Load Management

150 000 Ft

Azonnal alkalmazható, gyakorlatias tudást adunk át, amit az első pillanattól fogva használni tudsz, a saját, vagy sportolóid edzésében. Jobb eredményeket érhetsz el, kevesebb sérüléssel és fájdalommal, bármilyen fittségi szinten.

A kurzus legfontosabb jellemzői:

– 10 héten át tartó elméleti oktatás (lásd lejjebb a tematikát- E-osztályteremben, bármikor visszanézhető videókkal és megértést segítő kvízekkel, anyagokkal

– 3D modelleken bemutatott, XXI. századi oktatási környezetben

– 2 intenzív 6 órás gyakorlati alkalom (alsótest intenzív, felsőtest intenzív)

– Folyamatos utókövetés és kérdés/válasz a Discord csatornán, ahol minden résztvevő kötetlenül tud beszélgetni.

Cikkszám: N/A Kategória:

Leírás

Ezt a 10 hetes kurzust EDZŐK hozták létre edzőknek és hobbi sportolóknak, akik szeretnének jobbak lenni abban, amit csinálnak. A képzés nem arról fog szólni, hogy hogyan kíméld jobban az erősödni akaró embert, hanem hogy miképp terheld a szintjének megfelelően.

A  képzés célja, hogy már az első előadás után hatékonyabban tarthasd meg a súlyzós edzéseidet, a kurzus végére pedig egy egészen új látásmódot kaphass. A Load Management szemüvegén keresztül szemlélt edzések figyelembe veszik többek között az anatómiai különbségeket, az edzéséletkort, sérüléstörténetet és így gyorsabban érheted el velük a kitűzött céljaidat, miközben csökkented a sérülések bekövetkezésének rizikóját.

Lehet átlagember, vagy sportoló, a kliensek között számos képességbeli különbséget fedezhetünk fel. A Load Management képzésen arra törekszünk, hogy a gyakorlatokat és edzésmódokat úgy tudd indexelni, hogy az mindig pontosan arra passzoljon, akivel dolgozni szeretnél, függetlenül attól, hogy az illető egy született tornász, vagy be van oltva mozgás ellen.

További információk

Induló dátum:

január 9, február 13, március 13

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Load Management” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük