szülés utáni torna

SZÜLÉS UTÁNI REGENERÁLÓ EDZÉS, GYERMEK- FELÜGYELETTEL

Mikor: hétfő, szerda, péntek 10:15-11:15

Hol: IX. Ráday utca 57.

Gyermekfelügyelet: van, külön fizetendő

Szülés utáni regeneráló torna, edzői felügyelettel, kifejezetten azoknak a nőknek, akik szeretnék visszanyerni, vagy felülmúlni a szülés előtti formájukat. 12 hetes alaposan átgondolt és gondosan felépített edzésprogram, Sárai-Maróti Petra vezetésével.

Adj magadnak 12 hetet, erősödj meg fokozatosan, érezd, hogy az izmaidba visszatér az élet és frissülj fel – jól fog esni a környezetváltozás és a testmozgás heti 3-szor!

 

 

szülés utáni edzés

Miért javasoljuk, hogy vegyél részt a programban?

Nem kell félned, ez a program nem túl nehéz és számos problémát elkerülhetsz, ha okosan, fokozatosan nehezítve tornázol.
Annak érdekében, hogy újra “teljes erőbedobással” hódolhass kedvenc sportodnak – legyen az a futás, kerékpározás, vagy akár a fitnesz – fontos, hogy végigcsinálj egy regeneráló programot. Ha ezt kihagyod, az olyan, mint ha egy szétcsúszott alapra építenél házat… Elég egy kis szélvihar és kész a baj!

Az edzés fókusza a medencefenék izmainak visszaerősítése  a törzsizmok, végtagok fokozatos terhelése mellett.

 

Mit tartalmaz a Postpartum program?

A legmodernebb amerikai tanulmányaink alapján összeállított gyakorlatsorokkal
h

12 hetes vezetett edzésprogram

Petra programját online már 400-nál is több anyuka csinálta, de most személyesen is csatlakozhatsz hozzá. Kijavít, magyaráz és segít majd, hogy minél gyorsabban visszanyerd a formád.

 

 

Folyamatos kapcsolattartás és utókövetés

Zárt csoportunkban bármikor kérdezhetsz és itt csak olyan édasanyák lesznek, akik ugyanazzal a céllal vannak itt, mint Te. Jó kis csapatot alkotunk majd 🙂

AJÁNDÉK!

Szeretnénk segíteni a táplálkozásban is. A magas fehérjetartalmú receptgyűjteményünket ezért ajándékba adjuk a programhoz (2.990 Ft értékben)
szülés utáni regeneráció

Ne azzal töltsd a szabad óráid, hogy gyakorlatokra vadászol… mi már megtettük helyetted 🙂

Tudományosan megalapozott edzésprogram, nem ugribugri 🙂
Biztosan észrevetted, hogy mindenki ért a gyerekneveléshez és a focihoz is. Az edzésben is ez a helyzet – nagyon gyakran látunk különböző edzésprogramokat, amit szülés után IS lehet csinálni és olyan gyakorlatokat tartalmaznak, amik többet ártanak, mint használnak…

Ennek az időszaknak speciális igényei vannak, ehhez szaktudás kell. Nem ész nélküli nyújtásra és ugribugrira van szükség, hanem kontrollált erősítő feladatokra.

szülés utáni gyakorlatok

Miért javasoljuk, hogy vegyél részt a programban?

postpartum torna

Részlet a bevezetőből, Petra tollából:

 

“Már a várandósságom előtt is főleg nőkkel foglalkoztam. Akkoriban főleg az alakformálás foglalkoztatott, aminek alapja egy funkcionális és erős izomzat felépítése és az egészséges, kiegyensúlyozott táplálkozás kialakítása. Amikor megtudtam, hogy babát várok, megváltoztak az igényeim és olyan programot kerestem, ami amellett, hogy segít a szülés után visszatérni a súlyzós edzésekhez, otthon is végezhető és élvezhető is, nem gyógytorna jellegű. Nem találtam ilyet, ezért gondoltam megcsinálom magamnak és azoknak a nőknek, anyáknak, akik szintén szeretnének a szülésük után visszatérni a várandósság előtti formájukhoz és erőnlétükhöz, vagy akár még többet szeretnének kihozni magukból. Hiszen a szülés lehet egy új kezdet, újra kvázi nulláról kell indulni.

