ISMERD MEG A TESTED…

az InBody professzionális testösszetétel-elemző rendszerével!
Kövesd az izmaid fejlődését, tudd meg, mennyire gyors az anyagcseréd, és mennyi zsírtól kell megszabadulnod!

Egy gyors és egyszerű InBody teszt több mint 40 eredményt szolgáltat. Az InBody eredmények potenciális betegségeknek, vagy a legyengült egészségnek az első jelzője lehet. A szegmentált izomelemzés (megmutatja, hogy az alsó végtagokon, torzón és a felső végtagokon mennyi zsír és izom van) fókuszált edzésterv készítését teszi lehetővé.

Az InBody pontosságát és megbízhatóságát a világ vezető folyóiratai és tudósai bizonyítják, több mint 500 cikk került publikálásra neves folyóiratokban, keress rá bátran!

 

MIKOR ÉRDEMES ELVÉGEZNED A TESZTET?

 

STATUS QUO – JELENLEGI ÁLLAPOT MEGISMERÉSE

Ha tudni akarod, hol állsz jelen pillanatban a zsír-izom arány tekintetében, vagy szeretnéd tudni, hogy orvosi szempontok szerint milyen a testkompozíciód, ne hagyd ki a mérést! Nem kell edzened ahhoz, hogy érdekeljen, elhízott, vagy kórosan sovány, netalán alulhidratált vagy-e!

 

EDZÉSPROGRAM ÉS DIÉTA ÉRTÉKELÉSE

Már belevágtál egy programba, de szeretnéd mérni a hatékonyságát? Ha már voltál Inbody mérésen, most tudni fogod, jó úton haladsz-e, esetleg min lesz érdemes változtatnod. Ha most kezded a programot, remek kiindulópontot tudsz majd rögzíteni és a fél év múlva esedékes újramérésen kiderül, hatékony volt-e az út, amit választottál!

 

ÁLTALÁNOS KÍVÁNCSISÁG ELLENSZER

Ha nem vagy beteg, nem is igazán vagy edzésben, de szeretsz mindent tudni, ami a testeddel történik és megismerni a jelenlegi testösszetételed, ne halogasd a döntést! Kiváló alkalom és több, mint 40 adatot fogsz kapni, ami remek visszajelzés arról, hogy mi zajlik jelenleg a testedben.

 TESTKÉPZAVAR ELHÁRÍTÁS ÉRDEKÉBEN

Gyakori, hogy te kövérnek érzed magad, pedig mindenki mondja, hogy jó formában vagy? Most egy objektív visszajelzést kaphatsz arról, hogy milyen a testzsír-izom arányod, ráadásul szegmentáltan. Így kiderül, hogy neked, vagy nekik volt igazuk 🙂

Inbody mérés jegy

3 000 Ft

Kiürítés
Cikkszám: N/A Kategória:

WOMANIZER EDZÉSPROGRAM

  • Gyakorlatok bonyolultsága 60% 60%
  • Edzések nehézsége 80% 80%
  • Erősítés 40% 40%
  • Alakformálás 90% 90%
  • Állóképességi edzés 30% 30%

Ezt a programot aligha kell bemutatni… A Powercat talán legnépszerűbb edzésprogramja, amit egy igazán csajos alakformálás és nagyon jó hangulat jellemez.

Az edzésprogram vezetője, a Womanizer “anyja”, Maróti Petra lesz, aki a 9 hónap végére garantálja a farizom jelentős erősödését és izomtömegének, alakjának fejlődését. E mellett persze teljes test edzést biztosít a program, csak a fókuszban a nőiesebb alak és az önbizalom magasabb szintre hozása áll.