POWERCAT SZAKMAI GYAKORLAT

– Az első átfogó gyakorlati felkészítő program, fiatal edzők számára –

Szerezz tapasztalatot és biztos gyakorlati tudást

edzőképzés

A magabiztosság alapja a gyakorlati tudás. Ehhez terepen szerzett, sokszáz óra gyakorlati tapasztalatra van szükség. 

A sikeres edzők nagyon sokban eltérnek egymástól – más technikákat, módszereket használnak. Más-más céljaik vannak, de egy dolog közös bennük:

Tudják, hogy mit miért csinálnak. Sokat próbálkoztak és tudják, mi az ami működik, ismerik a rövidebb utat. 

Játszottál már PS-en gyerekekkel? Engem MINDIG megvernek! 

Nem azért, mert okosabbak… hanem azért, mert pontosan tudják, hogy mi lesz a következő akadály, honnan bújik majd elő a következő fegyveres. Annyit játszottak vele, hogy esélytelen vagyok velük szemben… Ez a gyakorlati tudás a sikeres edzők előnye a kezdőkkel szemben. Tudják, melyik akadály után mi jön!

  Az OKJ fontos, de NEM teszel
  szert vele valódi szakmai gyakorlatra…

  Tudtam, hogy az OKJ-s képzés édes kevés ebben a szakmában a boldoguláshoz, de valahogy mégis egy űrt hagyott bennem a személyi edző képzés miután elvégeztem. Úgy éreztem, hogy nem kaptam újat, semmi valódi és használható tudást. Nem éreztem magabiztosnak magam, márpedig itt igenis felelősek vagyunk a sportolókért. Ők bíznak a mi tudásunkban és nem mi bízunk abban, hogy majd nem lesz baj. 

  A képzés során teljesen átalakult a szemléletem az edzésről. Megtanultam helyesen edzéstervezni, ami valós fejlődést eredményez, rengeteg olyan dolgot a hipertrófiáról, amit szerintem alap lenne tudnia mindenkinek, rengeteg új edzésmódszert, metódusokat, hogyan lehet egy egy programból kihozni a maximumot. Magabiztosan órát tartani és jobban kommunikálni a többiekkel, hogy jól érthető legyen számukra mi a feladat, coaching cue valóban hasznos legyen. Segít rendszerben gondolkozni, mit miért csinálunk, hogy a későbbi edzés célunkhoz sikeresen érjünk el. Jobban tudok hibát javítani, mert megtanultam mikor kell szólni és mikor kell csak többet gyakorolni és alkalomról alkalomra tökéletesíteni a mozgásmintákat.

  A marketing része nagyon hasznos volt, mert arról még kevesebb lényegi szó esik egy OKJ-s képzésen. Egy jó vázat adtál, magyarázatokkal és a „hogyan” részében sem hagytál magunkra minket, sokat segítettél. A marketing alapok, amit kaptunk ebben a képzésben Nekem hasznos volt. Erre a vázra mindenki az egyéni stílusát tudja építeni, jó ötleteket adtál és pozitív hatással volt mind a likeok és a követők számára illetve egyre jobb posztokat sikerül írni azóta.:)

  Egy szó mint száz, örülök, hogy elvégeztem a szakmai gyakorlatot a PWC-ben, mert azóta:
  – sokkal jobban fejlődök és edzek
  – elkezdtem magabiztosan edzéseket tartani
  – tudok válaszolni a sportolók kérdéseire
  – eredményesek az edzéstervek
  – poraktívabb vagyok a tanulásban, time management jobban megy és a social oldalakon is jobban pörögnek.

  Köszönöm szépen!

  Monda Marietta

  A szakmai gyakorlati programnak egyetlen célja van: valódi, „terepen” végzett szakmai gyakorlat biztosítása olyan edzőkkel, akik már több, mint 8 éves gyakorlattal rendelkeznek. Az OKJ-hez kellett pár aláírás, de amit itt kapsz, az olyan tapasztalat, ami után magabiztosan fogsz:

  • edzésprogramot íni a különböző korú és fittségi szintű kliensek számára, legyen az személyi, vagy csoportos edzés
  • kommunikálni a sportolóiddal és ösztönözni őket
  • weboldalt kezelni és blogot írni az instán és a facebook-on
  • válaszolni arra a kérdésre: ha kapsz egy kezdő csoportot, hogyan fogod felépíteni az edzésüket?

  Ez nem egy kényelmes „aláírod légyszi” program! Ez itt 160 óra kőkemény tapasztalat és tanulás!

   Kinek szól a Powercat szakmai gyakorlat?

   Azoknak szól a program, akik szeretnének magabiztos szakmai tudással belevágni az edzősködésbe – aki szeretne tudni válaszolni a vendégei kérdésére már az első edzésen is.

   A program kizárólag olyan edzőknek szól, akik szeretnének személyi, vagy csoportos edzést tartani, melynek fókuszában a saját testsúly, a „funkcionális” eszközök és a súlyzók vannak. 

   Ha ezek ismerősen hangzanak számodra: kettlebell, barbell, dumbbell, rope, slide, TRX, miniband, fitball, akkor jó helyen vagy. 

