a törzsedzés elmélete és gyakorlata

 

– online workshop

Naprakész és azonnal használható rendszer, hogy új szintre emeld a 3D mozgások és a törzsedzésed hatékonyságát!

rendszer, amit azonnal használhatsz

nem csak látványos gyakorlatokat, hanem egy rendszert adunk a kezedbe!

Olyan tudást igyekszünk átadni, amit biztosan nem tanítanak a fitnesz iskolákban! A legújabb trendeket követjük és csak azt dolgozzuk fel belőle, ami valóban működik.

 

miért csatlakozz még ma?

XXi. századi oktatási környezet

Valld be: az elméleti anyag egy képzésen vagy nagyon unalmas, mert már ismered, vagy túl gyors és nem tudod jegyzetelni. Ennek vége! Az elméleti anyagot egy jelszóval védett, e-tanulási környezetben tároljuk, ahol fejezetekre és leckékre bontva találod majd meg az így könnyen elsajátítható anyagot. Nem kell sietned – akkor fejezed be a tananyagot, amikor Te akarod, hiszen a hozzáférésed nem jár le! 

videós, nyomtatható gyakorlattár

Nem hagyjuk, hogy a több, mint 110 gyakorlatból álló gyakorlattárból akár egyet is elfelejts! Készítettünk egy nyomtatható gyakorlattárat, ami a hosszas szöveges utasítások helyett egyetlen kattintással betölti a gyakorlatot bemutató videót, amin úgy is fogod látni, hogy mit kell csinálni. Ez a XXI. század, vagy mi a fene… És ez még nem minden – mivel a PDF nem frissül, ha valami újat szeretnénk mutatni, ezért YouTube lejátszási listákat is létrehoztunk, amit folyamatosan frissítünk új gyakorlatokkal.

gyakorlatorientált képzés, sallangok nélkül

Hála az e-tanulást biztosító környezetnek, egy helyen éred el az elméleti és a gyakorlati törzsanyagot, így ha úgy döntesz, hogy részt veszel a gyakorlati napon (nem kötelező), akkor már felkészülten, kérdésekkel teli tudsz belevágni a tanulásba. Ez a hatékony oktatás kulcsa, hiszen nem kell vacakolnunk az elméleti háttértudás átadásával, rögtön belemehetünk a gyakorlatok utasításainak és kivitelezéseinek tanításába.

BÁRHOL TANULHATSZ, NEM KELL UTAZNOD HOZZÁNK

Budapest szép hely, de egy párórás workshop miatt nem muszáj beutaznod hozzánk. Ezt az online anyagot bárhol  használhatod, ahol internet hozzáférés van. Mobilról, tabletről és pc-ről is hibátlanul működik majd, így nem kell aggódnod a forgalom, a parkolás és egyéb kellemetlenségek miatt.

 

A gyakorlati napra  sem kötelező eljönni hozzák, de nagyon ajánlott, mert ott adjuk át azt, amit online nem lehet 🙂

online vizsga és oklevél

Szeretnénk, ha a tudást vissza is mérhetnénk, hiszen mi sem ad nagyobb okot a büszkeségre, mint sok elégedett és sikeres vizsgázó egy képzés után. A kurzus végén egy 10 kérdésből álló teszt méri majd fel, hogy sikerült-e elsajátítani az elhangzottakat és 80% feletti pont esetén autamtikusan küldjük az oklevelet a tanfolyam elvégzéséről.

 

Az oklevelet digitálisan küldjük majd és a tárhelyről ki is tudod majd nyomtatni magadnak, ha Te is olyan büszke leszel rá, mint mi 🙂

azonnal használható tananyag

A workshop talán legfontosabb előnye, hogy nem elvont és edzők számára felesleges, unalmas tudást próbálunk meg átadni, hanem olyat, amit már az első percben is fogsz tudni használni. A bemelegítés felépítését, tartalmát nagyon gyorsan el tudod majd sajátítani és a gyakorlatlitából biztosan fogsz tudni olyat átemelni, eit eddig még nem csináltatok.

Garantáljuk, hogy ez a tanfolyam azonnal hasznossá válik, amint belépsz az e-tanulási környezetbe!

TEMATIKA

ONLINE TÖRZSANYAG FEJEZETEK

1. Bevezetés és történeti áttekintés (4 lecke)

2. Stabilitás fogalma és lényege

3. Propriocepció

4. Strukturális, Reflexes, Statikus és Dinamikus stabilitás

5. Gyakorlattár (10 lecke)

6. Egyensúly és stabilitás

7. Záró gondolatok

 

gyakorlati nap (nem kötelező)

hossza: kb 4 óra

helyszíne: IX. Kinizsi utca 33. – HIIT2

1. Bemutatkozás

2. Kérdések megválaszolása az elmélettel kapcsolatban

3. A gyakorlatok tanításának lépései a gyakorlatban

4. Speciális gyakorlatok

 

kik vagyunk?

mi fogjuk tartani a workshopot

BÁRKÁNYI ISTVÁN

Edző, SzinkrON instuktor, „Az ERŐ az ÁSZ” vezetője

„Tegyük tisztába a manapság divatos fogalmak jelentését, mint a stabilitás, törzs edzés és tekintsük túl a divatos fitnesz irányzatokon, hogy a hatékonyság ne legyen áldozata az instagram lájkoknak.”

BAJAI ATTILA

Powercat Training System, Edző

„Ne hagyd magad elcsábítani a jól kinéző mindenféle következetességet nélkülöző gyakorlatok által! Ha erős stabil törzsre vágysz, azt az alapoktól kell felépítened. Ebben a workshopban egy használható rendszert kapsz a kezeid közé, ami után már csak a munkát kell beletenned és az eredmény garantált.”

MENNYIBE KERÜL?

ÁRAK

FOGLALJ HELYET A WORKSHOPRA!

Az online workshop nagy előnye, hogy bármikor elkezdheted. Nincs határidő, a saját ütemedben haladhatsz és vizsgát sem kötelező teljesítened – bár ennek elmulaztása esetén nem tudunk oklvelet adni az elvégzésről.