Load Management

(6 vásárlói értékelés)

95 000 Ft150 000 Ft

Azonnal alkalmazható, gyakorlatias tudást adunk át, amit az első pillanattól fogva használni tudsz, a saját, vagy sportolóid edzésében. Jobb eredményeket érhetsz el, kevesebb sérüléssel és fájdalommal, bármilyen fittségi szinten.

A kurzus legfontosabb jellemzői:

– 10 héten át tartó elméleti oktatás (lásd lejjebb a tematikát- E-osztályteremben, bármikor visszanézhető videókkal és megértést segítő kvízekkel, anyagokkal

– 3D modelleken bemutatott, XXI. századi oktatási környezetben

– 2 intenzív 6 órás gyakorlati alkalom (alsótest intenzív, felsőtest intenzív)

– Folyamatos utókövetés és kérdés/válasz a Discord csatornán, ahol minden résztvevő kötetlenül tud beszélgetni.

Cikkszám: N/A Kategória:

Leírás

Ezt a 10 hetes kurzust EDZŐK hozták létre edzőknek és hobbi sportolóknak, akik szeretnének jobbak lenni abban, amit csinálnak. A képzés nem arról fog szólni, hogy hogyan kíméld jobban az erősödni akaró embert, hanem hogy miképp terheld a szintjének megfelelően.

A  képzés célja, hogy már az első előadás után hatékonyabban tarthasd meg a súlyzós edzéseidet, a kurzus végére pedig egy egészen új látásmódot kaphass. A Load Management szemüvegén keresztül szemlélt edzések figyelembe veszik többek között az anatómiai különbségeket, az edzéséletkort, sérüléstörténetet és így gyorsabban érheted el velük a kitűzött céljaidat, miközben csökkented a sérülések bekövetkezésének rizikóját.

Lehet átlagember, vagy sportoló, a kliensek között számos képességbeli különbséget fedezhetünk fel. A Load Management képzésen arra törekszünk, hogy a gyakorlatokat és edzésmódokat úgy tudd indexelni, hogy az mindig pontosan arra passzoljon, akivel dolgozni szeretnél, függetlenül attól, hogy az illető egy született tornász, vagy be van oltva mozgás ellen.

További információk

csomag típus

elméleti csomag, teljes csomag

Load Management termékről 6 értékelés

 1. Tóth Enikő

  A Load Management képzéstől olyan tudást és szemléletmódot kaptam, amelyet azóta is előszeretettel használok nemcsak sportolóim, de saját edzéseim során is. Rengeteg AHA-élményben volt részem a kurzus alatt. Ehhez viszont többször is újra kellett néznem a videókat, hogy valóban átlássam és megértsem az összefüggéseket a nagy mennyiségű információ miatt.

  Biomechanikai ismereteim is jelentősen bővültek, ami egy átlagos személyi edző tanfolyamból hiányzik. Egyes fogalmakat (funkcionális edzés, stabilitás, sérülés stb.) a hagyományostól eltérő megvilágításba helyez, ami rendszerben való gondolkodásra sarkall.

  Az edzéstervezéseimnél és gyakorlatválasztásnál többek között hangsúlyt kapnak az egyéni anatómiai különbségek (bordakosár mérete, Q-szög), a korábbi sérülések okozta strukturális hiányosságok túlfunkcionálása, a gyakorlat és az izom ellenállásprofiljának szinkronizálása, a volumen és intenzitás közötti optimális arány meghatározása. Saját edzéseim során is mérhető fejlődést tapasztaltam mind erő- és izomnövekedésben és közérzetben, jóval kevesebb izomláz és idegrendszeri kifáradás mellett.

  A szakmai tudás és mentorálás mellett olyan hozzáállást kaptam ettől a képzéstől, ami folyamatos gondolkodásra, tanulásra, kételkedésre és kritikus gondolkodásra késztet. Mindezt Dávid páratlan előadásmódjában ?

 2. Legény Fanni

  A július 10.-i hétvégén megrendezésre került a Powercat Load Management képzés gyakorlati része . Ezt a képzést azoknak az embereknek ajánlom ,akik nem feltétlen vannak megelégedve a jelenlegi piacon kapható képzésekkel .
  Olyan képzés ,ahol a biomechanika,funkcionalitás, stabilitás ,hipertrófia ,sérülés stb. alapjainak megértésére sarkall ,hogy utána ezt a valódi életben abszolválni tudd úgy ,hogy közben folyamatos gondolkodásra ,tanulásra késztet.
  Hatalmas élményt nyújt az edzés szerelmeseinek.
  Köszönöm szépen Dávidnak és a csoporttársaimnak,hogy ilyen jó hangulatban zajlott le.
  Engem nagyon feltöltöttetek.?

 3. Németh Gábor (megerősített tulajdonos)

  Röviden: ez a képzés jó.??

  11 éve vagyok edzői pályán, voltam néhány képzésen, ez a hasznosak közé tartozik.
  Kapsz egy új szemüveget, amivel kicsit másként láthatod az edzést. Szisztematikusan felépített, logikus, gondolkodásra késztető kurzus. A biomechanikát veszi alapul, ami nélkül ma már nincs modern edzéstervezés.
  Nem azt tanítja, hogy használd a legújabb rózsaszín edzőcuccot, hanem alapelveket ad át, amin keresztül eldöntheted az egyes gyakorlatok hatékonyságát, ill. kinek, milyen testalkatnak optimális.
  Ha edző vagy, vagy magadból szeretnél minél többet kihozni, ilyen dolgokról kell tanulnod. Szerintem bőven megéri a tananyag árat.
  Szeretem az olyan kurzusokat, amikben több éves edzői tudás és tapasztalat összegződik és lényegretörően letisztul. Ez ilyen.
  Gratulálok Dávid, sok sikert továbbra is!

 4. Tarnóczi Beatrix (megerősített tulajdonos)

  Szívből ajánlom minden edző kollégámnak és/vagy sporttársamnak a Load Management képzést.
  A képzést pont az teszi kimagaslóvá, hogy egy olyan szemléletmódot ad, amellyel valóban személyre szabott segítséget tudsz nyújtani a sportolóidnak, és nem utolsó sorban a saját edzéseidet is magasabb színvonalra emelheted. Számomra azért különösen szimpatikus a kurzus mert hiteles, anatómiát és biomechanikát magába foglaló, progresszív látásmódot képvisel.
  Sok gyakorlatban hasznosítható példát kaptam, és olyan embereket ismerhettem meg akik nyitottságukkal és szakmaiságukkal mind hozzájárulnak a jövőbeni munkámhoz.

 5. Gyergyádesz Márton (megerősített tulajdonos)

  Hatalmas élmény ez a képzés. Rengeteg visszacsatolást az eddigi szemléletmódomra és megannyi új összefüggést tanultam. Végre voltam egy olyan képzésen, ahol az volt a legfőbb szempont, ami edzőként a legfontosabb cél: a. teljesítménynövelés.
  Mindez olyan köntösben, hogy hosszátávon, sérülés mentesen tudd ezt megtenni. Főleg úgy, higy én ezt az oldalát szeretem igazán az edzősködésnek. Ha lesz folytatása a képzésnek, ami még tovább boncolgatja a témát és a részleteket biztosan jelentkezni fogok.

 6. Kósa Csilla (megerősített tulajdonos)

  Ez az a képzés amit minden edzönek kötelezö lenne elvégezni. Olyan tudást adott át Dávid, ami a mai piacon egyedül álló. Az elméleti anyagbol sok újdonságot tanultam amit màr màsnap tudtam hasznosítani tanitaskor. A gyakorlati hétvége is tartalmas volt, alap gyakorlatoknak egy új kivitezèsi módját is megtanulhattam.
  Illetve rengeteg hasznos trukkot tanultam hogyan lehet egy vall vagy csipo problemaval rendelkezo vendéget edzeni.
  Ami plusz pont, hogy szuper volt új szakmabeliekkel találkozni 🙂

Mondd el a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük