Powercat RÁDAY GYM

CLICK HERE FOR ENGLISH

A Powercat legújabb edzőstudiója, közel a boráros térhez.

profi edzőkkel és felszereléssel várunk kiscsoportos edzéseinken. tekerj lejjebb és ismerd meg óratípusainkat!

raday gym

Megnyitottunk!!! A legújabb edzőterem a városban Rád vár!

Eddz velünk a könnyen megközelíthető belvárosi klubunkban! Profi edzőkkel dolgozunk és a legjobb hangulatban tartjuk az edzéseinket, amelyek így nem csak hatékonyak, hanem a nap fénypontjává is válnak.

Edzéseink két nyelvű órák lesznek, tehát ha van angolul beszélő barátod, vagy ismerősöd, jöhettek bátran együtt, mindig mindenki tudni fogja mit és hogyan kell csinálni.

A Powercat Training System küldetése, hogy jobbá tegyük a mindennapjaid a mozgás, a közösség ereje és a kemény munka által.

A saját egészéged mindennek az alapköve!

A Ráday utcai termünkben erőfejlesztő és izomépítő foglalkozásokat indítunk, nap közben pedig személyi edzésekkel várunk. 

 

Powercat Ráday

1092. Ráday utca 57.

+36 20 423 3678

ráday gym
trx terem

Nem kell jól érezned magad ahhoz, hogy elkezd, de ahhoz, hogy jól érezd magad, el kell kezdened!

Melyik óratípus való neked?

Az óratípusaink között nagyon sok átfedés van. Lényegében mindegyiken erősítés zajlik. Kisebb különbségek vannak attól függően, hogy mire helyezzük a hangsúlyt.

WOMANIZER

Erősítő és alakformáló edzésprogram, amit kifejezetten CSAK CSAJOKNAK állítottunk össze, csak az ő problémáikra.

Fókuszban a kerek fenék, vonzó, erős lábak, és a karcsú derék.

A programban segítünk a helyes életmód kialakításában is, ráadásul az itt edző csajok pontosan ugyan azért vannak ott, mint te, így biztosan nem lesz feszkó :))

 

BBP LIGHT

Alapoktól építkező edzésprogram, ahol 6-8 hetes blokkokban folyamatos progresszió mellett garantáljuk az izomtömeg és az erőszint növekedését. Az edzés fő célja, hogy felkészítsen a haladó BBP programra, ami a Powercat zászlóshajója.

Ha az erősítés és alakformálás a fő célod, de régebb óta nem mozogtál, ez az edzés való neked.

Funkcionális Erősítő Edzés

Ha most kezdenéd, vagy újrakezdenéd a mozgást, ez az edzésforma Neked való! Egyáltalán nem könnyű, de a terhelést rád szabjuk.

A TRX mellett megismerkedünk a kettlebell, a saját testsúlyos edzés és a kézisúlyzók használatával, funkcionális szemléletben.

Minden gyakorlatot alaposan bemutatunk és megtanítunk, oda figyelünk Rád és soha nem lesz olyan, hogy nem tudod, mit kell csinálni.

Kik tartják az edzéseket?

Tipp: klikk az edzők menüre és kövesd be az edzőket!  Ismerd meg őket jobban,  többen hasznos, mozgással és életmóddal kapcsolatos tartalmakat is megosztanak.

barbi

Cseri Barbara

edző

bbp_edzo

Monda Marietta

edző

Jelentkezz be, ne halogasd!
A legjobb időpont a most 🙂

Fizetési opciók:

Jelenleg két fizetési opciót tudunk elfogadni a Ráday utcai teremben. A bérletek teljesen átjárhatók, így lehetőséged van TRX-re és SpineX edzésre is járni azonos bérlettel.

1. Készpénz  

2. Átutalásos fizetés: Kérjük, hogy a kiválasztott bérlet árát utald el az edző számlaszámra, közleménybe pedig a neved és a számlázási címed írd be. 

 

Havi bérlet opciók

összes edzésre 

 

1 alkalom – 4.000 Ft (egy alkalommal felhasználható)

Heti 2 alkalmas – 30.000 Ft (vásárlástól számított 30 napig érvényes)

Heti 3 alkalmas – 35.000 Ft (vásárlástól számított 30 napig érvényes)

Korlátlan – 45.000 Ft (bármelyik edzésre jöhetsz a vásárlástól számított 30 napig)

3 havi bérlet 97.200 Ft (vásárlástól számított 90 napig érvényes)

6 havi bérlet 183.000 Ft (vásárlástól számított 180 napig érvényes)

 

 

Tanítványaink mondták

Fusd néhány tanítványunk visszajelzését. Sokan pár hét után látványos, és érezhető javulásról számolnak be.

