HOBBIZOM 6PACK
Az Életmódprogram, ami megváltoztatja a tested és az életed

.
.

A Hobbizom 6pack egy átfogó online életmódprogram, amely segít, hogy elérd életed legjobb formáját és kicsattanj az egészségtől.

 

Programunk hat alappillére biztosítja, hogy minden szükséges eszközt megkapj a sikeres és maradandó életmódváltáshoz, alakformáláshoz.

KINEK AJÁNLOM?MIT TARTALMAZ A PROGRAM?

Csatlakozz az 1. csoporthoz, féláron!

Az első mindig különleges. Minden szempontból úttörő és megismételhetetlen. Csatlakozz, próbáld ki és vegyél részt féláron a programban!

A 12 hetes program így 60.000 Ft helyett csupán 30.000 Ft-ba kerül.

 

A Program vezetői

SÁRAI DÁVID

SÁRAI-MARÓTI PETRA

10 éve létrehoztuk a saját edzőtermünket és jelenleg is többszáz sportoló edz velünk és edzőinkkel. Ezt a tapasztalatot most átvisszük az online térbe - ez a 6pack program.

Kinek ajánljuk?

Kezdőknek és haladóknak egyaránt

A Hobbizom 6pack programot mindenki számára ajánlom, aki szeretne izmosabb, erősebb és egészségesebb lenni, függetlenül attól, hogy kezdő vagy haladó szinten áll.

Elfoglalt szülőknek, menedzsereknek

Ha nehezen találsz időt az edzésre és az egészséges életmódra, a Hobbizom 6pack program rugalmas edzéstervekkel és egyszerűen követhető kihívásokkal segít beilleszteni a mozgást és a helyes táplálkozást a mindennapjaidba.

Akik szeretnék nyomon követni a fejlődésüket

Az applikációnkban való edzésnaplózás lehetőséget ad arra, hogy részletesen nyomon kövesd a fejlődésedet, és lásd az elért eredményeidet. Ez motivációt ad a további haladáshoz.

Az életmódjukon változtatni vágyóknak

Az életmód kihívásaink segítségével könnyebben alakíthatsz ki egészséges szokásokat. Legyen szó vízfogyasztási, szabadidős vagy étkezési kihívásokról, mindegyik hozzájárul az életminőséged javításához.

Összefoglalva

A Hobbizom 6pack program mindenkinek szól, aki elkötelezett az egészséges életmód iránt, és szeretne egy támogató közösség része lenni. Csatlakozz hozzánk, és tedd meg az első lépést a jobb és egészségesebb élet felé!

Ha fogyni szeretnél

Ha egy ideje már próbálkozol, de nem sikerül tartósan megoldanod a testsúly kérdést és nem vagy elégedett a formáddal, ezzel a programmal garantáltan sikerülni fog elérni életed legjobb fizikumát.

Ha izmosabb szeretnél lenni

Lehetsz nő, vagy férfi, az izomépítés az egyik legjobb cél, amit kitűzhetsz magadnak. A naturálon felépített izom nem csak jól néz ki és magabiztosságot ad a hétköznapokban, hanem garanciát jelent az aktív és fájdalommentes időskorra.

Ha megváltoztatnád az életed

Az az ember vagy, amelyik történetet elmeséled magadról. Ha ez nem a kövér kisgyerek, akit mindenki csúfol és inkább tévét néz, míg a többiek strandolnak, HANEM az egészségtudatos felnőtt, aki tudja, mit akar, akkor ez a program Neked szól.

Csatlakozz Most!

Ne hagyd ki a lehetőséget, hogy részese legyél ennek az egyedülálló életmódprogramnak. Csatlakozz most a Hobbizom 6pack közösségéhez, és kezdd el az utadat a jobb és egészségesebb élet felé!

Mi van a csomagban?

1. Fullos izomépítő edzésterv magyarázattal, videóval

online edzésterv<br />

válassz edzőtermi, vagy otthoni edzésterv között

Mindegy, hogy edzőteremben, vagy otthon szeretnél edzeni, megterveztük a neked szóló edzésprogramot. Nőknek a farizom, váll és hátizmok, az uraknak pedig elsősorban a karok vállak  és a mell-hát izmok lesznek fókuszban. Professzionálisan összeállított edzésterveink lépésről lépésre segítenek abban, hogy elérd a kívánt izomtömeget és erőnlétet. Minden edzéstervhez részletes magyarázó videók is tartoznak, hogy biztosan helyesen végezd a gyakorlatokat és elkerüld a sérüléseket.

A 6Pack program 12 heti edzésprogramot tartalmaz, ami nem jelenti azt, hogy nem tudsz majd tovább fejlődni a terveddel. Ha alkalmazod a csoportban megtanult alapelveket, ez a program a 12 hét után is akár egy évig töretlen fejlődést biztosíthat neked.

2. Applikációban való edzésnaplózás

online edzésterv<br />

MINDIG TUDD, HOGY MIT CSINÁLSZ ÉS ÉN IS TUDNI FOGOM, HOGYAN DOLGOZTÁL

Naplózd az edzéseidet az intuitív és könnyen használható applikációban, töltsd le a TRAIN HEROIC appot, hogy megismerd ezt a platformot.

Az alkalmazás lehetővé teszi, hogy nyomon kövesd a fejlődésedet, beállítsd a céljaidat, és motivált maradj az úton és nekünk is segít, hogy lássuk, ki milyen súlyokkal dolgozik és hogy halad a fejlődése – így tudunk a legkönnyebben segíteni.

Ezt az applikációt a Powercat-ben 3 éve vezettük be a BBP edzéseken és minden sportolónk imádja használni.

3. Facebook közösség, ahol mindig kérdezhetsz

online edzésterv<br />

SOHA NEM LESZEL EGYEDÜL A KÉRDÉSEIDDEL ÉS A MOTIVÁCIÓT EGYÜTT KÖNNYEBB FENNTARTANI

Csatlakozz a Hobbizom 6pack aktív és támogató Facebook közösségéhez, ahol kérdéseidet felteheted, megoszthatod tapasztalataidat, és inspirációt nyerhetsz más tagok történeteiből. Soha nem vagy egyedül az utadon.

A Facebook csoportban lesz majd a tudásközpont. Minden héten olyan információkkal látunk majd el, melyek önállóan is nagyon értékesek lennének az egészséges életmódhoz vezető úton, de a program többi pillérével együtt megalapozza azt a tudást, melynek birtokában képes leszel teljesen megváltoztatni az életed.

4. Életmód kihívások, amikkel jobbá teheted az életed

életmód kihívás

A SZOKÁSAINK HATÁROZNAK MEG MINKET, DE EZEKET KÉPESEK VAGYUNK MI MAGUNK KIALAKÍTANI

Rendszeresen szervezünk életmód kihívásokat, amelyek célja, hogy ösztönözzünk a változásra és segítsünk kialakítani az egészséges szokásokat. Legyen szó táplálkozási, mentális vagy fizikai kihívásokról, mindegyik segít abban, hogy jobbá tegyük az életedet.

5. Ajándék magas fehérjetartalmú és low-carb receptfüzetek

receptgyűjtemény

FINOM, EGÉSZSÉGES ÉS KÖNNYEN ELKÉSZÍTHETŐ RECEPTEK AJÁNDÉKBA

Speciális receptfüzeteket kapsz ajándékba, tele magas fehérjetartalmú és alacsony szénhidráttartalmú receptekkel, amelyek segítenek fenntartani az egészséges étrendet és támogatják az edzési céljaidat.

6. Nyereményjáték, értékes ajándékok azok között, akik rendszeresen posztolnak

nyereményjáték<br />

SEGÍTS TERJESZTENI AZ EGÉSZSÉGES ÉLETMÓDOT ÉS NYERJ ÉRTÉKES NYEREMÉNYEKET

Motiválunk arra, hogy aktív maradj és megoszd a fejlődésedet a közösséggel. Legyél Te a saját ismerőseid fitfluenszere!

Rendszeres nyereményjátékokat tartunk, ahol értékes ajándékokat sorsolunk ki azok között, akik rendszeresen posztolnak és részt vesznek a közösségi életben.

Az első turnus indulása

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

TEDD MEG AZ 1. LÉPÉST A TESTED TELJES ÁTALAKÍTÁSA FELÉ!

Előjelentkezéseddel biztosíthatod a helyed a szeptember 1-jei indulásra!

Csatlakozz az első 6Pack programhoz FÉLÁRON!

Az előjelentkezés oka: több, mint 250-en szavaztatok igennel, de maximum 50 főt tudunk egyszerre kezelni. A következő turnusba csatlakozási lehetőség legközelebb októberben lesz. Ne habozz, vásárold meg most, hogy biztosítsd a helyed ebben a szuper programban!

Fontos: az indulás során kell majd kiválasztanod, hogy otthoni, vagy konditermi izomépítő edzéstervet szeretnél és ahhoz kapsz majd kódot az applikációban.

A csomag tartalma:

  1. Fullos izomépítő edzésterv magyarázattal, videóval
  2. Applikációban való edzésnaplózás
  3. Facebook közösség, ahol mindig kérdezhetsz és ahol a folyamatos oktatás folyik
  4. Életmód kihívások, amikkel jobbá teheted az életed
  5. Ajándék magas fehérjetartalmú és low carb receptfüzetek
  6. Nyereményjáték, értékes ajándékok azok között, akik rendszeresen posztolnak

Hobbizom 6 Pack program előjelentkezés

Original price was: 60 000 Ft.Current price is: 30 000 Ft.

Gyakori kérdések

Hány napon kellene edzenem a programban?

A Hobbizom 6pack programot mindenki a saját időbeosztásának megfelelően tudja majd csinálni. Az eredeti felállásban heti 3 napon kell edzeni és 2 napon kell kardiózni, de ez csak az ajánlás. A Facebook csoportban azzal fogjuk kezdeni, hogyan lehet a saját időbeosztásodra szabni a programot, akár minden nap 15 perc mozgással, vagy heti 2 napon 1.5 óra edzéssel – ez teljesen flexibilisen módosítható.

Ha otthon szeretnék edzeni, mit kell majd beszereznem?

Az otthoni edzéshez szükséged lesz legalább 30-40kg összsúlyra, de minél több, annál jobb. Ezen kívül jól jöhet gumiszalag, különböző erősségekben. Semmi más nem fog kelleni.

Mi van, ha az edzőteremben nincs olyan gép, ami kellene?

Az applikációnkban lévő edzésprogramban lehetőséged lesz a gyakorlatokat lecserélni, azt pedig a Facebook csoportban mindenkinek egyénileg fogjuk megmondani, hogy ha egy adott gyakorlatot cserélni kell, azt mire és hogyan tudja lecserélni. De egy általánosan jól felszerelt edzőteremben lennie kell azoknak a gépeknek, amiket a program tartalmaz.

Mi történik a jelentkezés után?

Az email címedre fogjuk küldeni az információkat, amint azok relevánssá válnak. Kérjük, hogy figyeld a spam mappádat is a program kezdésének közeledtével.

Milyen eredményt érhetek el a programmal?

A Hobbizom 6pack program megtanít úgy alakítani az életmódot, olyan edzésprogramot ad, és olyan szemléletet, amivel nagyon hosszútávon tudsz majd fejlődni. A 3 hónap alatt sokat változhat a külsőd, de ha folytatod az itt tanultakat, rád sem lehet majd ismerni egy év után.

izomépítés sérülés nélkül

Mi van, ha mégsem nekem való?

Ha 30 napon belül úgy döntesz, hogy ez a program mégsem neked való, a jelentkezési összeg egészét visszafizetjük, egyedül a két receptkönyv és a táplálkozási kisokos dokumentum árát tarjuk vissza, ami összesen 10.000 Ft. Egészen biztosak vagyunk benne ugyanis, hogy imádni fogod minden pillanatát.