   Kifejezetten erő- és hipertrófia megközelítésben dolgozunk, így ha Te inkább a kardióra és a koreografált órákra helyeznéd a hangúlyt, akkor nem tanácsoljuk a részvételt.

    Mióta elvégeztem az edzőképzést, előszeretettel tanulmányoztam más edzők munkásságát, ugyanis véleményem szerint sokat tudunk egymástól is tanulni, hiszem mindenki mas-mas módszer szerint dolgozik.

    A Powercat kiemelkedő szerepet kapott ebben, mivel nagyon megfogott és tudtam azonosulni ezzel a rendszerrel, így nagyon boldog voltam mikor Dávid meghirdette ezt a már végzett edzőknek tervezett továbbképzést/hospitálast. Korábban kevés önbizalommal dolgoztam, voltak jó gondolataim de mindig vártam a pozitív megerősítést, igazából egy mentort szerettem volna, akitől bármikor tudok bármit kérdezni…Ezt ezzel a programmal megkaptam.

    Kijelenthetem, hogy sokkal magabiztosabban végzem azóta a munkám és ezt a tanítványaim is érzik rajtam. Emellett, természetesen sok hasznos információt és érdekességet tanultam a program során, amit a jövőben tudok vastagon kamatoztatni. Végül, de nem utolsó sorban pedig egy olyan közösség tagja lehetek, ahol csomó új, szimpatikus emberrel találkoztam, akik hasonló érdeklődési körrel és értékrenddel rendelkeznek, ez pedig csak hab a tortán.

    Ormándi Erika

    Hogy épül fel a 160 órás
    szakmai gyakorlati program?

    szakmaigyakorlat

    – 40 óra edzéstervezés és egyéb szakmai tananyagok:

    – kezdő és haladó sportolóknak szóló edzések felépítése

    – a funkcionális tesztelések valódi értelme, menete és elemzése

    – erőfejlesztő és hipertrófia edzések felépítése 

    – életkori sajátosságok és egyéb változók figyelembevétele az edzéstervezés során

    – hogyan lehet csoportos edzést tartani a fentiek kombinációjával, egyedi szempontok figyelembevételével?

    – 70 óra gyakorat (hospitálás, segédedzői és edzői feladatok)

    – valódi segédedzői feladatokkal (bemelegítés, levezetés, erőfejlesztés, stb. blokkok levezetése a vezetőedző segítségével)

    – az utolsó 10 órában edzéstartási feladatok, a vezetőedző csupán megfigyelőként van jelen és ellenőrzi a tanultak alkalmazását, esetleg segít, ha szükséges

    – 30 óra marketing és ügyfélkezelés (ez NEM csak elmélet)

    – 10 óra a célorientált óratípusok marketingjéről és ezek kommunikációjáról, majd a saját edzői portfólió kialakítása, az óratípusok céljának meghatározása 

    – 10 óra marketing és ügyfélszerzés gyakorlat – saját (kezdeti) edzői profil kialakítása és weboldal készítése, Facebook hirdetések elindítása, Instagram profil profi átalakítása

    Mennyibe kerül?

    A szakmai gyakorlat teljes időtartama: 160 óra, ami min. 3, max. 6 hónap alatt teljesítendő
    (rugalmas és teljesen egyénre szabható időbeosztással).

    Ha most jelentkezel (2022.09.01-ig), ajándék  egynapos Olimpiai Súlyemelés szemináriumot adunk AJÁNDÉKBA 40.000 Ft ÉRTÉKBEN!

     

    Az ára: 300.000 Ft, melyet 2-4 részletben is lehetőség van kifizetni

    Fontos: Egyszerre maximum 6 fő jelentkezhet! Nem tudok több padawannal egyidőben foglalkozni.

    Kivel fogsz dolgozni?

    A Powercat vezetőedzője, Sárai Dávid fogja tartani a szakmai gyakorlatot és segít majd, hogy a lehető leghamarabb profi edzőként, növekvő profitot realizálhass. Dávid 16 éve tart edzéseket és a Powercat alapítása óta több, mint 1200 sportoló fordult meg a kezei alatt.

    A Powercat elindításakor heti 4 óra edzéstartásból ma már egy 9 fős edzői gárdával heti 40 edzést tart a csapat – és 7 számjegyű profitot realizálnak.

    Még valami: Dávid eldöntötte, hogy helyettest szeretne magának, ezért a program nem titkolt célja, hogy a jelentkezők közül a legjobban teljesítő edzőnek megajánlja ezt a lehetőséget – jelenleg 7 csoportot visz, ebből 2 csoportot szeretne átadni – így egy hónap alatt visszakeresheted a szakmai gyakorlat teljes összegét.

     

    Tervezett indulás

    A szakmai gyakorlat tervezett kezdési időpontja: 2022.09.15. vagy a maximális létszám elérése

    Maradt még kérdésed? Tetszik és jelentkeznél? 

     

    Írj Dávidnak, a Powercat vezetőjének és fel fogja veled venni a kapcsolatot, 24 órán belül!

     

    5 + 5 =