gym

3 hónap alatt 4-5 kg izmot pakolunk rád

Funkcionális Izomépítő Program

Szerezd vissza a Formád és állj ki büszkén mások elé, légy Férfi!

Olyan izomzatot építünk, amivel bátra mutatkozhatsz póló nélkül a strandon!

Próbálj egy edzést most féláron!

Ismerd meg a módszert, nézd meg hogy dolgozunk veled!

Építs Izmot ésszel, cuccozás nélkül!

Ha szálkás, kőkemény tapintású, használható izomzatot szeretnél a felfújt lufi kinézet helyett, akkor nem elég a gépeken tolnod az edzést. A bicepsz, a lábtoló és az oldalemelés mind jók, de ha értékelhető eredményeket akarsz rendesen meg kell tanulnod a komplexebb nagy mozgásokat is.

Pl. normálisan guggolni, fekvenyomni, a katonai nyomást, különböző rúddal végzett evezéseket, és érdemes megtanulnod húzódzkodni is stb.

Gépeken mindenki tud dolgozni, az utóbbiak viszont már nem olyan egyszerűek!

 

Nem elég csak pumpálnod, erőt is KELL fejlesztened, tehát erőedzésre lesz szükséged!

Miért?

1. Az erőedzés aktiválja az izmaidat, így azok sokkal tónusosabbnak és kidolgozottabbnak látszanak majd.

2. Minél aktívabbak az izmaid, annál nagyobb az esélye annak, hogy tested úgy reagál az edzésre, ahogy azt szeretnéd, vagyis jobban fogsz nőni!

Inaktív izomzat = Félmunka!

3. Az izmaid tapintása sokkal keményebb lesz, így a csajok szívesebben tapogathatják majd. Ennyi. Jobban néz ki! 😀

4. Végül pedig az erődedzés megfelelő hormonális környezetet teremt az izomépítéshez!

A funkcionális izomépítő programmal…

9

Hétről hétre látni fogod magadon a változást! Az izmaid egyre tónusosabbak lesznek így egyre elégedettebben nézel majd a tükörbe minden nap

9

Bátran állhatsz ki majd poló nélkül mások elé, nem kell szégyellned magad nyáron a strandon

9

Igen! Lesz bicepsz, mell és váll…meg hát is :D, DE a lábakat sem hanyagoljuk el. 

9

Sokkal jobb lesz a testartásod és a közérzeted. Az edzésen olyan gyakorlatokat is fogsz csinálni, amivel brutál erős törzsizmokra tehetsz szert

9

Ahogy egyre jobban nézel ki, úgy javul az önbizalmad is! Sokkal jobb lesz a kiállásod és a kisugárzásod, bátrabb leszel a csajozásnál és az élet minden más területén

9

Megspórolod a felesleges próbálkozásokat sérüléseket és zsákutcákat. Több mint 10 év tapasztalata van mögöttünk, mi már kijártuk az utat, tudjuk mit kell tenni

9

Max. 10 fős kiscsoportok vannak, ahol mindig jut rád idő, az edzőtársaid segítőkészek, de megkövetelik egymástól a kemény melót! Nincs lazsálás 😀

9

Nagy hodály helyett kis családias terem vagyunk, ahol ugyanúgy minden eszköz megvan ahhoz, ami a céljaid eléréséhez kell

Csatlakozz A csoportjainkhoz!

Próbálj ki egy edzést most féláron!

Nézz bele az Edzésekbe!

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Powercat Training System (@powercat_training) által megosztott bejegyzés,

Nem Csak Látvány Izomzatot Építünk!

A program célja használható, működőképes izomzat felépítése. Egy olyan testpáncélé, ami a test védelmi hálójaként funkcionál, rugalmas és képes megvédeni a sérülésektől!

Egy jól összerakott programmal és speciális izomfejlesztő módszerekkel nem csak golyóállóvá, hanem mozgékonnyá is teheted az ízületeidet!

Mit Kapsz a Programban?

Folyamatos Edzői Irányítást

Az edzések max. 10 fős kiscsoportban folyamatos felügyelet mellett zajlanak. Egy edzés hossza 60 perc. Megtanítjuk hogyan aktiváld az izmaidat és hogyan végezd a gyakorlatokat úgy, hogy a legjobb hatásfokot érd el az edzéssel. Folyamatosan javítunk és segítjük a munkád!

Életmód és Sport táplálkozási Tanácsadás

Megfelelő életmód és táplálkozás nélkül az izomépítés aligha lehetséges. Sok-sok hasznos tanácsot fogunk adni, ami segít megteremteni az izomépítéshez szükséges optimális életmódbeli környezeted.

Izomtömeg Növelési Módszerek Hozzád Igazítva

A személyiséged és az életkörülményeid nagyon is befolyásolják, hogy milyen módszerrel tudsz a leghatékonyabban izomtömeget növelni. Mindezt a program során figyelembe vesszük és beépítjük a munkánk során az edzésedbe!

A Program során 4 Ciklus váltja egymást Folyamatosan

Akár természetes módon, akár anabolikus szteroidok segítségével próbálkozol a munkát bele kell tenned. Igaz az utóbbi esetén könnyebb dolgod lenne, de az sem spórolja ezt meg neked. 

Heti 3 edzésre szükséged lesz ahhoz, hogy 3 hónap alatt látványos eredményt érhess el!

Mi mindenben támogatni fogunk, bármikor kérdezhetsz ha úgy érzed elakadtál. Aki rendesen jár az szép eredményekre számíthat!

I. Alapozó Fázis

Mindenkivel itt kezdünk. Megtanítjuk a gyakorlatokat, és azt, hogy hogyan aktiváld az izmaidat.  Cél, hogy jobban megismerjük a fizikai képességeidet, illetve a személyiséged is, ami meghatározó lesz majd abban, hogy milyen izomtömeg növelő módszerekkel dolgozzunk majd a továbbiakban.

II. Izomtömeg Növelés

Itt kezdődik az igazi munka. Ekkora már tudjuk, hogy mire vagy képes és mi az a terhelés, ami számodra optimális. A cél, hogy a ciklus végére felszedj legalább 3 kg izmot, ami naturális testépítéssel egy jó eredménynek számít! A programot úgy próbáljuk kialakítani, hogy a lehető legmotiválóbb legyen a számodra. Ha nem vagy elég motivált, mert utálod azt, amit csinálsz, akkor képtelen leszel elég keményen edzeni.

III. Erő és méret

Itt főleg az erődet fogjuk növelni, aminek erős feszesítő hatása van! A felszedett izomtömeg erőpotenciálját aknázzuk ki ebben a fázisban. Az erőnövelés pozitív mellékhatása, hogy pihent állapotban is feszesebb kinézetet kölcsönöz. Így nem csak bepumpált állapotban fogsz jól kinézni.

IV. Haladó izömtömeg növelés

Bevezetjük az ún. HIIT (High Intensity Interval Training Módszer) technikát, ami tovább segít a felesleges zsírrétegtől megszabadulni. Ezen felül kihasználjuk a III. ciklusban felszedett erőt, amelynek segítségével még nagyobb súlyokkal tudsz dolgozni, hogy ezzel is hatékonyabbá tedd a az izomtömeg növelő edzésed.

Próld ki az új Egy Hetes Intro Csomagot sok-sok Bónusszal

Tanítványaink eddigi Visszajelzései a programról:

Mikor elkezdtem itt edzeni, nem tudtam húzódzkodni, tolódzkodni, normális fekvőtámaszt csinálni, és általában véve gyenge voltam. Azóta felszedtem 8-10 kg izmot, saját testsúly másfélszeresével deadliftelek, megtanultam húzódzkodni, tolódzkodni, és sokkal jobbak lettek a mozgásmintáim. Bejön a folyamatos fejlődési lehetőség, a változatos edzésprogramok, és az, hogy magamon tapasztalom a változást. Gyere ide edzeni, mert jó lesz! 🙂 A csoportos edzés ellenére mindenkire tudnak figyelni az edzők, és segítenek, ha kell. 

