Load Management képzés

(11 vásárlói értékelés)

74 930 Ft

Alaposabb funkcionális anatómiai ismeretek hiányában sajnos nem lehet jó edzést tartani – hiszen itt tanuljuk meg, hogyan mozog az ember.

 Ezt a kurzust EDZŐK hozták létre edzőknek és hobbi sportolóknak, akik szeretnének jobbak lenni abban, amit csinálnak. A képzés nem arról fog szólni, hogy hogyan kíméld jobban az erősödni akaró embert, hanem hogy miképp terheld a szintjének megfelelően. 

A  képzés célja, hogy már az első előadás után hatékonyabban tarthasd meg a súlyzós edzéseidet, a kurzus végére pedig egy egészen új látásmódot kaphass. A biomechanika szemüvegén keresztül szemlélt edzések figyelembe veszik többek között az anatómiai különbségeket, az edzéséletkort, sérüléstörténetet és így gyorsabban érheted el velük a kitűzött céljaidat, miközben csökkented a sérülések bekövetkezésének rizikóját.

Lehet átlagember, vagy sportoló, a kliensek között számos képességbeli különbséget fedezhetünk fel. A képzésen arra törekszünk, hogy a gyakorlatokat és edzésmódokat úgy tudd indexelni, hogy az mindig pontosan arra passzoljon, akivel dolgozni szeretnél, függetlenül attól, hogy az illető egy született tornász, vagy be van oltva mozgás ellen.

Kategória:

Leírás

Ez nem az alapiskola és nem is egy túlbonyolított, végeláthatatlan, mindenre “attól függ”, választ nem adó képzés.

Azonnal alkalmazható, gyakorlatias és naprakész tudás, amit az első pillanattól fogva használni tudsz.

Jobb eredményeket érhetsz el, kevesebb sérüléssel és fájdalommal, bármilyen fittségi szinten.

A kurzus legfontosabb jellemzői:

– Azonnal elkezdhető, saját ütemben feldolgozható, bármikor visszanézhető tananyag, ellenőrző kérdőívekkel

– 3D modelleken bemutatott, XXI. századi oktatási környezetben

– Jelentkezési lehetőség az Alsó test intenzív és Felső test intenzív gyakorlati napokra, ahol az összes izomcsoport legjobb gyakorlatait fogjuk alaposan kivesézni.

– Folyamatos utókövetés és kérdés/válasz a Facebook csoportban és a messenger beszélgetésben, ahol minden résztvevő kötetlenül tud beszélgetni.

További információk

csomag típus

elméleti csomag, teljes csomag

Load Management képzés termékről 11 értékelés

 1. Tóth Enikő

  A Load Management képzéstől olyan tudást és szemléletmódot kaptam, amelyet azóta is előszeretettel használok nemcsak sportolóim, de saját edzéseim során is. Rengeteg AHA-élményben volt részem a kurzus alatt. Ehhez viszont többször is újra kellett néznem a videókat, hogy valóban átlássam és megértsem az összefüggéseket a nagy mennyiségű információ miatt.

  Biomechanikai ismereteim is jelentősen bővültek, ami egy átlagos személyi edző tanfolyamból hiányzik. Egyes fogalmakat (funkcionális edzés, stabilitás, sérülés stb.) a hagyományostól eltérő megvilágításba helyez, ami rendszerben való gondolkodásra sarkall.

  Az edzéstervezéseimnél és gyakorlatválasztásnál többek között hangsúlyt kapnak az egyéni anatómiai különbségek (bordakosár mérete, Q-szög), a korábbi sérülések okozta strukturális hiányosságok túlfunkcionálása, a gyakorlat és az izom ellenállásprofiljának szinkronizálása, a volumen és intenzitás közötti optimális arány meghatározása. Saját edzéseim során is mérhető fejlődést tapasztaltam mind erő- és izomnövekedésben és közérzetben, jóval kevesebb izomláz és idegrendszeri kifáradás mellett.

  A szakmai tudás és mentorálás mellett olyan hozzáállást kaptam ettől a képzéstől, ami folyamatos gondolkodásra, tanulásra, kételkedésre és kritikus gondolkodásra késztet. Mindezt Dávid páratlan előadásmódjában ?

