TRX reggeli edzés

Frissítő tréning, a literes kávé helyett

Eddz velünk reggelente!

A reggeli edzés az egyetlen olyan megoldás, amivel biztosan képes leszel rendszert illeszteni az edzésprogramodba, legyen bármilyen állásod is. Hiába a túlóra, az elhúzódó megbeszélés, dugó, ami a délutánokra jellemző… reggeli munkakezdés előtt rá fogsz érni és ki tudsz alakítani magadnak egy remek szokást, amely komoly lépés lehet az egészséges, vitalitással teli élet megkezdése felé.

 

 

JELENTKEZZ MOST!

A reggeli edzések felépítése minden alkalommal megegyezik majd, azonban hétről hétre nehezítjük és változtatjuk a gyakorlatokat a progresszió érdekében. Az edzések 60 percig tartanak: 10 perc bemelegítés, 5 perc stabilizáció, 30 perc munka, 5 perc sprint és 10 perc levezetés/nyújtás/hengerezés.

<iframe src="https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fhiitedzes%2Fvideos%2F1549891191697957%2F&show_text=0&width=560" width="560" height="315" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowTransparency="true" allowFullScreen="true"></iframe>

1. Bemelegítés

 

Új szemléletű bemelegítést alkalmazunk, (nem az ugrálós és pulzuspörgetős bemelegítés), és biztosak vagyunk benne, hogy pár alkalom után mindenki érezni és látni fogja a pozitív változást törzse stabilitásában és ízületei mobilitásában. Természetesen a keringésfokozás elkerülhetetlen, de nálunk nem fogsz már a bemelegítésen elfáradni – ahogy azt sok helyen hibásan alkalmazzák.

2. Stabilizációs blokk

 

Ez a rész azt szolgálja, hogy felkészítsük a vázizomrendszert a komoly terhelésre, valamint az izomláncok alkotta izmok még alaposabb bemelegítése is a cél. Gyakran statikus, de olykor dinamikus stabilizációs feladatok is kerülnek ebbe a részbe, mely csupán pár percet vesz igénybe, de roppant fontos.

3. Fő rész

 

Párban fogunk dolgozni. A pár egyik tagja TRX-szel dolgozik, a másik eszköz nélkül, saját testsúllyal végzi a gyakorlatot, ezután cserélnek. A TRX legnagyobb előnyét használjuk ki: mindenki magának tudja beállítani a megfelelő terhelést, nehézségi fokot. Ismerjük a gyakorlatok progressziós és regressziós lehetőségeit, így sosem lesz egy-egy feladat „megoldhatatlan”, vagy „túl könnyű”. A program fő részének egyértelmű célja, hogy hatékonyan erősítse az izomláncokat és a core-t, mialatt növelje az állóképességet és fejlessze a gyorsaságot.

4. Sprint

 

Az edzés legkeményebb része… amikor már azt hiszed, túl vagy rajta, akkor kezdődik a neheze. Legtöbbször funkcionális köredzéssel érjük el azt, hogy a metabolizmusod a maximumra pörögjön. Ez a blokk biztosítja az Afterburn, vagy EPOC hatást, ami azt jelenti, hogy a szervezet az edzés utáni 48 órában is aktívan égeti a zsírt.

5. Levezetés

 

Mindenki tudja, hogy az edzéseink akkor igazán hatékonyak, ha a végén nyújtunk. Fontos a kontrollált végrehajtás és a légzés megfelelő szabályzása is. Levezetéskor ügyelünk arra, hogy a pulzus visszaálljon a normális tartományba, minden átmozgatott izomcsoportot megnyújtunk és gyakran alkalmazzuk a TRX power stretching elemeit is.

Vezetőedző

Serkédi Nóra – norakedy

Serkédi Nóra vagyok csoportos fitness edző. Saját tapasztalataimat szeretném átadni a vendégeim részére, melyet 7 év alatt szereztem meg különböző típusú órák látogatása során.

Fontos számomra, a test és a lélek egyensúlya. Tiszta fejjel, kontrollált, megfelelő intenzitású edzés mellett nincs lehetetlen.

Célom, hogy a vendégeket hozzásegítsem céljaik eléréséhez, valamint egy olyan életvitel és szemléletmód felé tereljem őket, melyben a rendszeres testmozgás a mindennapok részét képezik, és hosszútávon biztosítja számukra az egészségesebb, kiegyensúlyozottabb és magabiztosabb mindennapokat.

 

Árak

csoportos edzésre vonatkoznak. A személyi/semi private edzések árait az edzések/személyi edzések menüpontban találod.