`
„Megbízhatónak, felkészültnek gondollak, akinek nem gond újra beülni a padba és tanulni valamit, hogy segítse a csapatát. E-miatt felnézek rád, hiteles embernek tartalak, és a végletekig bízom benned, hogy amit mondasz az jó nekem, és csinálom, mert azt látom hogy arra törekedsz, hogy a lehető legjobb edző legyél, és a lehető legjobbat hozd ki abból is aki hozzád jár. Emellett egy nagyon kellemes személyiség vagy, szerintem jól kijövünk, jól kezeled az embereket, a hisztit, a speciális kéréseket. 😀
Engem úgy érzem jól motiválsz, ha azt mondod benne van még egy én elhiszem, és nekiállok megcsinálni. :D”

 

– Pászli Éva

Edző: Bajai Attila

`
“Ez pont az, amit én szerettem volna. A legkisebb erőfeszítéstől is lerobbant a derekam. Az edzések hatására, szinte azonnal javult a teherbírásom, jobb lett a tartásom, tudatosodott sok minden az izmaimmal kapcsolatosan és érzem, hogy apránként fokozatosan erősödnek, feszesednek az izmaim. A hely nagyon jól felszerelt és szimpatikus. Szeretem, hogy nem nagy, nem csili-vili, de jól átgondolt és profi. Jó a hangulat, mindenki motivált, szeretem a kis csoportos formációt és az ezen belül lehetséges egyéni edzésterveket, a mindenkire való külön odafigyelést. Jól esik, hogy lehet tanácsot kérni és kapni a mozgáshoz és életmódhoz kapcsolódó egyéni kérdésekre. Tetszik András hozzáértése, elhivatottsága, csodás testkultúrája, közvetlensége. Sokat jelent a heti két alkalmas irányított kondíció javító edzés, sokat javult a közérzetem egy hónap alatt. Köszönet érte! László Tímea!”

– László Tímea

Edző: Eszes András

`
Samu a legfelkészültebb és legelkötelezettebb edző akit valaha megismertem. Az edzések szuper hangulatúak, de kemények és nagyon jól felépítettek és mindez nagyon gyorsan megmutatkozik az elért eredményekben. Számomra hihetetlen élmény megtapasztalni hogy akut panaszmentes gerincsérvvel – a körültekintő és állandó odafigyelésnek köszönhetően – újra úgy tudok edzeni mintha semmi nem történt volna. Receptre írnám fel őket mindenkinek!

– Návay Andra

Edző: Bárkányi István (Samu)

Miért jó, ha edzővel dolgozol?

Ez is egy szakma, méghozzá nem egyszerű és sok felelősséggel jár. 

Edzésprogramot összerakni nem csak annyiból áll, hogy felnézünk a youtube-ra és lemásolunk pár szimpatikusnak tűnő gyakorlatot, majd keresünk hozzá valami programot a neten vagy valamilyen fitnesz magazinban…..

Egyáltalán nem biztos, nem biztos, hogy az ilyen programok Nálad is ugyanúgy működni fognak, sőt…szinte biztosan alakítani kell rajta.

Az eredményhez kell egy jó program

Az edzésprogram összeállítása nem egyszerű feladat, rengeteg tényezőt kell meghatározni: a terhelést (intenzitást) ismétlést, pihenőidőket, szetteket, tempót, a neked megfelelő gyakorlatot stb. Az imént felsoroltak variálásával más-más edzéshatás érhető el.

A gyakorlatokat jól kell megtanulnod

Sokszor egy egyszerűnek tűnő gyakorlatot is el lehet rontani. Érezned kell azt, amit csinálsz, és ez a kezdetben nem mindig egyszerű.

Minden gyakorlatnál meg vannak azok kulcspontok, amikre figyelni kell. Gondoltad volna, hogy egy egyszerű fekvőtámasznál minimum 7 dologra kell egyszerre figyelned?

Kell valaki, aki motivál és nem hagy lazsálni.

Az edződ bátorít és motivál az edzés közben. Egyedül sanszos, hogy mindig a kényelmesebb utat fogod választani.

Egy külső szakavatott szem sokszor jobban el tudja dönteni, hogy van-e benned még tartalék, vagy aznapra már elég volt. 

Kapcsolat

Kattins a dobozra és már tudsz is hívni minket.

Powercat Ráday

+36 20 423 3678

Kérdésed van? Nagyon szívesen segítünk. Tedd fel itt, vagy csörögj ránk a lenti számok bármelyikén!

4 + 3 =