A törzsizmainkból indul ki minden mozdulat. Ezért ezek erősítése teszi ki a program nagy részét. Erős törzsizmok nélkül nincs egészséges mozgás és a várandósság alatt ezek az izmok gyengülnek, újra meg kell tanulnunk használni őket.

Amikor valamit felveszünk a talajról a törzsünk stabilizálja a gerincünket. Ha ezek az izmok nem végzik el a munkájukat az idegrendszerünk más izmokkal fog kompenzálni. Ennek a kompenzációnak az eredménye, ha egy délelőtti görbe háttal pakolászás után délutánra megfájdul a derekunk. A kompenzációnak előbb-utóbb fájdalom az eredménye, azt pedig nagyon is szeretnénk elkerülni, főleg anyaként hiszen az gátol abban, hogy gondoskodhassunk a családunkról.

A terhesség romboló hatással van a törzizmainkra és az egész struktúrára, sajnos ez tény. A medencefenék izmai 9 hónapig nagyobb terhelésnek vannak kitéve, a hasfal kötőszövetei megnyúlnak, az egyenes hasizmok szétcsúsznak, a rekeszizom mozgása korlátozva van. Mindezeken kívül a testtartásunk is megváltozott a 9 hónap alatt és meg kell tanulnunk visszatérni a korábbi testtartásunkhoz most, hogy a baba már a kezünkben van.

A program során arra összpontosítunk, hogy a törzsizmokat újraépítsük és képesek legyünk megfelelni az “anyalét” elvárásaihoz. Anyaként mozognunk kell. A babát fel kell tudnunk emelni, hordozni, a babakocsit megemelni szintén. A program célja, hogy ezeket a mozgásokat fájdalom nélkül tudjuk végrehajtani.

Amikor a törzsről beszélünk beleértünk MINDENT a nyakunk és a medencénk között, nem csak a hasizmokat. Tudni kell, hogy ezek az izmok azért tudnak óriási erőt kifejteni, mert egységként működnek. A programban nincsenek hasprések és Kegel gyakorlatok. A program segít visszanyerni a neuromuszkuláris kontrollt, a stabilitást, az izmok állóképességét és erejét.”

 

A program segíti a szülés után a regenerációt, de konkrétan milyen problémákra nyújthat megoldást?

Szétnyílt hasizom

A terhesség alatt az egyenes hasizom két oldala eltávolodik egymástól és az őket összekötő kötőszövet (Linea alba) megnyúlik és elvékonyodik. Ez egy teljesen természetes jelenség, a női test így oldja meg a has növekedését, hogy legyen a kisbabánk számára hely és szabadon növekedhessen. A szülés után azonban a keletkezett rés nem minden esetben húzódik össze magától és a törzsizmoknak újra kell tanulniuk a megfelelő működést.

A program során a törzsizmok regenerációján van a hangsúly, ami hozzájárul a szétnyílt hasizmok regenerációjához is.

 

Medencefenéki izmok

Függetlenül a szülés módjától (hüvelyi szülés/császármetszés), a medencefenéki izmoknak is szükségük van regeneráló edzésekre. A terhesség alatt nagyobb súlyt kell megtartaniuk (baba, magzatvíz, stb.) és emiatt elgyengülhetnek.

A program során a medencefenéki izmokat a törzsizmok részeként rendszerben eddzük, így biztos lehetsz benne, hogy javulni fognak az olyan kellemetlen tünetek, mint az inkontinencia, derékfájás, fájdalmas szex, stb.

 

Erősebb törzs és végtagok

 

Egy anya hétköznapjait nem nevezném egyszerűnek, sem könnyűnek: bevásárlás, a babánk emelgetése (napi akár 50 alkalommal!), ringatás, szoptatás (egy adott testhelyzet megtartása alkalmanként 20-25 percig, az elején napi 12-20 alkalommal), babakocsi tolása és emelgetése, autósülés emelgetése, hordozás, házimunka.

Érted, mire szeretnék kilyukadni? Erősnek kell lenned! Erős izmokra, stabil törzsre és mobil ízületekre van szükséged, hogy mindezt kompenzációk (fájdalmak és sérülés) nélkül el tudd végezni!

Ebben segít a Postpartum program!

 

Mire számíts az edzéseken, mik a részvétel feltételei?

 

Kis csoportban dolgozunk (maximum 6-an lesztek), hogy mindenkire tudjak figyelni és javítani tudjam a gyakorlatok végrehajtását, monitorozzam a légzés technikát. A résztvevők mind anyukák, mint Te, hasonló problémákkal, célokkal és vágyakkal, így biztosan megtaláljátok majd a közös hangot.

Első alkalommal megismerkedünk, megvizsgáljátok a hasfalatokat, megtanuljuk a TVA légzést, ami minden gyakorlat alapja lesz és kicsit edzünk is. A második alkalommal belecsapunk az edzésekbe, TRX-et, gumikötelet, kézisúlyokat és kettlebelleket fogunk használni.

Az edzőteremben kialakítunk egy gyereksarkot (ugyanabban a légtérben, ahol Te is edzeni fogsz), lesz egy bébiszitter, aki, ha igényt tartasz rá, vigyáz a babádra/gyerkőcödre, hogy Te nyugodtan edzhess. Fontos, hogy a felügyeletet 4 hónapos kortól 2,5 éves korig tudjuk biztosítani. 

A program 12 hétig tart, ez azt jelenti, hogy, ha csatlakozol, készülj rá, hogy 12 hétig heti 3-szor számítok a jelenlétedre. A program hétről hétre egyre nagyobb kihívás elé állítja majd a testedet, tudatosan felépített rendszer, ami csak akkor működik, ha megjelensz az edzéseken. Csak így tudom biztosítani a teljeskörű regenerációt. Természetesen betegségek, előre nem tervezett dolgok közbe jöhetnek, de tervezz 80%-os részvétellel.

 

 

Csatlakozz hozzánk!

Ár: 36.700 Ft/hó

Ajánlat: A 3 hónapot egyben fizetve 15% kedvezményt adunk, így az ára 93.500 Ft.

A gyermekfelügyelet díja 2.000Ft / alkalom

Fizetés módja: készpénzben, vagy átutalással, az első alkalommal minden részletet megbeszélünk. Jelentkezz bátran!

1. Válassz időpontot.

2. Kattints a a kiválasztott edzés melletti “Bejelentkezés” gombra, majd regisztráld magad az órarend felületén.

3. Nézd meg az e-mail fiókod, ahol erősítsd meg a regisztrációd az első belépéssel, majd jelentkezz az órára!

Ha elakadtál valahol, akkor írj nekünk facebook-on, vagy az [email protected] -ra.

Esetleg csörögj ránk ezen a számon:

Powercat Ráday Gym

Ismerd meg Petrát!

Na jó, de ki ez a Petra? Ismerd meg, kövesd az Insta oldalát és less bele a mindennapjainkba!
szülés utáni edzés

28 reviews for Postpartum - 12 hetes szülés utáni regeneráló program

 1. Diana (megerősített tulajdonos)

  A sport gyerekkorom óta lételemem, így szülés után is szerettem volna mihamarabb visszatérni a rendszeres testmozgáshoz. Petra munkásságát régóta figyelemmel kísértem, így biztos voltam benne, hogy az Ő programját fogom választani. Kifejezetten olyanra vágytam, ahol szerepet kapnak a súlyzós edzések a regeneráció során. (A pilates és a jóga nem az én műfajom :))
  A szülés utáni 4. héten kezdtem el, párhuzamosan a facebook csoport életmód kihívással és már 2 hét után látványos változást tapasztaltam! Az alakformálás mellett energikusabb és kiegyensúlyozottabb is vagyok, ami kétgyermekes édesanyaként az egyik legfontosabb 🙂 Örülök, hogy belevágtam és köszönöm Petrának, hogy egy ilyen profi programot állított össze! Számomra a leghitelesebb edzők egyike.
  Mindenkinek szívből ajánlom!

