sárai dávid egyedi programja

beauty queen bride

12 hét alatt bombaformába hozunk a nagy napra
sárai dávid egyedi programja

beauty queen bride

12 hét alatt bombaformába hozunk a nagy napra

az egyetlen professzionális alakformáló program, kifejezetten menyasszonyoknak

A vesztegzár és az otthonmaradás nem lehet akadálya, hogy életed nagy napján Te csodálatosan érezd magad a bőrödben!  Sellő fazonú, királylányos, vagy A-vnonalú ruhát szeretnél?

A lényeg, hogy a választott ruha úgy álljon az esküvőd napján, mintha rád öntötték volna – ezt garantálja Sárai Dávid egyedi programja, hiszen profi dietetikussal és edzői felügyelettel ez lesz életed leghasznosabb 12 hete!

íme a program részletei
(48 perc)

 

 

Ebből a webinárból kiderül:

– Mi az az 4 titok, amit tudnod kell a sikeres otthoni alakformáláshoz?

– Hogyan fogsz tudni megszabadulni a plusz kilóktól otthon, úgy, hogy ne kelljen lemondani a kedvenc ételeidről?

– Miért nem kell futni, csodaszereket és fogyiporokat szedni ahhoz, hogy eredményt érj el

– Mit kell tenned, hogy 3 hónap alatt bombaformába lendülj akkor is, ha az edzőtermek zárva maradnak?

– Hogyan lehetsz úrrá az érzelemvezérelt nassizáson és érheted el, hogy a cél lebegjen a szemed előtt akkor is, ha már nincs kedved folytatni?

 

a program vezetői

galló nóra

 Regisztrált dietetikus, a Semmelweis Egyetem klinikai orvostudományok doktor-jelöltje

„…a  konzultáció során részletes anamnézis felvétel történik, vagyis átbeszéljük honnan indulunk és mik a célok. Fontos tudnom, hogy van-e valamilyen alapbetegséged, amit figyelembe kell vennünk pl.: IR/cukorbetegség, pajzsmirigy alul/túlműködés, reflux vagy egyéb emésztőrendszeri panaszok stb. Szedsz-e  bármilyen gyógyszert, étrend-kiegészítőt, mennyi a jelenlegi testsúlyod, volt-e hízás/fogyás az elmúlt 6 hónapban?  Mindezek ismeretében fog összeállni a mozaik étrend és az étkezési, és egész életmódra kiterjedő javaslatok, tehát így lesz teljesen személyre szabott.”

sárai dávid

 A Powercat Training System alapítója és vezetőedzője

„…pontosan azért hoztam létre ezt a programot, mert tudom, milyen rettenetesen nehéz segítség nélkül belefogni az alakformálásba… főképp akkor, ha csak 3-4 hónapunk van a célok elérésére. A webinárban pontról pontra elmondom, miért rendkívül fontos, hogy szakértői segítséggel vágj bele és elmondom azt is, mi az a 4 titkos összetevő, amellyel garantáltan sikerülni fog megvalósítani a céljaid. A programban Galló Nóra kolleganőmmel csak azon fogunk dolgozni, hogy életed legfontosabb és legszebb napjáig ne azon kelljen aggódnod, hogy hozd formába magad, hiszen lefogadom, hogy vannak ennél sokkal égetőbb és fontosabb dolgaid is. Hagyd ránk ezt a részt és meglátod, top formába hozunk!”

 

együtt sikerülni fog!

 

 

Ő itt az egyik legaktívabb tanítványom. Még messze nem járunk a sikerszéria végén, de már most elképesztő eredményekre voltunk képesek.

Ami ehhez kell, az nem más, mint a BQB program 4 pillére és egy elkötelezett, proaktív személyiség, akinek komoly céljai vannak és nem fél tenni értük.

Bár ő személyesen járt hozzám a párjával, a COVID miatt most online folytatjuk az edzéseket és folyamatosan haladunk a célja felé. 

A limitáció nem az eszközökben és a gyakrolatokban van, hanem a fejünkben 🙂 Egy zebkendőnyi területen is lehet nagyon hatékonyan edzeni… 

 Ági is elképesztő átalakuláson ment át. Nem csak a teste változott át 4-5 hónap alatt teljesen, hanem már nem úgy gondol a mozgásra, mint egy kötelező rosszra, hanem imádja csinálni.

Ha sikerélményed van valamiben, amit hosszas munkával és kitartással értél el, az többet fog érni bármilyen eredménynél. Ez az igazi self-wellness – amikor azt csinálod, amiben jó vagy és ez boldogsággal tölt el 🙂 

Természetesen az étrendet is teljesen át kellett alakítani és voltak mélypontok, de mindig ott volt neki a Powercates csapata és együtt át tudtunk lendülni ezeken. 

 

JELENTKEZÉS AZ INGYENES COACHING HÍVÁSRA

Kattints a KITÖLTÖM gombra és válaszolj a kérdőíven feltett kérdésekre. Tudnod kell, hogy nagyon sokan érdeklődnek és az egyszavas válaszokkal nem azt az üzenetet adod, hogy valóban szükséged van ránk 🙂