt is fontos, mivel növelni fogja a környezeti behatásokkal szembeni ellenállóságod. Olyan, mintha kiépítenéd a tested védelmi hálóját.

 

HASZNÁLHATÓ, NAPRAKÉSZ ÉS EGYEDÜLÁLLÓ TUDÁSANYAG, VIDEÓS GYAKORLATTÁRRAL

Ezzel a protokollal képes leszel arra, hogy megfelelően megerősítsd a tested minden ízületét (szalagokat, ínakat, izmokat is). A gyakorlatok végzése segít az ízületi mozgástartomány növelésben is, mivel sok esetben végpozíciókban történik erősítés. A végpozíciókban történő erősítéssel sokkal tartósabb mozgástartomány érhető el, mint egy sima passzív nyújtással.

Akció!

Ízületi felkészítés + olajozás workshop termékről 3 értékelés

 1. Szilágyi Gábor (megerősített tulajdonos)

  Már a Bemelegítés és új szemléletű mobilizációs technikák workshop-on Samu elmondott pár érdekességet, amivel felkeltette érdeklődésemet ezen workshop-ok iránt. Munkám során próbálok arra törekedni, hogy vendégeim ízületeit kíméljem, megfelelően felkészítsem az edzés során végrehajtandó gyakorlatokra. A két workshop gyakorlatanyagával, szemléletével ehhez segítséget adott. A 2 nap során jól felépített, rendszerezett gyakorlatokon, protokollokon haladtunk végig, a progressziós és regressziós lépcsőkre is kitérve. Könnyed, laza hagnulat volt végig. A második nap fizikailag tényleg kifárasztott. 🙂

 2. Ládonyi Bori (megerősített tulajdonos)

  Gyakran dolgozom teljesen kezdőkkel a csoportos óráimon – számomra a legnagyobb kihívás rávezetnem őket a testtudatra, befelé figyelésre. Sokan kínlódnak a kötöttségtől, ami a mindennapokra is kihat. A workshopokon olyan gyakorlati jártasságot szereztem, ami segít a testtudat ráéreztetésében és a hatékony, biztonságos nyújtó gyakorlatok személyre szabásában. Perspektívát mutatott, miként lehet progresszíven felépíteni a rugalmasság fejlesztését, ami személy szerint – táncosként – nagy inspirációt adott saját edzéseim újragondolásához is. Jó szívvel ajánlom! ??

 3. Fábos Attiláné Éva (megerősített tulajdonos)

  Már az elméleti anyag alapossága is tetszett, nem gondoltam, hogy lehet ezt überelni, de sikerült. Érdekes volt mindkét nap sportolói és edzői megközelítésből is. A tanítvanyaim egy része 50 körüli, akik sosem sportoltak, vagy csak nagyon fiatalon, és ezen a téren nekem is vannak elakadásaim, ezért külön örültem, hogy nem csak átvettük a már megkapott anyagot, hanem újabb információkhoz, gyakorlati tudnivalókhoz is jutottam. Aktív és interaktív hétvege volt, olyan tartalommal, amit használni tudok a saját edzéseimen és a tanítványammal is.
  Köszönöm!

Mondd el a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük