MENNYIT TUDSZ A HIPERTRÓFIA EDZÉSRŐL?

Összeállítottunk egy 20 kérdésből álló, könnyen kitölthető tesztet. Ha 60%-nál jobb eredményt érsz el, az azt jelenti, hogy rendelkezel a hipertrófia edzések tervezéséhez szükséges alapvető tudással, amire már jól lehet építeni. 

Magabiztos vagy? Rajta, töltsd ki! 30 perced van!

 

FONTOS: ez a teszt NEM azért készült, hogy bárkit megbántson. Azért hoztuk létre, hogy kedvet csináljunk ahhoz, hogy bővítsd a tudásod, amihez 2 tanfolyamot is ajánlunk számodra:

1. Load Management képzés:

Azonnal alkalmazható, gyakorlatias és naprakész tudás, amit az első pillanattól fogva használni tudsz. Jobb eredményeket érhetsz el, kevesebb sérüléssel és fájdalommal, bármilyen fittségi szinten. Hivatalos felnőttképzés, oklevéllel.

A kurzus legfontosabb jellemzői:

10 héten át tartó elméleti oktatás (lásd lejjebb a tematikát- E-osztályteremben, bármikor visszanézhető videókkal és megértést segítő kvízekkel, anyagokkal

– 3D modelleken bemutatott, XXI. századi oktatási környezetben, legfeljebb 20 fős csoportokban

– 2 intenzív 6 órás gyakorlati alkalom (alsótest intenzív, felsőtest intenzív) 

– Folyamatos utókövetés és kérdés/válasz a Discord csatornán, ahol minden résztvevő kötetlenül tud beszélgetni.

2. Hatékony gyakorlatválasztás az izomépítésben és testformálásban online workshop

EGY 4 ÓRÁS WORKSHOP, AMI ÖSSZEFOGLALJA AZ IZOMÉPÍTÉSHEZ SZÜKSÉGES ELMÉLETET ÉS UTAT NYIT A HATÉKONY EDZÉSHEZ, LEGYEN SZÓ A SAJÁT, VAGY EDZETTJEID FEJLŐDÉSÉRŐL.
=======
Az izomépítés és formába hozás nehéz munka. Az optimális eredmények érdekében számos tényezővel kell egy edzőnek játszania. A tényleges munka azonban a kiválasztott gyakorlatok kivitelezésével történik.
=======
Gyere és sajátítsd el a hatékony gyakorlatválasztás alapjait, mozogj még magabiztosabban az edzőteremben és hozz ki még többet klienseidből fölös körök futása nélkül.
=======
TEMATIKA
=======
1. Élettani alapok
• Mi az izom?
• Hogyan működik az izom?
• Hogyan fejtünk ki erőt?
• Mitől nő az izom?
2. A hatékony gyakorlatválasztás alapelvei
• A kontextus fontossága
• A hatékony gyakorlatválasztás 9+1 alapelve