Immunrendszer támogató receptek és tanácsok gyűjteménye

Támogasd immunrendszered működését és készítsd fel az aktív védekezésre.

sdjndjsnndsjn

dsdsdsdsdsd

dsdsdsdsdsdssd

dsdsds

 

 

 

 

 

1 990 Ft

Miért fontos, hogy az immunrendszert támogassuk?

Az immunrendszer egy rendkívül összetett szisztéma, ami magában foglalja a fehérvérsejteket, a bőrt, a váladékokat és a baktériumokat is. Elsődleges feladata a külső fenyegetések – vírusok és baktériumok -felkutatása, azonosítása, megtámadása, majd hatástalanítása.

Nagyon sok cikket lehet a COVID-19 kapcsán olvasni arról, hogy az erős immunrendszert (mint minden betegség) ez is nehezebben gyűri le. Sokkal kisebb a valószínűsége, hogy a vírus megtámadjon és problémát okozzon a szervezetedben, ha az immunrendszered jól végzi a dolgát. Ez NEM AZT JELENTI, hogy akinek erős az immunrendszere, annak nem kell vigyáznia, hiszen a maszk használatával akkor is meggátolhatod a továbbfertőzést, ha egyébként tünetmentesen és erősen vészeled át a vírusos időszakot és vannak olyan esetek, amikor az erős immunrendszer ellenére is történik probléma – de azért Te is jobban érzed magad egy Volvoban, mint egy Trabantban, ha autóversenyre mész.

Azonban különbséget kell tenni aktív és passzív védekezés között. A maszk egy passzív védekezési forma, ami nagy eséllyel segít megóvni Téged és a többieket azon a helyen, ahol többen vagytok. Azonban a maszk nem véd meg akkor, ha a vírus már eljutott hozzád. Nem hordhatunk szkafandert és moshatjuk le az utcákat langyos, szappanos vízzel – de a szervezetünket felkészíthetjük arra, hogy ellenállóbb legyen a vírusokkal és egyéb fertőzésekkel szemben.

Az immunrendszer támogatása az aktív védekezési stratégiák közé tartozik. Ebben a kis pdf könyvben összeszedtünk sok hasznos információt és gyakorlati tanácsot, ami segíthet abban, hogy a maszkon túl is legyen erős a védekezésed, valamint 19 ízletes receptet is kidolgoztunk, amelyeknél kiemeltük, hogy miért és milyen formában segíti az immunrendszer működését.

immunerősítő
immunrendszer erősítő
superfood

Az étrend hatása az immunrendszerre

Bizonyos mikro-tápanyagok – például a vitaminok és az ásványi anyagok – hiánya bizonyítottan negatív hatással lehet az immunreakciónkra. Egyelőre nem teljesen világos, milyen mértékben befolyásolja ez a védekezőképessünket. A kutatások folyamatosan zajlanak. 

Ha úgy érzed, hiányoznak az étrendedből a kívánatos mikro-tápanyagok, törekedj a kiegyensúlyozott, változatos étrendre, valamint fogyassz sok gyümölcsöt és zöldséget, és szedj rendszeresen multivitamin-készítményeket.

Mennyibe kerül?

A digitális receptkönyv ára 1.990 Ft, melyet fizethetsz banki átutalással,  PayPal-lal és bankkártyával a Barion biztonságos fizetési opció segítségével.

Fontos: a rendelést e-mailben küldjük és a Receptkönyv egy linken található. E miatt sok levelező SPAM-nek tekinti, ezért ha sikeres vásárlásod után 2-3 órán belül nem érkezik meg a visszaigazolás, akkor nézd meg a SPAM mappát!

 

Kinek ajánljuk a recepfüzetet?

Ez a receptgyűjtemény azoknak ajánlott, akik szeretnének a táplálkozásukkal és egyéb szabadidős szokások felvételével, nem pedig különféle gyógyszerekkel és porokkal támogatni az immunrendszerük működését. Jelen pillanatban mindenkinek ajánljuk a füzetben leírtak mindennapos alkalmazását és a receptek elkészítését, mert bár a maszk szinte mindenhol kötelező, a fertőzések száma nem csökken… 

Maradt még kérdésed? 

 

Írj Dávidnak, a Powercat vezetőjének és fel fogja veled venni a kapcsolatot, 24 órán belül!

 

8 + 4 =