POWERCAT START PROJEKT
– megkerülhetetlen témák az életmódváltásban, kezdőknek és újrakezdőknek –

fogyókúra

A Powercat Start Projekt egy ingyenes, tematikus e-mail sorozat, amit azért hoztunk létre, hogy megkönnyítse az életmódváltást, edukálja a sportolni vágyókat és segítsen a post-Covid időszak útvesztőjében.

Középpontjában a szokások megváltoztatása áll, ugyanis a szokásainkhoz mereven ragaszkodunk – legyen az jó, vagy rossz. Mi azon fogunk dolgozni, hogy a rutinjaid érted és ne ellened dolgozzanak!

Íme a folyamat:

1. Jelentkezz – ehhez csak az email kell megadnod. Bármikor csatlakozhatsz, nem maradsz le semmiről!

2. Heti 2 alkalommal küldünk levelet, amiben cikkek, podcastok, videók és egyéb tartalmak lesznek, egy előre meghatározott tematika mentén! Minden téma, amit feldolgozunk, támogatni fogja az életmódváltási törekvéseidet.

3. Azt szeretnénk elérni, hogy egy leiratkozónk se legyen, ezért nagyon alaposan megválogatjuk a témákat és igyekszünk nagyon minőségi, hiteles és hasznos leveleket küldeni. Célunk, hogy várd a tőlünk érkező leveleket, ne csak egy újabb promóció legyen a mailek között…

4. FONTOS: Ez NEM egy edzésprogram, bár azt is igyekszünk fejleszteni hozzá!

 

Csak az e-mail címed kell megadnod.

Nem fogunk spammelni, nem élünk vissza vele, nem adjuk át harmadik félnek és csak Powercat tartalmakat küldünk.
* indicates required

Miért az email? Miért nem Facebook? 

Sokat gondolkodtunk, hogyan tudnánk visszaszorítani a Facebookon terjedő agresszív és ellenségeskedő kommenteket, az elérések csökkenését és a hírfolyam teljes erodálását. Arra jutottunk, hogy az email személyre szabottabb, csak Neked szól és bár nem olyan interaktív, mint a közösségi média, itt is tudsz nekünk írni, bármivel kapcsolatban 🙂

Természetesen fogunk posztolni a jövőben is, használjuk majd az oldalainkat, és a Powercat Mastermind csoport továbbra is rendelkezésedre áll, ha a gondolataidat megosztanád a többiekkel.

Kinek ajánljuk a PWC START PROJEKT részvételt?

  • Most kezdenéd a mozgást, teljesen kezdőként, vagy újra szeretnéd kezdeni a sportolást egy hosszabb kihagyás után
  • Erős elhatározás van benned, hogy megváltoztasd a szokásaidat, mert érzed, hogy nem jó így, ahogy van
  • Félsz az általános edzésprogramoktól, mert eddig már sokszor csalódtál, úgy érezted, hogy nem neked való
  • Az a célod, hogy leadj pár kilót, megszüntesd a mindennapos, egyhangú rutint és élettel töltődj fel
  • Unod már, hogy mindenki azt mondja, hogy kezdened kellene magaddal valamit
  • Magabiztosabb akarsz lenni a hétköznapokban
  • Egy olyan közösséghez akarsz tartozni, ahol senki sem néz ki téged, hanem mindenki segít és támogat, mert nekik is az a céljuk, mint neked

Hogyan változtatunk meg szokásokat?

 

Mikor kezdtél el gondolkodni a reggeli rituáléd közben, hogy most melyik feladat jön? Szoktál azon filózni fogmosás közben, hogy hányszor körzöl és milyen technikával mozgasd a kefét? Ugye, hogy nem? Ez azért van, mert annyira automatikussá vált, hogy nem kell rajta gondolkodnod.

Kutatások szerint a napi dolgaink 60-65%-át szokások vezérlik. Ez azért van, mert az agyunk egy rettentően energiaigényes és bonyolult szerv. Ha mindig mindenen gondolkodnánk, aktívan, akkor már a reggeli cselekvések során rettentően éhesek és fáradtak lennénk 🙂

A szokások megváltoztatásának kulcsa a tudatosság. Figyelni kell magad, a szokások triggereit és elvárt jutalmait… Erről is sok szó fog esni a projektben:)

 Az akaraterő fontos tényező, de nem lehet erre építeni – ezért bukik el a legtöbb program. Ugyanis mindenki arról beszél, hogy minden kezdet nehéz. Ez egy hülyeség. Elkezdeni valamit tök könnyű! A nehéz része a bevezetett dolgok fenntartása és az életmódváltás NEM jön létre akkor, ha NEM vagyunk következetesek és NEM látunk hosszútávon.

A program elsőrendű célja, hogy megváltoztassa a hozzáállást az életmódváltáshoz és következetesen segítsen abban, hogy ezt bárki megléphesse, legyen fiatal, vagy idős, férfi, vagy nő… a lényeg, hogy legyen egy célod és akard a változást! A többiben mi segítünk!

 

Mennyibe kerül?

A PWC START email szekvencia teljesen ingyenes. 

 

Hogyan tudsz jelentkezni?

 A lap tetején add meg az e-mail címed és a jelentkezésed készen is van.

 

Mit mond, aki velünk edz?

Ebben a kis videóban a BBP program résztvevői mondják el, miért választották a Powercat edzéseit.