 2. Letti (megerősített tulajdonos)

  Ami nekem a legjobban tetszik ebben a programban, az a fokozatosság. Minden nappal erősebbnek érzem magam. Csodás ez a program.

 3. Fruzsi (megerősített tulajdonos)

  Nagyon tetszik a program. Minden nap nagyon várom, hogy végre szakítsak időt az edzésekre, teljesen feltölt! Két pici gyerek mellett is kivitelezhető, csak némi logisztikát igényel és egy támogató családi hátteret. 🙂 <3 De ha esetleg mégis a gyerekekkel együtt kell végig nyomnom az egy külön buli és felér egy dupla edzéssel 😀 🙂
  Jól fel van építve, kellően megmozgat mindent. Érzem hogy erősödik a testem és a lelkem.
  A facebook csoport külön öröm, jók a kihívások is, így legalább van némi plusz motiváció minden héten. Köszönöm Petra, hogy ezt megalkottátok Dáviddal!

 4. Bea (megerősített tulajdonos)

  A szülés után 6 héttel kezdtem Petra programját ajánlás útján! Előtte az insta videoi alapján gyakoroltam a légzést és a gátizomtornát. Most járok az utolsó 2 hétben. Hát mit ne mondjak, kemény. Úgy hogy a várandósság alatt is végig edzettem, még így is elég durva. Az eleje szépen fokozatosan indul. Talán még kicsit kételkedtem is benne, hogy tényleg felkészít a súlyzós edzésre, de kár volt. Nekem a 3-4 héttől kezdett durvulni, de mindig csak pint annyira, hogy teljesíthető legyen, de a harátaimat azért feszegesse. Be is kell vallanom, hogy kicsit tovább fog tartani a program nekem, mint 12 hét 🙂 de a lényeg, hogy végigcsinálom! Köszi Petra, jól összeraktad!

 5. Pálfi Zsófia

  4 éves korom óta a mozgás az éltem szerves részét kiteszi. Terhesség alatt sem volt ez másképp. Tudtam hogy ha megszületik a kisfiam szükségem lesz egy olyan regeneráló programra ami által visszanyerhetem a szülés előtti formámat. Petráékra véletlenül találtam rá az internetet böngészve. Egy nagyon szuper, jól összerakott programot kaptam, emelett a zárt facebook csoportban is egy motiváló közösségre találtam. Alig várom a következő edzésnapokat és hisz tudom hogy ez a legjobb ami a testemmel történhet a szülés után 🙂

 6. Edit (megerősített tulajdonos)

  Instagramon akadtam Petrára, még szülés előtt, élveztem követni minden napjait a kis cseperedő fiával és a szülés utáni átalakulását vagy vissza alakulását. Aztán motiválni kezdett, hogy én is próbáljam meg újra formába hozni magam. Meg is vettem a postpartum programot, élveztem is, de 1-2 hét után felhagytam a tornázással(túl sok személyes probléma miatt) de most újult erővel vágok újra bele, sőt az életmód kihívásba is. Ami a legszuperebb, hogy nincs a programnak lejárati ideje, így majd 1 év után újra tudom kezdeni. 😁💪

 7. Peschka Zsuzsanna (megerősített tulajdonos)

  Terhesség előtt és alatt is Petráékkal edzettem, így nem volt meglepetés, hogy a szülés utáni regeneráló torna is egy profi és komplex edzéstervet takar. Az edzések épp megfelelő hosszúságúak és kellően megterhelőek a szülés utáni test megdolgoztatásához és jó alap a súlyzós edzés újrakezdéséhez.

 8. György Tímea (megerősített tulajdonos)

  Én véletlenül akadtam rá Petra edzésprogramjára, amit egy másik anyuka ajánlott egy csoportban. Megtetszett a leírás, gondoltam mit veszíthetek, így én is megvettem.
  Egyelőre a második hétnél tartok, de nagyon élvezem az edzéseket:) A facebok csoport és az Életmódváltó kihívás pedig szuper. Nagyon motiválóak.

 9. Ráti-Bartal Andrea (megerősített tulajdonos)

  Az első hetet kezdtem el, de már most nagyon tetszik ahogy felépül a program.
  Kíváncsian várom a 3 hónap utáni eredményt. Biztos vagyok benne hogy fogok még másik edzés tervet is vásárolni.
  A videós szemléltetés nagyon praktikus.

 10. Kovács-Szalai Ildi (megerősített tulajdonos)

  Petrát már a várandósságom előtt követtem és nem is volt kérdés, hogy kismama tornában az Ő segítségét kérem, így a 2.trimesztertől a szülés napjáig Petra edzésprogramját csináltam.
  Ennek köszönhető is, hogy a gyermekágyas időszak könnyen ment és alig vártam, hogy belekezdjek a postpartum programba. Imádom, hogy van írott edzésprogram és a gyakorlatokhoz videós segítség, illetve Petrához is bármikor lehet fordulni. Így ki sem kell mozdulni, hogy újra a mozgás a napjaim része legyen, ezáltal lendületesebb vagyok és több energiám van mindenre.
  Mindenkinek csak ajánlani tudom, ha szakmailag profi programot szeretne csinálni szuper támogatással.

 11. Zsófi

  Petra programja a legjobb, ami történhetett a szülés utáni regenerációmban. Hiába edzettem korábban, a szülés után megváltozott a testem, és nem tudtam, merre induljak , hogy sérülést ne okozzak magamnak, de mégis visszaerősödjek valahogy. Ekkor jött szembe velem a Postpartum szülés utáni regeneráló program, amelyen keresztül egy 3 hónapos átgondolt, jól felépített edzéstervet kaptam. A videók segítségével a pontos kivitelezést is láthattam, így nem kellett attól félnem, hogy rosszul csinálok valamit. A zárt Facebook csoportban indított kihívásokhoz már többször is csatlakoztam, nagyon jó motiváció, hogy többen együtt küzdünk egy fitt, egészséges formáért. A napi feladatokkal nemcsak a testmozgást kaptam vissza, hanem az életmódomon is változtattam. Ha elakadok, Petra mindig nagyon szívesen segít, jól esik, hogy a program mellé még szakmai iránymutatást is ad. Ez a program nekem biztonságot nyújt ahhoz, hogy a későbbiekben erős alapra építkezve mehessek tovább az edzés terén. Mindenkinek nagyon ajánlom! 🙂

 12. Annamária (megerősített tulajdonos)

  Szülés előtt is Petrához jártam edzeni, Ő szerettette meg velem a súlyzós edzéseket.
  Szülést követően meg is rendeltem a Postpartum csomagot. Nagyon szeretem, ahogyan fel vannak építve a gyakorlatsorok, mindig várom a következő napi edzést, feltölt energiával. Jelenleg a program felénél járok, de már látszik, hogy van eredmény. 😊 Nagyon jó a Facebook csoport is, nehezebb napokon sok motivációt nyújt, hogy más anyuka is hasonló helyzetben van, és Ők is csinálják 😊

 13. Papp-Szeifert Petra (megerősített tulajdonos)

  Számomra nagyon fontos a mozgás és mivel várandósság alatt/szülés után teljesen megváltozik a testünk egy jól felépített edzéstervet egy hiteles edzőtől szerettem volna hogy egészségesen tudjak visszaerősödni. Gyermekágy letelte után rendeltem meg és vágtam bele a programba aminek jelenleg a felénél tartok. Az első hónap végén már megjelentek a törzsizmaim ami nagyon motiváló és mutatja is hogy eredményesek a gyakorlatok. Nagyon élvezhető, meg van benne a kellő fokozatosság és kihívás. Tulajdonképpen az életmódkihívás segített kialakítani a napi rutint is a babámmal a hétköznapokban. Minden napnak meg van a célja és ez segít hogy ne csak tengjek lengjek egy nap hanem legyen benne egy rendszer. Én nagyon hálás vagyok az edzéseken túl ezért is. 😊

 14. Cinti (megerősített tulajdonos)

  Császármetszéssel született a kisfiam, elég rossz állapotban voltam utána, fájt mindenem. A hátam és a derekam szörnyen fájt, 5. héttől kezdtem a programot már egy hét után azt vettem észre hogy nincsenek fájdalmaim. Rengeteget adott a jó kedélyemhez, az egészségemhez és a mindennapjaimhoz ez a program. Nagyon szerettem az edzéstervet, baba mellett is beilleszthető. A program végére nagyon szépen megerősödtem, nem mellesleg nagyon hasznos gyakorlatokat tanultam, amiket a jövőben is tudok alkalmazni. Mindenkinek szívből ajánlom a programot! 🙂

 15. Viki (megerősített tulajdonos)

  Pár hete fejeztem be a programot.
  Életem egyik legjobb döntése volt amikor megvettem 🙂 Harmadik babám születése után vágtam bele a programba. Először féltem hogy “tingli tangli” torna lesz , de hamar kiderült hogy messze nem az.
  Nagyon élveztem hogy rendszeressé vált általa a mozgás a minden napjaimban. Minden pihenő napon alig vártam hogy újra edzhessek. Ami a legeslegnagyobb pozitívum volt számomra, hogy teljesen megszűnt a kínzó hátfájásom ami addig mindig megkeserítette a babázós időszakot. Mindenkinek ajánlani tudom( és ajánlom is 🙂 ) Nagyon hálás vagyok érte Petrának!

 16. Csenge (megerősített tulajdonos)

  Végeztem az első hónappal. IMÁDTAM. Féltem, hogy unni fogom, de nem. Egy percét sem. Nagyon jól van felépítve és aminek én kifejezetten örülök, hogy már vannak súlyok is az első hónapban. Azon kapom magam néha, hogy edzésen kívűl is gyakorlom a légzést 🙂 Baba mellett is meg lehet csinálni kényelmesen az edzéseket. Mindenkinek ajánlom.

 17. Tünde Kósa-Szabó (megerősített tulajdonos)

  Első edzéseken vagyok túl és azt kell
  Mondjam hogy élvezem nagyon. Fokozatosan van felépîtve a program, könnyen követhető, nem kell
  Sok eszköz sem. Ajánlom mindenkinek aki gondolkozik rajta!

 18. Annabella (megerősített tulajdonos)

  Még kismama voltam, amikor megvásároltam a programot, mert tudtam, hogy ez kellő motiváció lesz a mozgás újrakezdéséhez a szülést követően. Az első pillanattól kezdve aktívan végzem a feladatokat. A második hónapot kezdtem el, ezért már a tapasztalataim alapján tudom mondani, hogy egy rendkívül átgondoltan felépített programról van szó. Mindig mozogtam, ezért féltem, hogy számomra nem lesz elég intenzív, de pozitívan csalódtam. Van lehetőség a feladatok nehezítésére, ha arra lenne szükség. Nem túlbonyolított gyakorlatok, kellően nehezek, de nem megerőltetőek. Többek között azért is döntöttem emellett a program mellett, mert számomra rendkívül hiteles, hogy Petra saját maga is ugyanúgy szülés utáni időszakban állította össze/végezte el a programot, így minden kérdésemre valódi választ ad, hiszen ő is megtapasztalta, milyen a gyermekágyi időszakban edzeni. Azt gondolom, így lehet igazán hitelesen összeállítani és másokat segíteni egy postpartum program elvégzésében.

 19. Vécsi-Vojnár Zsófi (megerősített tulajdonos)

  Még a terhességem előtt Petráék egyik termébe jártam, így volt szerencsém látni, hogy milyen profi munka folyik náluk. Mivel körülbelül egy hónap különbséggel szültünk, a babavárás során is figyeltem a tanácsait, aztán pedig egyértelmű volt, hogy az ő programjával szeretnék regenerálódni. Nem éppen a legjobb formámban kezdtem neki, mégis jelentős változásokat értem el már egy hónap alatt. Fokozatosan nehezíti a feladatokat és azok kombinációit, miközben a használt súlyokat is folyamatosan sikerül növelni. Minimális beruházást igényelnek a szükséges eszközök, de megoldható szinte minden otthoni alternatívákkal is. Sokszor csak este 10-kor tudok nekikezdeni, de annyira feltölt, hogy megéri. 🙂 Nem mellesleg Petra mindenkire külön is figyel, a térdproblémáimat például többféle módon is próbáltuk kezelni. 🙂

 20. Németh Orsolya

  Már kislány kora óta ismerem Petrát, többek között egy iskolába és egy tánccsoportba jártunk. Mindig is egy megbízható, céltudatos hölgy volt, aki keményen dolgozik a kitűzött céljai felé. Így aztán, amikor szülés után (bár meglett volna ez a program már az első után is) nem is volt számomra kérdés, hogy az ő segítségével fogom magam rendbehozni. Rengeteg “postpartum gonddal” (szétnyílt hasizom, derékpanaszok stb) próbálom felvenni a harcot, és hála Petra programjának sikeresen. Mindenkinek szívből ajánlom, aki tenni próbál a szülés utáni regenerációjáért. Ha nekem ennyi panasszal bevált, neked is sikerülni fog. 😉
  Petra pedig mindig ott van neked, ha tanácsra van szükséged. 🙂

 21. Gyöngyi (megerősített tulajdonos)

  Nagyon örülök, hogy rátaláltam Petra postpartum edzéstervére. Számomra nagyon motiváló, hogy kisbaba mellett ilyen profin összeállította és felvette videóra az edzéseket. Nagyon tetszik, hogy a videókat otthon forgatta, annyira emberi, ahogyan láthatjuk hogyan fejlődik és változik az edzésterv előrehaladtával Ő is, ezt is kiemelném motivációnak. Az edzésterv lényege az, hogy a várandósság alatt kissé meggyengült izmokat újra tudatosan használni tudjuk, így felkészítve a testet a visszatérésre mindennapokba és majd a nagyobb terheléssel végzett edzésekhez. Ésszerűen összeállított és abszolút a fokozatosság a fő eleme az edzéstervnek. Nagyon kevés eszközt igényel, és sokszor használ olyan bútordarabokat, amelyek mindenki otthonában megtalálhatóak, mint például a szék vagy kanapé, így tényleg bárki elkezdheti otthon. Kisbaba mellett előfordul, hogy több részletben sikerül a napi terv végére érni, de ez természetesen velejárója az anyuka létnek, ez velem is többször előfordult. 🙂
  5*

 22. Szabó Ivett (megerősített tulajdonos)

  Ez a program maga a csoda. Nagyon megérte megrendelni. Amikor elkezdtem a programot kedvtelen voltam és fájt minden porcikám. A derékfájdalmam az első egy hét után elmúlt, a babámat is könnyebben emelem és a hangulatomhoz is nagyban hozzájárul az, hogy heti 2-3 alkalommal foglalkozom a testemmel. 1,5 hónapon vagyok túl, látványos eredményeket értem el már most. Csak ajánlani tudom!!!!

 23. Pangl-Szarka Dorottya

  A legnagyobb lelkesedéssel és izgatottan vágtam bele a programba, korábban sosem követtem fix és profi edzéstervet. Jelenleg a 2. hónap végénél járok, és megdöbbentő a különbség a kezdeti bizonytalan mozdulatokhoz és gyenge izomzathoz képest. Élvezem, hogy kezd visszatérni a régi erőm, hogy javult a tartásom és szépen formálódik a testem. Örülök, hogy Petra személyében biztos kezekben tudhatom magam. Külön pozitívum, hogy a zárt Facebook csoportban nagyon támogató hölgy-, anyakoszorú gyűlt össze, akik nap mint nap támogatják egymást. 🙂

 24. Laky Zoé Réka (megerősített tulajdonos)

  Túl vagyok a program 3/4-én és azt kell mondjam, (már Petrának is számtalanszor mondtam) hogy elképesztően jó döntés volt, hogy megvettem a programot! Azon túl, hogy heti 4x sikerül mozogni, sokkal jobban érzem az izmaimat, nem vagyok annyira fáradékony, rendesen izomlázat tudok produkálni! 🙂 Ad egyfajta rendszert a hetekbe, ami lássuk be, egy 3 hónapos kisbaba mellett nem olyan könnyű, mégis készülök és várom a napi 1 óra énidőt.

  Petra mindig segít, ha kérdésem van, nehezítéseket is szívesen mond. 😉
  Nagyon komplex kis programot rakott össze!!! A videós magyarázat pedig priceless!

  Nagyon nagyon nagyon ajánlom mindenkinek, akinek letelt problémamentesen a szülés utáni 6-8 hét!

 25. Csilla (megerősített tulajdonos)

  A baba mellett is végig tudom csinálni az edzést, bár a gumiszalagok sokkal jobban érdeklik őt, mint a játékai. Pont megfelelő mértékben megterhelő, a fokozatos terhelés kihívást is jelent, és jól is esik, jó érzés megtapasztalni, hogy erősödöm és újra mozoghatok.

 26. Petra (megerősített tulajdonos)

  A szülés utáni regeneráló program olyan hasznos mozdulatokat tartalmaz, amelyre minden nőnek szüksége lenne, nem csak közvetlenül szülés után. Mindent átmozgat, sokkal frissebbnek érzem magam utána. Egy alig alvó gyerek mellett is meg lehet csinálni, és sokkal jobb kedvem lesz tőle 🙂

 27. Hajni (megerősített tulajdonos)

  Jó szívvel ajánlom ezt a programot minden anyukának! 🙂
  2 edzéshéten vagyok túl és már most rengeteg pozitív változást érzek magamon. Olyan mintha jobban egyben lennék. Egyre erősebbnek érzem magam, ráadásul egészséges mértékben fogytam is (kb fél kg per hét) 🙂 – persze igyekszem odafigyelni az étkezésre is.
  Petra nagyon jól összerakta a programot, nem túl megterhelő, de mégis kimelegszem, felpezsdít… nagyon jól érzem magam utána és összességében is. S ha kérdésünk van, mindig fordulhatunk hozzá.
  Nem mindig egyszerű a baba mellett időt szakítani rá, ezért jó, hogy 1-1 napot megszakításokkal is meg lehet csinálni.
  Továbbá nagyon tetszik a kis csapat akikkel a Facebook csoportban összejöttünk – motiváló olvasni mások élményeit, kihívásait. Ihletődünk egymás “babaelaltatási technikáiból”. 🙂

 28. Dea (megerősített tulajdonos)

  Mindössze egy héten vagyok túl, de már most azt mondhatom, hogy megérte megrendelni. Egyrészt mert nagyon jó kedvem van az alkalmak után, teljesen kizökkent, feldob, amire már most is, de szerinten télen még nagyobb szükségem lesz. Nagyon szeretem az anyaszerepet, de kell egy kis minőségi énidő, különben becsavarodnék.
  Másrészt pedig a szombati nagy sétánkon (ez általában 2-3 óra, most épp 3 és fél volt) kérdezte a férjem egy bő óra után, hogy “nem fáj a derekad??”. Akkor döbbentem rá, hogy basszus tényleg nem fáj. Most (másnap) pedig már figyeltem magamra és olyan jó érzés,hogy hosszabb üldögélés, szoptatás után nem úgy kelek fel, mint akit elvertek 🤩 közel 4 hónapja még kismaként kezdődött.
  Alig várom a következő hetet és az újabb változásokat!

  + a facebook csoport nekem nagyon motiváló. Azonos élethelyzetben lévő nőkkel beszélgetni, haladi a jobb közérzet felé.

Adjon hozzá egy véleményt

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.