mit kapsz a workshop megvásárlásakor?

1. Korlátlan hozzáférést a virtuális tantermünkhöz, ahol minden tudásanyagot elérsz, bármikor. Ennek az az előnye, hogy nincs megszabva, mikor kezded el, nincs megszabva, mikor fejezed be, saját tempóban sajátíthatod el az elméletet. 

2. Kapsz egy kontakt-workshop vouchert, ami egyszer vehető igénybe. Ezzel bármelyik személyes ízületi felkészítés workshopon, egy alkalommal. Itt megtanítjuk azokat a gyakorlatokat, amelyeket már videón láttál az online tananyagok között – a legtöbb gyakorlat ugyanis igényli a személyes felügyeletet és hibajavítást. A workshopok időpontjait a Powercat Training System Facebook oldalán tesszük közzé, megtalálod az események menüpont alatt.

3. Egy 24 oldalas jegyzetet, amiben mindig megtalálod majd a protokollokat, ami alapján a gyakorlatokat programozni tudod, minden szinten.

4. Zárt csoport hozzáférést az Edzői kerekasztal csoportunkba, ahol csak a nálunk végzett edzőink vannak és ahol bármikor kérdezhetsz tőlünk.

5. Az országban egyedülálló tudást, amit garantáltan nem tanultál sehol!

 

 

Tanuld meg, hogy építsd fel a tested védelmi hálóját!

Az emberek mindig csak a nagy és látványos mozgásokkal akarnak foglalkozni és nincs türelmük az alapokon dolgozni, pedig a sérülések elkerülésének szempontjából a legfontosabb, hogy jó alapokra építsd az edzést. Az egészséges ízületek is részét képzik ezeknek az alapoknak. Az ízületeket fel kell készíteni a nagyobb megterhelésekre. Ez a protokoll nem csak az edzések miatt, hanem az általános ízületi egészség megőrzése miatt is fontos, mivel növelni fogja a környezeti behatásokkal szembeni ellenállóságod. Olyan, mintha kiépítenéd a tested védelmi hálóját.

 

Használható, naprakész és egyedülálló tudásanyag, videós gyakorlattárral

Ezzel a protokollal képes leszel arra, hogy megfelelően megerősítsd a tested minden ízületét (szalagokat, ínakat, izmokat is). A gyakorlatok végzése segít az ízületi mozgástartomány növelésben is, mivel sok esetben végpozíciókban történi erősítés. A végpozíciókban történő erősítéssel sokkal tartósabb mozgástartomány érhető el, mint egy sima passzív nyújtással.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Ízületi felkészítés workshop” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük