Funkcionális Erősítő Edzések

Heti 2 erősítő edzéssel a jelenlegi többszörösére emeljük az energiaszinted!

Légy erős, magabiztos, és fitt a hétköznapokban!

Az alapktól kezdve építkezünk, és az edzéseket te egyéni erőszintednek megfelelően személyre szabjuk. 

Töltsd le a 3.000 Ft értékű kupont, és próbálj ki egy edzést most 1.000 Ft-ért!

Helyszín: 1139. Lomb utca 34.

Nem kifizetődő ma itthon betegnek lenni

Az emberek többsége átlagban napi 15 órát ül.

A mozgáshiányból fakadó fájdalmak, és az erőtlenség idővel megbénít, majd szép fokozatosan elveszi az életerődet.

Mi arra tettük fel az életünk, hogy visszaadjuk neked a fájdalommentes mozgás örömét, és az ezzel járó plusz energiát.

Ha most azt mondod, hogy de neked időd az edzésre, akkor abba gondolj bele, hogy mennyi időbe és pénzbe fog majd telni az orvoshoz, és gyógytornászhoz való járkálás.

A jelenlegi itthoni állapotokat tekintve ez szívás!

Előbb vagy utóbb mindennek megvan az ára, így annak is, ha nem foglalkozol az egészségeddel, ráadásul itthon nem tanácsos az állami egészségügybe bekerülni, a magánkezelések pedig borzasztó drágák.

Egy gyógytornász alkalmanként átlagosan 10.000-15.000 Ft-ba kerül, és jellemzően nem egy alkalomra kell majd menned. Az igazán jó szakemberek már 20.000 Ft / alkalmas áron kezelnek.

Tekints úgy az edzésekre, mint egyfajta megelőzésre, vagy befektetésre a saját egészséged és életminőséged érdekében.

Sokan gondolják úgy, hogy elég sétálni, futni vagy jógázni…

Minden mozgás hasznos, de csak futni, vagy jógázni önmagában nem elég.

Ahhoz, hogy hosszú távon megőrizd a gerinced és az ízületeid egészségét izomra és erőre van szükséged, amit aligha leszel képes napi sétával és jógaórákkel fejleszteni.

Az izom formálja a külsőd, erőt, egészséget, önbizalmat, és jobb kiállást ad.

Mit jelent a használd vagy elveszíted elv?

Ha nem foglalkozol kellőképpen az izmaiddal, akkor idővel fokozatosan leépülnek. 

30 éves kor felett nagyjából 10 évente a teljes izomtömeged kb. 5%-át elveszted, ha inaktív vagy. Számold ki, hogy 60 éves korodra hány kg izmot fog veszíteni így? Durva mi?

Minél idősebb vagy, annál kritikusabb, hogy karban tartsd az izomzatod.

Ehhez viszont súlyzós vagy saját testsúlyos erősítésre van szükséged. Guggolnod, húzod, tolnod és cipelned kell.

Röviden tömören emelj!

FONTOS: az izomépítés nem egyenlő azzal, hogy hivatásos testépítővé kell válnod.

Heti 2-3 erősítő edzéssel egy olyan esztétikus, jól funkcionáló izomzatra tehetsz szert, amivel sokkal sikeresebben veheted a hétköznapi akadályokat, legyen szó akár a munkáról, családról vagy bármi másról.

Miben segít ez a Program?

Olyan erőt és állóképességet építesz, amivel nem lesz gond egy sima lépcsőt megmászni, vagy egy megterhelőbb hétköznapi kihívást teljesíteni.

Felélesztjük az alvó izmaidat, ami által sokkal tónusosabbnak látod majd magad a tükörben.

Sokkal jobb lesz a kiállásod, és ezt mások is szóvá fogják tenni körülötted.

Tele leszel életerővel, jobban vág majd az eszed, így a munkában is sokkal hatékonyabban veszed az akadályokat.

Nem vaktában rohanunk előre, hanem  fokozatosan építkezünk. Ne aggódj viszont, mert egy dolgot garantálhatunk: el fogsz fáradni az edzésen.

8 fős kiscsoportokban, folyamatos edző kontroll mellett edzel, így szabályosan végzed a gyakorlatokat, és nem magadnak kell kitalálni, vagy netről kikukázni azt, hogy mit csinálj.

Egy olyan családias légkör vár rád, ahol bőven jut rád figyelmen és nem kell szégyenkezned amiatt sem, ha esetleg valami nem úgy megy, ahogyan szeretnéd.

Tetszik? Próbáld ki az edzést most 1.000 Ft-ért!