Orha Laci

Heti 2 edzéssel valamennyire szinten tudtam magam tartani, néhány hónapja váltottam heti 3 edzésre, így már egyértelműen látszik a fejlődés erőben, izomtömegben, testkompozícióban, kb. 70%-os étkezés odafigyelés mellett. Az edző felkészült, ott van az edzéseken fejben is, lehet rá számítani, nem érnek meglepetések, ha kimarad egy edzés azt előre tudjuk. Hagyd a nagy konditermeket a faszba, itt tudsz használható testet és erőt szerezni. Ha jól kajálsz, akkor a forma is meg lesz mellé. És sokat nevetünk, itt ki tudsz szakadni a világból egy kicsit.

Pikó Peti

Ami nekem már az elején szimpatikus volt, az az, hogy egy személyes találkozóval indul, ahol sok mindent meg lehet tudni, az adott emberről, aki edzeni szeretne. Életem mostani legjobb formáját értem el, lassan a 40hez érve, ami fantasztikus érzés, magabiztosságot, tartást, életszemléletet kaptam. Olyan emberek tartják az edzéseket, akik nem csak beszélnek, hanem meg is mutatják, hogyan kell ezt jól csinálni!

Ferencz Ádám

Ez a Program Neked szól, amennyiben…

Többet akarsz kihozni magadból

Ha már régóta nem fejlődsz és beleuntál a konditermi edzésekbe, akkor ez egy változatos és hatékony program Neked szól.

Szakszerű segítséget szeretnél

Eddig magad raktad össze az edzésed, de rájöttél, hogy jó programot írni nem egyszerű feladat.

Több önbizalomra van szükséged

Elcsépelt dolog ez, de lásd be: legelőször a külső számít. Ha jól nézel az ki nagyban növeli az esélyeidet!

Egyszerűen csak nagyobb, sportosabb szeretnél lenni

Akár fiúként vagy csajként olvasod ezt most: ha erős vagy és izmos, akkor jobb lesz a kiállásod és jobban elismernek. Mindez pozitív energiát ad az életben.

A sportodban számít a teljesítmény és a méret

Több izom = nagyobb erő és teljesítmény potenciál. Ennyi!

Nem Ajnáljuk a Programot, Ha…

Nem tudsz heti minIMUM 2 edzést vállalni

Heti 2 edzés a minimum, ami szükséges a fejlődéshez. Heti 3 a legideálisabb, pláne haladóbb szinten. Persze néha belefér egy-egy hiányzás, de heti 2-vel számolj legalább.

Sokat utazol és nem tudsz előre tervezni

Ha nem vagy ott az edzéseken, akkor nem lesz eredmény, ráadásul feltartod a többieket.

Ha nem vagy hajlandó életmódbeli változtatásokra

Ez az életmódod, így az alvási és evési szokásaid nagyban befolyásolják az izomépítést. Valószínűleg szükséged lesz változtatásra ezen a téren. A kockahas tényleg a konyhában készül! Ha nulla hajlandóságot mutatsz arra, hogy változtass a szokásaidon, akkor az edzés önmagában nem fog sokat segíteni.

Ha pár hét alatt akarod a világot megváltani

A szervezetednek időre van szüksége. A szalagok pl. lassabban adaptálódnak a terheléshez. A gyakorlatokat helyesen meg kell tanulnod, ahhoz hogy hatékony legyen az edzésed

Időpontok és Jelentkezés

}

H-SZ-P 6:45

Helyszín:
1139, Lomb utca 34.

Edző: Eszes András

Helyünk van még a 8 főből

}

H-SZ-P 7:45

Helyszín:
1139, Lomb utca 34.

Edző: Eszes András

Helyünk van még a 8 főből

}

H-SZ-P 17:15

Helyszín:
1139, Lomb utca 34.

Edző: Bajai Attila

Helyünk van még a 8 főből

}

H-SZ-P 19:15

Helyszín:
1139, Lomb utca 34.

Edző: Bajai Attila

Helyünk van még a 8 főből

Itt Jelentkezz: