kedd, csütörtök: 18:00 – 19:15

IX. Mester u. 11.

TRX EDZÉS
TRIATLONOSOKnak

javíts perceket az idődön!

A leghatékonyabb edzésmódszereket alkalmazzuk, hogy jobb lehess, mint valaha

LEGYÉL GYORSABB A FÁJDALMAIDNÁL!

Nem csak erősítünk,  hanem korrigáljuk az izom-egyensúlytalanságokat is

erősebb, gyorsabb sportolókat fejlesztünk

egyedülálló trx edzés, futók, kerékpározók és úszók igényeire szabva

Az országban egyedülállóan triatlon spcifikus TRX edzés indul a Mesterveremben. Az edzés célja az egyre népszerűbb triatlon sportág kedvelőinek, versenyzőinek állóképességi fejlesztése, erősítése. Lehetsz terepfutó, vagy hobbi maratonista, ez az edzés jelentősen javítja majd a teljesítményedet.

erősítés, nyújtás, állóképesség fejlesztés

farizom és törzsedzés, ízület védő hatás

tartáskorrekció

triatlonosok és hobbi futók igényeire fejlesztve

miÉRT EDDZ VELÜNK?

A gyakorlatsorok szisztematikusan erősítik és építik fel az úszásban, kerékpározásban és futásban használt izomcsoportokat, optimalizálják az izomtömeget, biztosítják az izületek védelmét. Az edzés folyamán nagy hangsúlyt kapnak a helyes testtartást és stabil egyensúlyt fejlesztő gyakorlatok is.

A megfelelő nyújtás, rekreáció fontos eleme ennek az edzés rendszernek amelyre nagyon odafigyelünk a sérülések, húzódások elkerülése miatt. Szeretettel várunk minden érdeklődő sporttársat a kimerítő de remek hangulatú edzéseinkre

mit mond, aki már próbálta?

Számomra a TRX edzések kimagasló teljesítménynövekedést hoztak az amatőr triatlon sportágban. Az edzéseim „ártatlan” erősítésnek indultak, minden elvárás nélkül,  egyszerűen jobban szerettem volna érezni magam a heti 2-3 edzés után.  Első sikerélményem az első hónap után a futásban jelentkezett, amikor is a megszokott tempómat jelentősen alacsonyabb (138 BPM helyett 117 BPM) pulzus számon tudtam futni és a harmadik hónap kezdetétől az alsó pulzustartományomban 3km/h-val gyorsabban haladok, változatlan erőkifejtés mellett.

Az úszásban és kerékpárban is hasonló javulás volt tapasztalható, melyeket legegyszerűbb röviden, számokban kifejezni:

TRX előtt : 1500 méter gyors úszás – 31.30 perc

3 hónap TRX után: 1500 méter gyors úszás – 25.10 perc

Kerékpár (ugyanazon a pályán, ugyanazzal a kerékpárral, valamint pulzus számon):

TRX előtt : 40 km távolság megtétele- 18,6 km/h-s átlag sebességgel

3 hónap TRX után: 40 km távolság megtétele – 24,3 km/h-s átlag sebességgel

 

Mindezen pozitív változás a Powercat TRX edzések extrém állóképesség növelő hatásának, a specifikus izomcsoportok erősítésének, továbbá az egyensúly és a helyes testtudat kialakulásának köszönhető.

Heni

triatlon versenyző

2 éve jártam folyamatosan heti 2-3 alkalommal folyamatosan TRX illetve később MRT edzésekre a Powercat-be amikor is megfogalmazódott bennem hogy le kellene futni a maratont. Életem legjobb formájában voltam es pont 42 , mikor máskor ha nem most:) . Miután elkezdtem a felkészülést , egy futó edző segítségével, ami heti 40-50 bizonyos időszakban a 60km távot is elérte, és elkezdtem utána olvasni a hosszútáv futásnak,  rájöttem mennyire fontos a kelő törzs , fenék, comb es nem utolsó sorban a felső test izomzat megléte. Örültem hogy ezzel az alappal mar rendelkezem a Powercat edzőinek köszönhetően. Elengedhetetlen és biztos vagyok benne hogy fontos tényező volt  ahhoz hogy a felkészülési időszakot serülésmentesen és mindenfajta ízületi fájdalom nélkül tudjam magam mögött. 

Krisztián

hobbi futó, maratonra készül

EDZŐINK

Ilkei-Hajós Krisztina vagyok, személyi edző és TRX edző.

Azért csatlakoztam a Powercat-hez, mert egy olyan preventív szemléletet képviselnek, amit én is fontosnak tartok. Kiemelkedően fontos szerintem, hogy edzőként a sportolók hosszútávú egészségéért tegyünk és segítsük őket a gyakorlatok helyes elsajátításában!

Azok jelentkezését várom a triatlonos edzéseimre, akik szeretnének gyorsabbak, erősebbek lenni, a törzsizmaik erejét és állóképességét növelni, hogy végig bírják a versenyeket, és ne sérüljenek meg.

Amit garantálni tudok, hogy biztosan el fogsz fáradni és a sportodban alkalmazható erőállóképességet jelentős mértékben növelni, fejleszteni fogjuk.

az ízületeid hosszú távú egészsége és a törzsizmaid ereje kéz a kézben járnak!

„A proximális stabilitás biztosítja a disztális mobilitást.”

Ez azt jelenti, hogy ha a törzsed nem stabil, soha nem leszel képes a végtagokat megfelelően használni – ha túl hamar elfáradsz, a szervezeted kompenzálni fog – ez pedig fájdalmakhoz, sérülésekhez és sok-sok kihagyott versenyhez vezet. 

A preventív szemléletű edzés azért fontos, hogy a sportteljesítményed hosszú távon, sérülésektől mentesen tudd növelni. A hab a tortán, hogy ezt még élvezni is fogod.

JELENTKEZZ BE ÉS PRÓBÁLD KI BÁTRAN!