A legjobb, ha egy próbaóra keretében megnézed a termet, és azt, hogy hogyan dolgozunk veled. Ha tetszik, amit tapasztalsz, akkor pedig csatlakozol.

Mit kell tenned?

1. Először töltsd le a kupont, így 3.000 Ft kedvezményt kapsz az első edzésed árából. A bérletek árait e-mail küldjük.

2. Majd foglalj az órarend felületén, és gyere el az edzésre.

Ha annyira bejött az edzés, hogy az első órán már rögtön bérletet vennél, akkor a kupon értékét ebbe is beleszámítjuk.

2. Majd jelentkezz az online órarend felületén!

Kattints itt az órarend gombra, majd regisztrálj az órarend felületén.

Ezután nézd ki a számodra megfelelő időpontot és jelentkezz be az órára.

Az edzőnk keresni fog telefonon az óra előtt pár nappal és segít megválaszolni minden további kérdésed.

Ha letöltötted a kupont, akkor az órán mutasd be a kapott e-mailt az edződnek.

Ugyan nem szokott előfordulni, de ha bármi okból kifolyólag mégsem tetszett az edzés, akkor a vendégünk voltál!

Nekünk nagyon fontos a minőség, és erre garanciát is vállalunk.

Azt szeretnénk, hogy minden edzés után jó érzéssel távozz, ezért ha valami miatt nem feleltünk meg az elvárásaidnak, akkor a vendégünk voltál, vagy egy másik óratípusunkon még felhasználhatod a kupont.

Hogyan működik? Az óra végén egyszerűen csak jelezd bátran az edzőnek, hogy másra számítottál, és ő segít a továbbiakban.

Mit kell tudni az edzésekről?

A 60 perces edzéseken egyszerre fejlesztjük az izomzatodat, erődet és a hajlékonyságodat.

Mindent az alapoktól kezdve építünk fel és fokozatosan növeljük a terhelést. Időszakosan bevezetjük a magasabb intenzitású erő-állóképességi edzéseket is.

Nem az a célunk, hogy négykézláb mássz ki a teremből. Akkora terhelést fogunk használni, amitől rendesen el fogsz fáradni, és fejlődni is tudsz majd.

Sokféle eszközt és edzésmódszert használunk – pl. kettlebell, kézisúly, gyűrű, rázókötél, szán, TRX, így az edzések mindig változatosak, és sok kihívást is tartogatnak.

Attól mert sokféle eszközzel dolgozunk, az edzések nagyon megtervezetettek. Nem használunk minden eszközt egyszerre, csak azt, ami az adott célhoz kell.

Egy-egy ciklus 6-8 hétig tart. Ez idő alatt meghatározott képességeket fejlesztünk , míg a többit szinten tartjuk. Minden ciklusban más kerül fókuszba. Ettől függetlenül bármikor  csatlakozhatsz, mert mindig hozzád fogjuk igazítani az edzést.

Saját Testsúlyos Gyakorlatok

Megtanítunk húzózdkodni,  tolódzkodni, fekvőtámaszozni, és idővel egyébb menő haladó saját testsúlyos erőelemekre is.

Erőemelés - Barbell edzés

Akinek erősek a lábai, annak általában nem fáj a háta. Ehhez súlyokat kell majd mozgatnod, aminek legjobb eszköze a Barbell. Megtanítunk rendesen guggolni és felhúzni stb.

Hajlékonyság - Ízületvédelem

Az edzéseken olyan gyakorlatokat csinálunk, amik nem csak az erőd, hanem a hajlékonyságod is növelik. Megerősítjük ízületeidet, így a fájdalom nélkül, rendesen tudsz majd fókuszálni a napi teendőidre.

Kettlebell komplexek

Időnkét előkerül a kettlebell is. A komplex több gyakorlat kombinációja, amivel iszonyú jól lehet az erő-állóképességet fejleszteni.

TRX

Az egyik legnépszerűbb eszköz és módszer a mai világban. Rendkívül sokoldalú, és nagyon jól át lehet vele mozgatni az egész testet.

Családias légkör - jó csapat!

Kis edzőterem vagyunk, ahol nagyon jó a csapat. A kiscsoportok miatt az edzőnek mindenkire jut bőven ideje, így szinte teljesen személyre tudja szabni az edzést.

Segítünk az egészséges életmód kialakításában is

Az edzések akkor fejtik ki igazán jól a hatásukat, ha tested megfelelően táplálod, és odafigyelsz az életmódodra.

Ebben sem hagyunk magadra, ugyanis a bérleted mellé ajándékba adunk:

1. Egy ingyenes előzetes konzultációt a terem táplálkozási szakértőjével, amin felmérjük a jelenlegi állapotod, és átbeszéljük hogyan indulj el.

2. Amennyiben 3 havi bérletet veszel, úgy egy 37 oldalas Életmód Kisokost, aminek segítségével új szintre emelheted az egészséged és az életminőséged!

Nézz bele az edzéseinkbe

Itt van pár videó az edzésekről. Kövesd az oldalunk Instagramon, ahová naponta kerülnek ki új sztorik, így megnézeted, hogy mit csinálunk.

Tanítványaink mondták

Fusd át az eddigi visszajelzéseket a programról. Sokan pár hét után látványos, és érezhető javulásról számolnak be.

`
„Megbízhatónak, felkészültnek gondollak, akinek nem gond újra beülni a padba és tanulni valamit, hogy segítse a csapatát. E-miatt felnézek rád, hiteles embernek tartalak, és a végletekig bízom benned, hogy amit mondasz az jó nekem, és csinálom, mert azt látom hogy arra törekedsz, hogy a lehető legjobb edző legyél, és a lehető legjobbat hozd ki abból is aki hozzád jár. Emellett egy nagyon kellemes személyiség vagy, szerintem jól kijövünk, jól kezeled az embereket, a hisztit, a speciális kéréseket. 😀
Engem úgy érzem jól motiválsz, ha azt mondod benne van még egy én elhiszem, és nekiállok megcsinálni. :D”

 

– Pászli Éva

Edző: Bajai Attila

`
“Ez pont az, amit én szerettem volna. A legkisebb erőfeszítéstől is lerobbant a derekam. Az edzések hatására, szinte azonnal javult a teherbírásom, jobb lett a tartásom, tudatosodott sok minden az izmaimmal kapcsolatosan és érzem, hogy apránként fokozatosan erősödnek, feszesednek az izmaim. A hely nagyon jól felszerelt és szimpatikus. Szeretem, hogy nem nagy, nem csili-vili, de jól átgondolt és profi. Jó a hangulat, mindenki motivált, szeretem a kis csoportos formációt és az ezen belül lehetséges egyéni edzésterveket, a mindenkire való külön odafigyelést. Jól esik, hogy lehet tanácsot kérni és kapni a mozgáshoz és életmódhoz kapcsolódó egyéni kérdésekre. Tetszik András hozzáértése, elhivatottsága, csodás testkultúrája, közvetlensége. Sokat jelent a heti két alkalmas irányított kondíció javító edzés, sokat javult a közérzetem egy hónap alatt. Köszönet érte! László Tímea!”

– László Tímea

Edző: Eszes András

`
Samu a legfelkészültebb és legelkötelezettebb edző akit valaha megismertem. Az edzések szuper hangulatúak, de kemények és nagyon jól felépítettek és mindez nagyon gyorsan megmutatkozik az elért eredményekben. Számomra hihetetlen élmény megtapasztalni hogy akut panaszmentes gerincsérvvel – a körültekintő és állandó odafigyelésnek köszönhetően – újra úgy tudok edzeni mintha semmi nem történt volna. Receptre írnám fel őket mindenkinek!

– Návay Andra

Edző: Bárkányi István (Samu)

Kik tartják az edzéseket?

Tipp: klikk az Insta ikonra és kövesd be az edzőket!

Bajai Attila

Időpontok:

H-SZ-P 17:00
H-SZ 18:00

H-SZ-P 19:00

Helyszín: 1139. Lomb utca 34.

Eszes András

Időpontok:

H-SZ-P 6:45
H-SZ-P 7:45

Helyszín: 1139. Lomb utca 34.

Kinek ajánljuk ezt az edzést?

Itt a helyed ha:

R

Ha a nagy hagyományos hodályok helyett inkább egy kisebb családias légkörű edzőteremet keresel.

R

Szakszerű segítséget keresel és szeretnéd a gyakorlatokat normálisan megtanulni.

R

Ha egy ideje már nem mozogtál, de most szeretnél újra visszatérni az edzésekhez.

R

Nem tetszik a Crossfit edzések tempója és intenzitása.

R

Erősödni akarsz és javítanál az áltlános közérzeteteden.

R

Ha itt ott fáj (pl. a hátad, térded, vállad stb.) és szeretnél ennek végre véget vetni!

Legyél erősebb mint valaha, átgondoltan, és sérülésektől mentesen!

Szerezd vissza az energiád és kerülj top formába!

Töltsd le a kupont, majd jelentkezz be az órarend felületén és próbáld ki az edzést.