 2. Legény Fanni

  A július 10.-i hétvégén megrendezésre került a Powercat Load Management képzés gyakorlati része . Ezt a képzést azoknak az embereknek ajánlom ,akik nem feltétlen vannak megelégedve a jelenlegi piacon kapható képzésekkel .
  Olyan képzés ,ahol a biomechanika,funkcionalitás, stabilitás ,hipertrófia ,sérülés stb. alapjainak megértésére sarkall ,hogy utána ezt a valódi életben abszolválni tudd úgy ,hogy közben folyamatos gondolkodásra ,tanulásra késztet.
  Hatalmas élményt nyújt az edzés szerelmeseinek.
  Köszönöm szépen Dávidnak és a csoporttársaimnak,hogy ilyen jó hangulatban zajlott le.
  Engem nagyon feltöltöttetek.?

 3. Németh Gábor (megerősített tulajdonos)

  Röviden: ez a képzés jó.??

  11 éve vagyok edzői pályán, voltam néhány képzésen, ez a hasznosak közé tartozik.
  Kapsz egy új szemüveget, amivel kicsit másként láthatod az edzést. Szisztematikusan felépített, logikus, gondolkodásra késztető kurzus. A biomechanikát veszi alapul, ami nélkül ma már nincs modern edzéstervezés.
  Nem azt tanítja, hogy használd a legújabb rózsaszín edzőcuccot, hanem alapelveket ad át, amin keresztül eldöntheted az egyes gyakorlatok hatékonyságát, ill. kinek, milyen testalkatnak optimális.
  Ha edző vagy, vagy magadból szeretnél minél többet kihozni, ilyen dolgokról kell tanulnod. Szerintem bőven megéri a tananyag árat.
  Szeretem az olyan kurzusokat, amikben több éves edzői tudás és tapasztalat összegződik és lényegretörően letisztul. Ez ilyen.
  Gratulálok Dávid, sok sikert továbbra is!

 4. Tarnóczi Beatrix (megerősített tulajdonos)

  Szívből ajánlom minden edző kollégámnak és/vagy sporttársamnak a Load Management képzést.
  A képzést pont az teszi kimagaslóvá, hogy egy olyan szemléletmódot ad, amellyel valóban személyre szabott segítséget tudsz nyújtani a sportolóidnak, és nem utolsó sorban a saját edzéseidet is magasabb színvonalra emelheted. Számomra azért különösen szimpatikus a kurzus mert hiteles, anatómiát és biomechanikát magába foglaló, progresszív látásmódot képvisel.
  Sok gyakorlatban hasznosítható példát kaptam, és olyan embereket ismerhettem meg akik nyitottságukkal és szakmaiságukkal mind hozzájárulnak a jövőbeni munkámhoz.

 5. Gyergyádesz Márton (megerősített tulajdonos)

  Hatalmas élmény ez a képzés. Rengeteg visszacsatolást az eddigi szemléletmódomra és megannyi új összefüggést tanultam. Végre voltam egy olyan képzésen, ahol az volt a legfőbb szempont, ami edzőként a legfontosabb cél: a. teljesítménynövelés.
  Mindez olyan köntösben, hogy hosszátávon, sérülés mentesen tudd ezt megtenni. Főleg úgy, higy én ezt az oldalát szeretem igazán az edzősködésnek. Ha lesz folytatása a képzésnek, ami még tovább boncolgatja a témát és a részleteket biztosan jelentkezni fogok.

 6. Kósa Csilla (megerősített tulajdonos)

  Ez az a képzés amit minden edzönek kötelezö lenne elvégezni. Olyan tudást adott át Dávid, ami a mai piacon egyedül álló. Az elméleti anyagbol sok újdonságot tanultam amit màr màsnap tudtam hasznosítani tanitaskor. A gyakorlati hétvége is tartalmas volt, alap gyakorlatoknak egy új kivitezèsi módját is megtanulhattam.
  Illetve rengeteg hasznos trukkot tanultam hogyan lehet egy vall vagy csipo problemaval rendelkezo vendéget edzeni.
  Ami plusz pont, hogy szuper volt új szakmabeliekkel találkozni 🙂

 7. Lubics Fanni

  Nekem a Load Management képzés egyből hasznosítható tudást adott, egy új szemüveget, amin keresztül vizsgálni tudom a sportolóimat és az edzéseiket. Jól felépített képzés volt, megfelelő mennyiségű és érthető (új) információval a teljesítménynövelésről, és Dávid ezzel a képzéssel egy olyan tudást ad át, ami a személyi edzői képzés tantervében nem szerepel (a fitness instruktoriéban sem).
  A Load Management személyes része is szuper volt, jó hangulatban és hatékonyan telt. Megismerkedtem olyan edzőkkel, akik szintén tudáséhesek és remek volt velük együtt tanulni. 🙂

 8. Lakatos Beatrix (megerősített tulajdonos)

  Nagyon patikán összerakott egy képzés. Hatalmas tudásra tudtam szert tenni, ami által egy teljesen új szemszögből kezdtem el a vendégeimet feltérképezni, céljuknak megfelelő edzést összeállítani. Már a képzés végzése közben reformokat tudtam vinni az edzésekbe, és láthatóan hatékonyabb irányba terelődtek a folyamatok.

