Powercat Training System

Kerülj életed legjobb formájába

Jobbá tesszük a mindennapjaid a kemény munka, a sport, és a közösség erejével.

Találd meg Neked szóló edzésünket 2 perc alatt! Indítsd el az Edzésválasztó Robotot!

A rendszeres erősítő edzés az egyik legjobb befektetés.

Nem csak hisszük, hanem tudjuk is, hogy ez így van. Ebben a szellemben indult útjára Powercat Training System is, aminek a KÜLDETÉSE, hogy jobbá tegyük a mindennapjaid a mozgás által.

A saját egészéged az életminőséged alapköve!

Miért válaszd a Powercat edzéseit?

Nagyon sok edzőterem van, ahol több gép, kényelmesebb és luxus öltözők, gyönyörű pultos lányok és sokféle turmix közül lehet választani.

A Powercat termei nem tartoznak a luxus kategóriába, nem árulunk semmilyen turmixot és az edzőink fogadnak, amikor érkezel. De tudunk valami olyat, amit a nagy termek nem:

Ismerjük a sportolóinkat. Ismerjük az igényeit, a sérüléseit, a képességeit. Tudjuk, hogy mi kell ahhoz, hogy közelebb kerülj a célodhoz,  mert minket ez érdekel. Mi ehhez értünk 🙂 

A célunk nem a luxus és a kényelem biztosítása, hanem a garancia, hogy ha jobban akarod érezni magad, izmosabb, erősebb, fittebb akarsz lenni, a legbiztosabb utat találjuk meg számodra.

Nálunk kizárólag profi edzők tartanak edzéseket, akik években mérhető tapasztalattal és számos képzésben élesített elmével rendelkeznek. Értünk ahhoz, amit csinálunk. Szeretjük ezt csinálni és sikeresek vagyunk benne. Kövess minket az Instán és ismerd meg edzőinket, edzéseinket és gyere el bátran, próbáld ki, milyen egy Powercat edzés.

 

Hol találsz meg minket?

Powercat Ráday

1092. Ráday utca 57.

+36 20 423 3678

Powercat Kinizsi

1092, Kinizsi utca 33

+36 20 423 3678

Nem kell jól érezned magad ahhoz, hogy elkezd, de ahhoz, hogy jól érezd magad, el kell kezdened!

Ne azt nézd, hogy ki hogyan néz ki, vagy mit tud most, hanem azt, hogyan jutott el oda. Mindenkinek van egy története. A tiéd most kezdődik!

Hogyan segítünk elérni a célod?

A hosszú évek során azt tapasztaltuk, hogy ez a 3 legfőbb értékünk, ami miatt szeretnek hozzánk járni edzeni. Ha te is azonosulni tudsz az alábbiakkal, akkor itt a helyed a csapatban!

Családias légkör - jó csapat!

Kisebb, kb. 150-250 nm-es, stúdió jellegű edzőtermekben,  maximum 8-10 fős kiscsoportos edzések, vagy személyi edzés keretében tudsz nálunk edzeni.

Nincs tömeg, nem kell várnod a gépekre, és a méreteink ellenére minden szükséges eszköz rendelkezésre áll, amire csak szükséged lehet: TRX, gyűrű, kettlebellek, barbellek, korlátok, kézisúlyzók hadai, szán, rázókötél, C2-es erogméter stb.

Folyamatos edzői felügyelet

Folyamatosan képezzük magunkat, sőt ez elvárás is a Powercat részéről az edzőinkkel szemben.

Minden edzésünk irányított, ahol a terhelést teljesen rád szabjuk. Csak olyan gyakorlatokkal dolgozol, amikkel optimális edzésterhelést fogsz tudni elérni. Nem foguk soha túlterhelni, de nem hagyunk lazsálni sem. Ha nálunk szeretnél edzeni, akkor érdemes hosszabb távon gondolkodnod, mert a változáshoz időre lesz szükséged, ami nem csak egy 1-2 hónapos folyamat.

Fájdalommentes fitnesz

Sok helyen követik „no pain no gain” elvet, ami szerint akkor fogsz csak fejlődni, ha az edzés fáj, és maximálisan kifárasztod magad.

Ezt a mentalitást mi egyenesen károsnak tartjuk. Fontos, hogy beletedd a munkát, de ehhez nem kell széthajszolnod magad minden edzésen, és négykézláb kimenni a teremből.

Ha pedig sérülésed vagy fájdalmad van, akkor ezt csak úgy tudod megszüntetni, ha fájdalommentes mozgást végzel.

Melyik óratípus való neked?

Az óratípusaink között nagyon sok átfedés van. Lényegében mindegyiken erősítés zajlik. Kisebb különbségek vannak attól függően, hogy mire helyezzük a hangsúlyt.

Womanizer

Erősítő és alakformáló edzésprogram, amit kifejezetten CSAK CSAJOKNAK állítottunk össze, csak az ő problémáikra.

Fókuszban a kerek fenék, vonzó, erős lábak, és a karcsú derék.

A programban segítünk a helyes életmód kialakításában is, és a ciklusodat is figyelembe vesszük.

Funkcionális Erősítő Edzés (FEE)

Ezt az edzést ajánljuk, ha teljesen kezdőként szeretnél az erősítő edzések világába csöppenni. Nem kell tartanod attól, hogy valami túl nehéz lesz – itt kifejezetten arra figyelünk, hogy mindenkit a saját szintjén terheljük és megtsnítsuk a súlyzós edzés alapjaira.

Ha ülőmunkát végzel, és szeretnéd ennek a káros hatásait ellensúlyozni, javítani az általános közérzeteden, akkor ezt a programot neked ajánljuk.

Térj vissza a fájdalommentes mozgásba, és járasd csúcsra a napi energiaszinted.

BBP és BBP LIGHT

Kőkemény ellenállásos edzések heti 3 alkalommal, ahol a fókusz az erőfejlesztés, izomépítés, és a teljes átalakulás. 

A programban segítünk a helyes táplálkozás kialakításában is.

Különlegessége az órának, hogy a fejlődésed, és a teljes edzésprogramod egy applikáció felületén is nyomon tudod követni, illetve  bármikor elérheted. Kezdd a BBP Light-tal, ha még most kezdenéd a súlyzós edzéseket!

Hybrid Training

A Hybrid Training egy teljes testes robbanékonyság, erő és állóképességi edzés olyan sportkedvelőknek, akik az általános edzettségi szintjüket szeretnék növelni és jobban akarnak kinézni, a nélkül, hogy órákat kellene tölteni az edzőteremben.

A robbanékonyság és erőfejlesztés nem csak a sportolók kiváltsága, hanem az átlagembereknek is szükségük van rá a mindennapokban, hogy hosszútávon meg tudják őrizni a fittségüket. 

Az edzések során a teljes test izomzatát fejlesztjük, így szorgalmas és hosszútávú munkával látványos izomzatra is szert tehetsz.

Kik tartják az edzéseket?

Tipp: klikk az Insta ikonra és kövesd be az edzőket!  Ismerd meg őket jobban,  többen hasznos, mozgással és életmóddal kapcsolatos tartalmakat is megosztanak.

Bárkányi István (Samu)

XI. Powercat Kinizsi

barbi

Cseri Barbara

IX. Ráday utca

Szőke Krisztina

IX .Powercat Kinizsi

barbi

Gyurcsa Kinga

IX. Ráday utca

trx edző

Sárai Dávid

XI. Powercat Kinizsi

bbp_edzo

Monda Marietta

IX. Powercat Ráday

Miért jó, ha edzővel dolgozol?

Ez is egy szakma, méghozzá nem egyszerű és sok felelősséggel jár. 

Edzésprogramot összerakni nem csak annyiból áll, hogy felnézünk a Youtube-ra és lemásolunk pár szimpatikusnak tűnő gyakorlatot, majd keresünk hozzá valami programot a neten, vagy valamilyen fitnesz magazinban…..

Egyáltalán nem biztos, hogy az ilyen programok neked is ugyanúgy fognak működni, sőt…szinte biztosan alakítani kell rajta.

Az eredményhez kell egy jó program

Az edzésprogram összeállítása nem egyszerű feladat, rengeteg tényezőt kell meghatározni: a terhelést (intenzitást) ismétlést, pihenőidőket, szetteket, tempót, a neked megfelelő gyakorlatot stb. Az imént felsoroltak variálásával más-más edzéshatás érhető el.

A gyakorlatokat jól kell megtanulnod

Sokszor egy egyszerűnek tűnő gyakorlatot is el lehet rontani. Érezned kell azt, amit csinálsz, és ez a kezdetben nem mindig egyszerű.

Minden gyakorlatnál meg vannak azok kulcspontok, amikre figyelni kell. Gondoltad volna, hogy egy egyszerű fekvőtámasznál minimum 7 dologra kell egyszerre figyelned?

Kell valaki, aki motivál és nem hagy lazsálni.

Az edződ bátorít és motivál az edzés közben. Egyedül sanszos, hogy mindig a kényelmesebb utat fogod választani.

Egy külső szakavatott szem sokszor jobban el tudja dönteni, hogy van-e benned még tartalék, vagy aznapra már elég volt. 

Mit ad neked az, ha erős vagy?

Fájdalommentes életet

A rendszeres ízületi fájdalom, mint a derék, térd, váll stb. iszonyú energiákat vonnak el nap mint nap. A hosszútávú megoldás nem a fájdalomcsillapító, hanem egy fokozatosan felépített, erősítő program, amivel örökre búcsút inthetsz a fájdalomnak. Mi és a tanítványaink már tudják ezt.

Nem okoznak gondot a hétköznapi feladatok

Nem lesz gond egy bevásárlás után felcipelni a csomagokat az emeletre, egy sima lépcsőzés, a gyereket ölbe venni, egy befőttes üveg, vagy egy ásványizes palack kinyitása, egy kis szerelés a ház körül, vagy egy hosszabb kertészkedés, akár egy költözés stb. (hány olyan sztorit hallottunk már pl., hogy kertészkedés közben sérült le valaki)

Hajlékonyságot és szabadabb mozgást

Ha megfelelően erősítesz, akkor azzal a hajlékonyságod is növelheted, így pl. nem okoz gondot előrehajolni és megirnteni az ujjaiddal, vagy akár a tenyereddel a talajt (persze nyújtott térdekkel).

Jobb kiállást, erős fizikumot, több önbizalomat és magabiztosságot

Ez nem csak a párkapcsolatok kialakításához hasznos, hanem egy új munkhahely kereséskor is előnyös. Egy jobb kiállással határozottabb és meggyőzőbb tudsz lenni.

Kövess az Instán és nézd meg, hogyan edzünk

Tanítványaink mondták

Fusd néhány tanítványunk visszajelzését. Sokan pár hét után látványos, és érezhető javulásról számolnak be.

`
„Megbízhatónak, felkészültnek gondollak, akinek nem gond újra beülni a padba és tanulni valamit, hogy segítse a csapatát. E-miatt felnézek rád, hiteles embernek tartalak, és a végletekig bízom benned, hogy amit mondasz az jó nekem, és csinálom, mert azt látom hogy arra törekedsz, hogy a lehető legjobb edző legyél, és a lehető legjobbat hozd ki abból is aki hozzád jár. Emellett egy nagyon kellemes személyiség vagy, szerintem jól kijövünk, jól kezeled az embereket, a hisztit, a speciális kéréseket. 😀
Engem úgy érzem jól motiválsz, ha azt mondod benne van még egy én elhiszem, és nekiállok megcsinálni. :D”

 

– Pászli Éva

Edző: Bajai Attila

`
“Ez pont az, amit én szerettem volna. A legkisebb erőfeszítéstől is lerobbant a derekam. Az edzések hatására, szinte azonnal javult a teherbírásom, jobb lett a tartásom, tudatosodott sok minden az izmaimmal kapcsolatosan és érzem, hogy apránként fokozatosan erősödnek, feszesednek az izmaim. A hely nagyon jól felszerelt és szimpatikus. Szeretem, hogy nem nagy, nem csili-vili, de jól átgondolt és profi. Jó a hangulat, mindenki motivált, szeretem a kis csoportos formációt és az ezen belül lehetséges egyéni edzésterveket, a mindenkire való külön odafigyelést. Jól esik, hogy lehet tanácsot kérni és kapni a mozgáshoz és életmódhoz kapcsolódó egyéni kérdésekre. Tetszik András hozzáértése, elhivatottsága, csodás testkultúrája, közvetlensége. Sokat jelent a heti két alkalmas irányított kondíció javító edzés, sokat javult a közérzetem egy hónap alatt. Köszönet érte! László Tímea!”

– László Tímea

Edző: Eszes András

`
Samu a legfelkészültebb és legelkötelezettebb edző akit valaha megismertem. Az edzések szuper hangulatúak, de kemények és nagyon jól felépítettek és mindez nagyon gyorsan megmutatkozik az elért eredményekben. Számomra hihetetlen élmény megtapasztalni hogy akut panaszmentes gerincsérvvel – a körültekintő és állandó odafigyelésnek köszönhetően – újra úgy tudok edzeni mintha semmi nem történt volna. Receptre írnám fel őket mindenkinek!

– Návay Andra

Edző: Bárkányi István (Samu)

Powercat Podcast

Rendszeres hasznos tartalmak edzésről, mozgásról, életmódról. Vendégeink a szakma elismert alakjai, akiktől nagyon sokat tanulhatsz. Iratkozz fel a YouTube csatornánkra, hogy mindig értesülhess a új részekről.

Legyél erősebb mint valaha, átgondoltan, és sérülésektől mentesen!

Szerezd vissza az energiád és kerülj top formába!

Töltsd le a kupont és próbáld ki az edzést féláron.

Kérdésed van? Szívesen segítünk! Írj itt, vagy csörögj ránk a lenti számok bármelyikén!

4 + 2 =

Kapcsolat

Kattins a dobozra és már tudsz is hívni minket.

Powercat Kinizsi

+36 20 423 3678

Powercat Ráday

+36 20 423 3678