mit kapsz a workshop megvásárlásakor?

1. Korlátlan hozzáférést a virtuális tantermünkhöz, ahol minden tudásanyagot elérsz, bármikor. Ennek az az előnye, hogy nincs megszabva, mikor kezded el, nincs megszabva, mikor fejezed be, saját tempóban sajátíthatod el az elméletet. 

2. Kapsz egy kontakt-workshop vouchert, ami egyszer vehető igénybe. Ezzel bármelyik személyes ízületi olajozás workshopon, egy alkalommal. Itt megtanítjuk azokat a gyakorlatokat, amelyeket már videón láttál az online tananyagok között – a legtöbb gyakorlat ugyanis igényli a személyes felügyeletet és hibajavítást. A workshopok időpontjait a Powercat Training System Facebook oldalán tesszük közzé, megtalálod az események menüpont alatt.

3. Egy 32 oldalas jegyzetet, amiben mindig megtalálod majd a protokollokat, ami alapján a gyakorlatokat programozni tudod, minden szinten.

4. Zárt csoport hozzáférést az Edzői kerekasztal csoportunkba, ahol csak a nálunk végzett edzőink vannak és ahol bármikor kérdezhetsz tőlünk.

5. Az országban egyedülálló tudást, amit garantáltan nem tanultál sehol!

 

 

Ízületi olajozás legfőbb célja a helyes minták újra képzése

 a test mindig képes lesz arra, hogy a lehető legjobb fizikai teljesítményt nyújtsa. A test mindig ahhoz fog adaptálódni, amit csinálnak vele, ezért az elveszetett minták újra kepézhetők. Képzeld el úgy az idegrendszert, mint egy számítógép processzorát. Az agyad fog irányítani mindent. Maga a mozgásod pedig a szoftver, amit az agyad futtat. A szoftverek egy idő után elavulnak, és ez ugyanígy van a mozgással. Amit nem használsz az el fog veszni. Az ízületi olajozás nem mást, mint egy szoftverfrissítés annak érdekében, hogy a gépezet, vagyis a tested optimálisan működjen.

Használható, naprakész és egyedülálló tudásanyag, videós gyakorlattárral

Az ízületi olajozás elődleges célja, hogy a receptorokat stimuláld, így az agyad a megfelelő információ birtokában frissen tudja tartani a testtérképet és hatékonyabban tudja működtetni a tested.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Ízületi olajozás workshop” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

WOMANIZER EDZÉSPROGRAM

  • Gyakorlatok bonyolultsága 60% 60%
  • Edzések nehézsége 80% 80%
  • Erősítés 40% 40%
  • Alakformálás 90% 90%
  • Állóképességi edzés 30% 30%

Ezt a programot aligha kell bemutatni… A Powercat talán legnépszerűbb edzésprogramja, amit egy igazán csajos alakformálás és nagyon jó hangulat jellemez.

Az edzésprogram vezetője, a Womanizer “anyja”, Maróti Petra lesz, aki a 9 hónap végére garantálja a farizom jelentős erősödését és izomtömegének, alakjának fejlődését. E mellett persze teljes test edzést biztosít a program, csak a fókuszban a nőiesebb alak és az önbizalom magasabb szintre hozása áll.