Rólunk mondták

Ne csak mi beszéljünk… Lássuk, mit gondolnak rólunk a HIIT-esek!

Én azért járok hozzátok már a júniusi első óra óta, mert úgy érzem megtaláltam általatok a nekem megfelelő edzés formát! Legelőször az fogott meg, hogy nem kellett rögtön a szuper intenzív edzésekkel kezdeni, hanem lehetőséget adtok a gyakorlatok betanulására és megerősödéshez, hogy a későbbiekben már erőtől duzzadva kezdjünk neki a keményebb edzéseknek. Tetszik, hogy az edzéseken barátok közt lehetek (mondhatni családias a hangulat); hogy nem vagyunk túl zsúfolva; hogy egyikőtök se hagyja, hogy ellustuljak és folyamatosan támogattok az előrehaladásban!!!

Én személy szerint ajánlom mindenkinek, aki ülő/ fizikai munkát végez, mert én tapasztaltam, hogy múlik el a derék és hát fájás minden egyes edzés elteltével (a fittségről nem is beszélve)! Köszönöm Nektek és csak így tovább!!!

Bea

Nagyon köszönöm nektek ezt a baráti, barátságos, közvetlen légkört, melyet minden edzésen biztosítotok. Hihetetlen de igaz,hogy sosem látlak benneteket fáradtnak, pedig…. Ez csakis szerelem lehet!!! a TRX iránt , és én tudom, hogy jó helyen vagyok! Szeretem, hogy mindig figyeltek rám, meg ha sokan vagyunk is…. Profik vagytok!

Csilla

Nem egy tömegterem, tömegórával, tömegoktatókkal. Mert minden óra egyedi, izgalmas és nehéz (mert Dávid kegyetlen), ami kihívást nyújt, fejlődést- és motivációt ad. Mert családias a hangulat, ahol mindenki kellő odafigyelést kap (mert a Petra tényleg mindig vigyáz ránk). Mert hitelesek vagytok, és alázatosak az iránt, amit csináltok. Összehasonlítási alapunk nincs más trx órákkal, de azt hiszem a leírtak után nincs is rá szükségünk Szerintünk tök jó úton jártok!

Eszter

Nálatok találtam meg, amit sehol máshol, boldogan megyek és boldogan jövök! Az edzés nem a „hajtsuk magunkat ész nélkül agyon!” mottó szellemében zajlik, hanem megfontoltan, precízen, mindenki a saját szintjének megfelelően. Annak ellenére, hogy barátságos hangulatban telnek az edzések, odafigyeltek, hogy az ember pontosan, önmagát nem károsítva tanulja meg a pozíciókat és fejlődjön tovább. A zenétek pedig mindig megfelel az adott edzés forma tempójának, ezáltal nem idegesítő, hanem pihentető! Ha szakmai szemmel nézzük, ajánlanám minden tizenéves fiatalnak, akik ha időben elkezdenék erősíteni a mély izmaikat, nem lenne ennyi púpos és csámpás a fiatalabb generációban! Szóval ajánlom minden gondos szülőnek, aki szeretné, hogy jó kiállású gyermeke legyen!

Vera

Régóta szerettem volna kipróbálni a TRX-et.
Amikor megtaláltalak Titeket az interneten, gondoltam kipróbálom.
Bennem is felmerült az a gondolat,hogy mi van ha először bénának tűnök vagy esetlennek de nagyon pozitív volt a Facebookos oldalatok!
Az első edzésen azt éreztem,hogy hoppá,végre köredzéseket csinálunk és nem monotonon a megszokott közismert gagyi gyakorlatokat.

Ami viszont a legfontosabb, a próbaedzésen folyamatosan figyeltek rám!
Megkérdezték,hogy minden rendben van-e, nem fáj-e valamim. Ami plussz kiemelkedő pont az én szemszögemben, hogy az egyes gyakorlatoknál hol Dávid hol pedig Petra ismertette,hogy ez miért és mire jó és az általánosan rosszul berögzült mozdulatokat is.megmutatták.
Szóval a végső konklúzióm az lett,hogy egy olyan edzőpárost találtam akik nagyon jó hangulatot teremtenek, folyamatosan figyelnek az edzésen résztvevőkre,valamint ami elhanyagolhatatlan hogy ezek mellett BRUTÁLISAN hatékony edzéseket tartanak!

Köszönöm,hogy résztvehetek az edzéseken!

Andi

Azért szeretek hozzátok járni, mert úgy építitek fel az edzéseket, hogy érezhető a fejlődés alkalomról alkalomra! A hozzáállásotok és a tudásotok, ahogy felépítitek az edzéseket nagyon jó, nem beszélve a hangulatról! Sok olyan dologról is beszélünk, ami fontos, helyes testtartás, egy gyakorlat pozitív vagy negatív hatása a testre, stb.

Szilvi

Amikor meglátogattalak titeket akkor éppen feltérképeztem a Trx órákat Budapesten.  Van egy törzshelyem, amit szeretek, de kellett egy kis változás más impulzus-ezért kerekedtem fel egy hasonlóan jót találni. A helyzet a többi edzésen siralmas volt: unalmas, könnyedén teljesíthető, rosszul felépített, szakmailag 0 edző. Aztán jött a Mesterverem Veletek, és végre először olyan szuperül éreztem magam Nálatok mint a törzshelyemen: jól felépített óra, szakmailag és hangulatilag is szuper, joooo kis tabatás rendszer és a hiit része is szuuuper! Hamarosan jövök megint! 

Niki

Válassz programjainkból és kezdd el ma a HIIT Edzést!