A hét minden napján, több időpontban 
Kinizsi utca 33.

MRT EDZÉS 

 

NÖVELJ IZOMTÖMEGET ÉS GYÚJTSD LÁNGRA A ZSÍRPÁRNÁKAT, EGYSZERRE!

A METABOLIKUS ELLENÁLLÁSOS EDZÉS

egyike a leghatékonyabb edzés stratégiáknak, ami egyidejűleg fejleszti az izomzatot, zsírt éget és javítja az általános fittségi szintet.

MIÉRT VÁLASZD?

Felpörgeti az anyagcserét és úgy robbantja szét a zsírpárnákat, mint egy tű a maxra fújt lufit. Izmosabb, erősebb leszel – egyszerűen joban érzed majd magad a bőrödben.

kezdő, középhaladó és haladó programok – rád szabjuk az edzést

Az MRT-ben használhatunk szuperszetteket, köredzéseket, gyorsaságfejlesztő mozgásokat, összetett gyakorlatokat – szinte mindig lesz benne aerob és anaerob munkafázis, így lebontja a falat a klasszikus értelemben vett súlyzós edzés és a kardió mozgás között.

a mindennapokban is hasznos fittség

változatos, de kihívást jelentő edzésterhelés

preventív rendszer, profi edzővel

erősít és szép alakot formál

3 szinten elérhető edzésterhelés

mit kell tudni az edzésről? kinek ajánljuk?

Az MRT edzéseket azoknak ajánljuk, akik szeretnék kihasználni a leghatékonyabb alakformáló stratégiánkat. Annak ellenére, hogy milyen elképesztően hatékony edzésmódszer, mint mindig, most sincs új dolog a nap alatt. Az MRT kombinációja az intenzív kardiovaszkuláris pörgetős és a hagyományos ellenállással (kettlebellel, súlyzókkal, felfüggesztéses eszközökkel, gumiszalaggal) végzett edzéseknek.

Ha te is sok időt vesztegetsz el a konditeremben a szettek közötti pihenőkben, vagy a mobilodat nézegeted a kardió teremben a biciklin ülve, akkor próbáld ki az MRT-t, meg fogsz lepődni a hatékonyságán! 

 

A LEGJOBB KÖREDZÉS, AMIN VALAHA RÉSZTVETTÉL

Az MRT edzések felépítése minden alkalommal megegyezik majd, azonban egy adott edzéstervet követve, fokozatosan nehezednek majd.

A tréningek 60-75 percig tartanak, attól függően, hogy kezdő, vagy középhaladó/haladó csoportba érkezel. Kb 15 perc bemelegítés és mobilizáció után az állomásokon lévő gyakorlatokat mutatjuk majd be, aztán egy felpörgető blokk után indul is a köredzés.

A végén egy kellemes nyújtással/hengerezéssel zárunk, hiszen fontos, hogy úgy fejezd be az edzést, hogy a következő alkalommal is harcrakész lehess.

Kiscsoportos, jó hangulatú edzéseken várunk, ahol egy percig sem hagyunk magadra – az edző folyamatosan figyel és javítja a hibákat – mert tudjuk, hogy a mozgás minősége fontosabb annál, mint hogy mennyit és milyen gyorsan végzel belőle. 

 

 

kik tartják az mrt edzéseket?

 

sárai dávid

sárai dávid

vezetőedző

Az MRT edzés a legjobb, ami a testeddel történhet. Minden fittségi szinten vannak programjaink, így sosem lesz egy edzés túl könnyű, vagy túl nehéz. A hét minden napjén, több időpontban is várunk, ha izmosabb, erősebb és ügyesebb akarsz lenni, mint a korábbi éned 🙂

maróti petra

maróti petra

edző

A középhaladó MRT edzések vezetőjeként várok mindenkit, aki már dolgozott súlyzókkal, kettlebellekkel és nem riad vissza egy kicsit keményebb intenzitású edzéstől. Programozott edzéstervvel és egy nagyon jó csapattal várunk, minden kedden és csütörtökön 18:00-tól.

Gábor-kiss irén

Gábor-kiss irén

edző

A kezdő MRT edzéseimen arra törekszem, hogy változatosan és körültekintően vezesselek be a súlyzós edzésrejtelmeibe. A kezdő edzés nem azt jelenti, hogy unatkozni fogsz, csupán azt jelöli, hogy bármikor elkezdheted, mert tudunk differenciálni.

somogyi tina

somogyi tina

edző

A kezdő MRT edzéseimen nagy hangsúlyt kap az összetett mozgások tanulása, sokat erősítünk és mobilizálunk. Programszerűen dolgozunk, az edzéstervünk Iri óráival átjárható, így nem lesz olyan, hogy ki kell hagynod egy-egy edzést. Próbáld ki, tetszeni fog!

serkédi nóra

serkédi nóra

edző

A reggeli edzések MRT alapúak, de picit eltérnek a szokványostól, ugyanis péntekenként teljesen személyre szabott programot állítok össze a sportolóimnak. Ha reggel 7:00 és 8:00 között ráérsz, akkor ne habozz, várlak az edzéseimen!

ALAKÍTSD ÁT A TESTED ÁTGONDOLTAN, TERVEZETTEN, SÉRÜLÉSEK NÉLKÜL!

“AZ MRT EDZÉS A LEGJOBB DOLOG, AMIT CSINÁLHATSZ A TESTEDDEL”

― Sárai Dávid

VÁLASSZ SZINTET

ÉS jelentkezz be BÁTRAN!

– Ha most kezded, vagy kezded újra a sportolást, akkor a kezdő MRT edzéseket javasoljuk.

– Ha már van több hónap tapasztalatod a súlyzós edzésekkel és rendszeresen mozogsz, akkor a középhaladó MRT lesz a neked való.

– A haladó MRT csoportba csak meghívás útján lehet bekerülni, mert zárt edzésprogramban dolgozunk.