Masszázs időpontfoglaló

Varga Dénes profi svéd-, gyógy-és sportmasszőr vár Téged a Kinizsi utca 33-ban

BEMUTATKOZÁS

Varga Dénes vagyok, svéd-, gyógy-és sportmasszőr. Azért választottam ezt a hivatást, mert sportolóként tudom, mennyire fontos az edzésmunka mellett a test és a lélek számára a megfelelő relaxáció, regeneráció. Úgy gondolom a fejlődés érdekében erre időt kell szakítani, ha egészséges, fitt életre vágyunk. Munkám során folyamatosan fejlesztem magam, nyitott vagyok az új technikák beépítésére.

Fontosnak tartom a rehabilitáció mellett a prevenciót, hiszen egy csöpp tudatossággal, odafigyeléssel rengeteg problémától, nem utolsó sorban fájdalomtól kímélhetjük meg magunkat. Ezeket a célokat szolgálja eszköztáramban a kinesio tape, a flossing és a köpöly is. Kezeléseim során ötvözöm a különböző módszereket, eszközöket a lehető legjobb eredmény elérése érdekében.

ÁRAK

EGYEZTESSÜNK IDŐPONTOT!

VÁROM A HÍVÁSOD: 06 20 281 1388, vagy írj: [email protected]

WOMANIZER EDZÉSPROGRAM

  • Gyakorlatok bonyolultsága 60% 60%
  • Edzések nehézsége 80% 80%
  • Erősítés 40% 40%
  • Alakformálás 90% 90%
  • Állóképességi edzés 30% 30%

Ezt a programot aligha kell bemutatni… A Powercat talán legnépszerűbb edzésprogramja, amit egy igazán csajos alakformálás és nagyon jó hangulat jellemez.

Az edzésprogram vezetője, a Womanizer “anyja”, Maróti Petra lesz, aki a 9 hónap végére garantálja a farizom jelentős erősödését és izomtömegének, alakjának fejlődését. E mellett persze teljes test edzést biztosít a program, csak a fókuszban a nőiesebb alak és az önbizalom magasabb szintre hozása áll.