  Nagyon informatív, rengeteg hasznos,új információval gazdagít ez a képzés.

  És az egyik legfontosabb, hogy gondolkodni tanít, az összefüggésekre segít rávilágítani, komplexitást ad, ami ebben a szakmában elengedhetetlen! Bátran merem ajánlani a kedves kollegáknak, egy-két gyakorlati alkalomra még én is szívesen újra becsatlakoznék! 😇

 9. Cseszkó Ági

  Köszönöm a munkádat Dávid, hogy ilyen színvonalas képzést raktál össze! Szeretem, ha olyantól tudok tanulni, aki határozott, egyénisége van és tisztában van azzal, amiről beszél. Maga a több hónapon keresztül heti szinten érkezett tudásanyag olyan szinten masszív, hogy 3x hallgattam végig, jegyzeteltem ki és mindig tudott újat adni. Ez azt is szimbolizálja, hogy az ellenállásos edzés nemcsak arról szól, hogy ész nélkül dobáljuk a súlyokat, hanem igenis komoly anatómiai – biomechanikai tudás kellene mögötte legyen a célzott progresszív fejlődésért és a sérülések elkerülése érdekében.
  Épp ezért is ajánlom minden hobbi sportolótársamnak illetve edző kollégámnak, hogy szánd rá azt a heti pár órát erre a tudásanyagra, mert kapsz egy új kritikus szemléletet, ami alapján meg fogod kérdőjelezni azt, amit addig a termekben láttál.
  Amiért én érkeztem, azt illetve az alapjait nagyrészt megkaptam: hogyan építsek fel egy funkcionálisan terhelt edzést személyre szabva progressziókkal – regressziókkal.
  Illetve amit még kaptam a képzés által egyenlőre csak online: olyan nyitott szemléletű fiatal kollégákkal tartjuk azóta is a kapcsolatot, akikkel öröm eszmét cserélni és tudunk egymásnak újat mondani/ mutatni. Vagyis a képzésnek közösség építő ereje is van. Még egyszer köszönöm a lehetőséget! 🙂

 10. Ferenczy Ádám

  A Load Management képzés új szemszöget ad az embernek, komplexebben tudja vizsgálni a mozgásokat, és egy új impulzust ad. Dávid egy igen bonyolult témát, sokkal érthetőbbé tesz és arra buzdít, hogy gondolkodj és ne csak egy betanult séma szerint tartsd az edzéseid. A sérülések elkerülésével és megelőzésével kapcsolatban is egy új irányt ad, ami valljuk be, eléggé fontos az edzés során. Illetve amellett se menjünk el, hogy kritikus gondolkodásra terel, ami szerintem kifejezetten fontos, úgy, hogy manapság már minden instahuszár személyi edzőnek érzi magát.
  Mindenkinek ajánlom aki a saját edzéseit vagy az edzéstartásait szeretné egy újabb szintre emelni, mert egy igen hasznos képzést fog magáénak tudni,.

 11. Gyurcsa Kinga

  Rengeteg infót kapsz a tanfolyamon. Ami nagyon jó, hogy ezeket azonnal hasznosítani is tudod az edzéseiden, illetve nem egy ledarált, 1000-szer leadott anyagról beszélünk, hanem egy képzésről képzésre csiszolt, frissített, gondolkodásra ösztönző aranybányáról.

  Itt valódi life/gym hack-eket kapsz, ami sokszor egy apró szög/mozdulat, de az egész edzés minőségét, végkimenetelét feljavítja nagy mértékben.

  Ha van egy alap tudásod az edzések világáról, nagyon/nagyon giga hasznos plusz tudast kapsz. Nem csak 1-2 fix esetre, hanem hogy hogyan old meg a váratlan eseteket. Nagyon magas, nagyon alacsony, széles csípőjű, sérült vállú, stb. Vendégeknél.

  Hab a tortán, hogy teljesen érthetően kapod meg az online, és a személyes oktatást is, nincs telepakolva 1000 speciális kifejezéssel, amit csak az ért, aki minden nap használja a latin szakkifejezéseket.

  Dávidnál nincs hülye kérdés, mindig válaszol, és ha valamiben mégsem lenne mély tudása, nem fog kamuzni, elirányít a megfelelő helyre. Ami manapság kevés oktatóról mondható el.

  Csak ajánlani tudom!

Mondd el a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük