IZOMTÖMEGnövelés és zsírégetés felsőfokon

CSATLAKOZZ edzéseinkhez!

két termünk a ix. kerületben:
kinizsi u.a 33. és mester u. 11.

tel: 06 20 423 3678
email: [email protected]

PRÓBÁLD KI leghatékonyabb EDZÉSEKINKET 1.000 fT-ÉRT!

Válaszlevélben küldjük a kupont, amit edződnek bemutatva érvényesíteni tudod a kedvezményed! Ízületbarát edzésünk a hosszútávú és eredményes fejlődés záloga – próbáld ki!

MI jellemzi az edzéseinket?

Folyamatos fejlődés, minden fittségi szinten 

Ízületbarát koncepció – terhelés az izmon és nem az ízületen van

Zárt csoport, ahol barátságok szövődnek

Kis terem és családias hangulat – nincs zsúfoltság

Összetartó baráti közösség

és ha tetszik

19.990/hó

A 8 alkalmas bérletünk 19.990 Ft-ba kerül, amit 5 hét alatt tudsz lejárni. Ezzel bármelyik edzésünkre jöhetsz, amit az órarendben látsz. 

Ha kipróbáltad és tetszik – tarts velünk egy baráti közösségben és
kerülj életed legjobb formájába!

nézd meg a videót!

2019 az izom éve

100% elégedettségi garancia

ha nálunk edzel, fejlődni fogsz.
ennyi.

Programjainkat úgy építjük fel, hogy  mindig érezd a kihívást. Negyedévente változik az edzések fókusza – ez azt jelenti, hogy folyamatosan más-más célokat tűzünk ki a sportolóinknak. Sokoldalú erő-hipertrófia programokkal dolgozunk, így biztosan nem lesz olyan, hogy beleunsz. Ha most kezded, kifejezetten kezdő programok is vannak, hogy mihamarabb a haladók közé tartozz.

Kis, baráti közösségünk van, ahol támogató légkör és jó hangulat vár. A családias hangulat és az összetartó társak mellett pedig két kiválóan felszerelt edzőteremmel várunk, Pest szívében.

Nincs más dolgod, mint eljönni, kipróbálni és azt csinálni, amit az edződ kér. Ha nem tetszett, visszafizetjük az edzés árát. Mit veszthetsz?

Kiemelt edzések

Januártól új edzéstípusok is bekerültek
a menübe és továbbra is elérhetőek a kedvencek,
mint a TRX és az MRT (Metabolikus ellenállásos edzés)

Sok eszközös erőedzés

Az erőedzés pozitív hatása, hogy sokkal könnyebben veszed majd a hétköznapok akadályait. E mellett brutális erőre tehetsz szert, ami bármikor jöl jöhet. Természetesen az edzések alakformáló hatása sem elhanyagolható, ugyanis az izom nő, a zsír csökken, a tested pedig átalakul!

TRX edzés

Az országban egyedülállóan triatlon spcifikus TRX edzés a Mesterveremben. Az edzés célja az egyre népszerűbb triatlon sportág kedvelőinek, versenyzőinek állóképességi fejlesztése, erősítése. Lehetsz terepfutó, vagy hobbi maratonista, ez az edzés jelentősen javítja majd a teljesítményedet.

Spárta edzés (SBW)

A saját testsúlyos gyakorlatok helyes kivitelezése és gyakorlása minden sportág mozgását megalapozza. A Spárta edzés célja az általános mindenre kiterjedő edzettség kialakítása. Súlyzós edzés elkezdése előtt mindenképp javasolt ez az edzésforma, ahol a koordinációs és kondicionális képességek egyaránt megalapozódnak.

edzések minden fittségi szinten

Az órarendben fogsz találni kifejezetten kezdőknek és haladóknak szóló edzést is – illetve olyat is, ahol minden szinten szerepel. Válaszd a számodra megfelelőt!

bodyweight strength

Ha szeretnél megtanulni húzódzkodni, szabályosan és magabiztosan fekvőtámaszozni és egy lábbal guggolni, akkor ez az edzés neked szól! A saját testsúlyos gyakorlatok királyainak elsajátítása azonban komoly munka, főleg akkor, ha nem akarod tönkretenni az ízületeidet. 

Bízd a felkészülésed profikra, gyere el az óráinkra!

mrt edzés

A metabolikus ellenállásos edzés egyike a leghatékonyabb edzés stratégiáknak, ami egyidejűleg fejleszti az izomzatot, zsírt éget és javítja az általános fittségi szintet. Használhatunk szuperszetteket, köredzéseket, gyorsaságfejlesztő mozgásokat, összetett gyakorlatokat – szinte mindig lesz benne aerob és anaerob munkafázis, így lebontja a falat a klasszikus értelemben vett súlyzós edzés és a kardió mozgás között.

Bigger.Faster.Stronger

jelentkezz!

2 termünk van (egyelőre)

– HIIT2 – IX. Kinizsi utca 33.
(MRT, Womanizer, Gerinctréning, BWS és TRX edzések)

MESTERVEREM – IX. Mester utca 11.
(TRX és Spárta edzések)

Amikor jelentkezel, nézd meg a visszaigazoláson, melyik terembe kell menni!

FONTOS: 24h-n belül nem tudod lemondani az edzést,
ilyenkor a rendszer tartozást keletkeztet.

Nem tudod melyik edzés való neked?

Összeállítottunk egy  kérdőívet, ami alapján egy perc alatt kiderül. Kattints és tudd meg, melyik programokat javasoljuk számodra! A válaszaid alapján 24h-n belül elküldjük a javaslatainkat.

Együttműködő partnereink