MIND A 4 WORKSHOPUNK, RENDKÍVÜL KEDVEZŐ ÁRON!

 Ez az ajánlat 30% kedvezményt tartalmaz, a szokásos 10% -hoz képest! Egy évben csak 1 ilyen alkalom van. Ha egész télre ellátnád magad tananyaggal és az újévre megújult edzéseket tervezel, ez a legjobb dolog, ami történhet veled! A 4 workshop a következő:

Ízületi olajozás workshop
(oktató: Ivánchich András)

Ízületi felkészítés workshop
(oktató: Ivánchich András)

Törzsedzés elmélete és gyakorlata workshop
(oktató: Bárkányi István és Bajai Attila)

Bemelegítés és új szemléletű mobilizációs technikák workshop 
(oktató: Bárkányi István és Sárai Dávid)

 

mit kapsz a workshop megvásárlásakor?

1. Korlátlan hozzáférést a virtuális tantermünkhöz, ahol minden tudásanyagot elérsz, bármikor. Ennek az az előnye, hogy nincs megszabva, mikor kezded el, nincs megszabva, mikor fejezed be, saját tempóban sajátíthatod el az elméletet. 

2. Kapsz 4 kontakt-workshop vouchert. Ezzel bármelyik kontakt workshopon résztvehetsz a 4 témában. Itt megtanítjuk azokat a gyakorlatokat, amelyeket már videón láttál az online  tananyagok között – a legtöbb gyakorlat ugyanis igényli a személyes felügyeletet és hibajavítást. A workshopok időpontjait a Powercat Training System Facebook oldalán tesszük közzé, megtalálod az események menüpont alatt.

3. Két nyomtatható, alaposan kidolgozott jegyzetet, amiben mindig megtalálod majd a protokollokat, ami alapján a gyakorlatokat programozni tudod, minden szinten.

4. Zárt csoport hozzáférést az Edzői kerekasztal csoportunkba, ahol csak a nálunk végzett edzőink vannak és ahol bármikor kérdezhetsz tőlünk.

5. Az országban egyedülálló tudást, amit garantáltan nem tanultál sehol!

 

TANULD MEG, HOGY ÉPÍTSD FEL A TESTED VÉDELMI HÁLÓJÁT és tarts még jobb edzéseket!

Az emberek mindig csak a nagy és látványos mozgásokkal akarnak foglalkozni és nincs türelmük az alapokon dolgozni, pedig a sérülések elkerülésének szempontjából a legfontosabb, hogy jó alapokra építsd az edzést. Az egészséges ízületek is részét képzik ezeknek az alapoknak. Az ízületeket fel kell készíteni a nagyobb megterhelésekre. Ez nem csak az edzések miatt, hanem az általános ízületi egészség megőrzése miatt is fontos, mivel növelni fogja a környezeti behatásokkal szembeni ellenállóságot. Olyan, mintha kiépítenéd a test védelmi hálóját.

Ezzel a 4 tananyaggal nem csak védelmi hálót építhetsz ki az ízületeid és a tested köré, hanem képes leszel logikusan és szisztematikusan felépíteni a törzserőt mind a három síkban. A bemelegítés workshopon egy olyan rendszert kapsz készhez, amit már több, mint 100 nálunk végzett szakember alkalmaz, nap mint nap.

 

ilyen tananyagot sehol nem fogsz találni az országban!

Használható, naprakész és egyedülálló tudásanyag, videós gyakorlattárral és struktúrált adatokkal. Minden egy helyen lesz, soha nem lesz olyan, hogy valamit nem találsz, hiszen a virtuális tanteremből egy kattintással tudsz váltani a workshopok között.

Akció!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„4 Workshop csomag” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

WOMANIZER EDZÉSPROGRAM

  • Gyakorlatok bonyolultsága 60% 60%
  • Edzések nehézsége 80% 80%
  • Erősítés 40% 40%
  • Alakformálás 90% 90%
  • Állóképességi edzés 30% 30%

Ezt a programot aligha kell bemutatni… A Powercat talán legnépszerűbb edzésprogramja, amit egy igazán csajos alakformálás és nagyon jó hangulat jellemez.

Az edzésprogram vezetője, a Womanizer “anyja”, Maróti Petra lesz, aki a 9 hónap végére garantálja a farizom jelentős erősödését és izomtömegének, alakjának fejlődését. E mellett persze teljes test edzést biztosít a program, csak a fókuszban a nőiesebb alak és az önbizalom magasabb szintre hozása áll.